reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Bry.
Najlepszego mamuśki:)

Moja B, z okazji dnia matki zrobiła się mega niegrzeczne. Katoryba miała okazje posłuchać i zobaczyć focha królewny.

ostatnio zaglądam ale nie piszę nie mam weny a nie chcę wam zawracać głowy swoimi problemami bo macie prywatne;p
potrzeba:) Salis ma też nianię to może warto uderzyć:D

Całusy kobity i do jutra:)

reklama
Helo:) Dziewczyny z tych wszystkich owcków i warzyw działkowych to najbardziej mam ochotę na ...działkę:))) Zimą miałam w planie poszukać jakiejś opuszczonej i do tej pory to odkładam...a szkoda, to taka fajna sprawa, tym bardziej z dzieckiem.

Buziaki Mamuśki:*

oleczka brawo za avatar :)\ w końcu :))
niani nie pożyczę bo chyba będę potzrebowała, ale ciiii nie zapeszam ;) zresztą bliżej terminu zobaczymy, mam na uwadze w razie co :)

spadam spać

rok temu o tejporze już na porodówce byłam...
tyle godzin trwał mój poród że teraz mam dużo wspominania ;)) serce mi się ściska co chwilę...................

Dominiczko wszystkiego czego sobie zapragniesz;)

Katoryba my jedziemy pod domek ale jak na weekendy beda rodzice do nas wpadac i beda pod namiotem spac;) bo w domku nie da rady;P

Emri kolo mnie jest dzialka na sprzedaz;) z altanka juz;) w wilkanowie gleboko w lesie;)

Dominiczko wszystkiego naj!!! :) sallis swoja droga.. Fajnie, porod rozpoczal sie w Dzien Matki:)

pogoda jak na razie nie szaleje.. Ale do zobaczenia:)

Dominiczko nasza kochana
cioteczka z Bolciem ściska Cię z rana
i życzenia śle gorące
jak (miejmy nadzieję) dzisiejsze słońce :)

sallis - delektuj się wspomnieniami :) jeszcze 1h i 15min i będzie najlepsze i najważniejsze wspomnienie ;)

a propo działek - ile mniej więcej trzeba by teraz zapłacić za działkę?

reklama
Do góry