reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Bry.
Najlepszego mamuśki:)

Moja B, z okazji dnia matki zrobiła się mega niegrzeczne. Katoryba miała okazje posłuchać i zobaczyć focha królewny.

ostatnio zaglądam ale nie piszę nie mam weny a nie chcę wam zawracać głowy swoimi problemami bo macie prywatne;p
potrzeba:) Salis ma też nianię to może warto uderzyć:D

Całusy kobity i do jutra:)

reklama
Helo:) Dziewczyny z tych wszystkich owcków i warzyw działkowych to najbardziej mam ochotę na ...działkę:))) Zimą miałam w planie poszukać jakiejś opuszczonej i do tej pory to odkładam...a szkoda, to taka fajna sprawa, tym bardziej z dzieckiem.

Buziaki Mamuśki:*

oleczka brawo za avatar :)\ w końcu :))
niani nie pożyczę bo chyba będę potzrebowała, ale ciiii nie zapeszam ;) zresztą bliżej terminu zobaczymy, mam na uwadze w razie co :)

spadam spać

rok temu o tejporze już na porodówce byłam...
tyle godzin trwał mój poród że teraz mam dużo wspominania ;)) serce mi się ściska co chwilę...................

Dominiczko wszystkiego czego sobie zapragniesz;)

Katoryba my jedziemy pod domek ale jak na weekendy beda rodzice do nas wpadac i beda pod namiotem spac;) bo w domku nie da rady;P

Emri kolo mnie jest dzialka na sprzedaz;) z altanka juz;) w wilkanowie gleboko w lesie;)

Dominiczko wszystkiego naj!!! :) sallis swoja droga.. Fajnie, porod rozpoczal sie w Dzien Matki:)

pogoda jak na razie nie szaleje.. Ale do zobaczenia:)

Dominiczko nasza kochana
cioteczka z Bolciem ściska Cię z rana
i życzenia śle gorące
jak (miejmy nadzieję) dzisiejsze słońce :)

sallis - delektuj się wspomnieniami :) jeszcze 1h i 15min i będzie najlepsze i najważniejsze wspomnienie ;)

a propo działek - ile mniej więcej trzeba by teraz zapłacić za działkę?

reklama
Do góry