reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

noż babo to przecież koło mnie:) tylko może my się mijamy???my urzędujemy albo koło Św.Ducha - albo przed moim blokiem, albo koło 18stki:)

reklama
Hejo
No coś ruszyło troszkę w końcu to nasze forum. Piękna pogoda wygrywa z internetem.

Co do bucików to Wojciowi na razie skarpetki wystarczają:) ale serio to przerażają mnie te ceny, samej dla siebie szkoda by mi było 100zł na sandałki, a co dopiero dla dziecka na jeden sezon, ależ zarabiają na tych maluchach:/

U nas sukces, Wojtuś dziś pięknie wypił sok z kubeczka:))) Sam sobie trzymał:) Mój mały cwaniaczek:)

W ogóle w te upały go suszy dziś prawie cały bobofrut przez dzień wypił, ząbków jak nie było tak nie ma i jakoś sie nie zapowiada po dziąsełkach żeby w najbliższym czasie były.

No to tyle

Pozdrowienia i z niektórymi mam nadzieję do zobaczenia:)

hello!
gratki dla Wojtusia :)

My dziś pierwszy raz zaliczyliśmy piaskownice. Lila ciekawa- spoglądała na dzieci co oni tam robią. Oczywiście i skosztowła ale nie dużo. Za duzo gapiów było :)
Lila przestawiła się na jedną drzemkę od paru dni ale taka konkretną do 3 h spi.Ale godziny są różne raz od 12 a raz od 16.
Dodam że idą jedynki górne, ale spokojnie. Bez jakiś ostrych jazd nocnych(raz się zdarzyło).
A dziś byliśmy na działce i Lila zjadła dwie działkowe truskawki-zajadała ze smakiem-a jak czerwona była :-Di poziomki też pojadła :) swoje to swoje :)

Pozdrawiam

Wszystkiego naj naj naj cudowniejszego mamuśki - z okazji Naszego Święta:)przede wszystkim cierpliwości, mało nerwów, wyspania i mało prac domowych:) tego sobie i Wam życzę:)

Wczoraj Bartuń przyniósł z przedszkola "niespodziankę" - robili ciasteczka dla mam z ciasta francuskiego- takie serduszka:) ślicznie zapakowane - z laurką:) wchodzi do domu, rzuca się na szyję z tekstem - mamuniu kochana - kocham Cię najbardziej na świecie - dla Ciebie:) proszę!!!!...a po chwili otwórz szybko są pyyyyszne!!!! i je zjadł z Alcią na spółkę :-D:-D:-D mi zostały okruszki:):):) i mówi, że musimy zrobić je w domu...."bo w przedszkolu Pani już zabroniła mu je jeść..." hehehe - skubaniec mały - M powiedział, że Pani poskarżyła się na B - bo w trakcie pieczenia i później podjadał te ciacha i trochę ich zjadł w ukryciu !!!!:eek:gagatek mały....a później jak zwykle popołudnie na powietrzu:) mam opalony nos, dekolt i stopy:p będą mieli ubaw na porodówce :p

no i nie mogę doczekać się jutra :):):):) :p buziaczki mamuśki!

Moc buziaków i uścisków dla Mamusiek! :-*

Lenka zrobiła mi dziś prezent i przespała noc :D ( a przecież od powrotu znad morza miałyśmy co noc przerwę ok godzinną w śnie). M. chciał mnie już wczoraj uszczęśliwić i obeszłam całego Focusa w poszukiwaniu jakiegoś ciuszka, ale... bez komentarza. W tygodniu podejście nr 2, wychodzę na miasto bez rodzinki :p

My codziennie po 9 wychodzimy do parku na plac, spowrotem zaliczamy zakupy i do domku, a potem popołudniami przed blok i tak do oznak senności :)

Brawo Wojtuś! :)
Oleczka - narobiłaś smaka na truskawy z działki, mam nadzieję, że u mojego taty coś na krzaczkach dla mnie czeka :p
Lenie truskawki nie smakowały narazie... Za to gryzie banana, gdy ja też jem :p i jabłko z łyżeczki też ode mnie węźmie - jest POSTĘP :D Testowałam też jogurt naturalny, kilka łyżeczek i nie było oznak alergicznych, więc jest nadzieja na rozszerzenie pożywienia :p

Mamusie kochane wszystkiego naj naj naj!!!

izuniek u nas tez prezent w postaci nocy przespanej! truskawi u nas tez srednio smakuja;)

siwa gratki dla syneczka!!!

martini duzy chlopak to potrzebuje;) przeciez on na swoj wiek nie wyglada!!! no ale chyba w domu musicie potrenowac panowanie nad jedzeniem slodkiego;)

Mamusie kochane wszystkiego naj z okazji naszego swieta:)

co do bucikow.. Ja tez ciagle na jakies poluje i nic.. Tzn chodzi mi na ogol o jakies fajne buciki do sukienki..
Gogoja i jak wygladal ten aerobik? Fajna sprawa :) szkoda, ze u nas nie ma.. Bylabym chetna:)
Marttini ja na porodowke trafilam wyfryzowana i w pelnym makeupie.. Dopiero mieli ubaw ze mnie. Po prostu wieczorem planowalam wyjscie i sie odstawilam..
Oleczka podrzuc takie pyyyszne truskaweczki!
maminki zamawiac pogode na jutro! Do zobaczonka :*

Wszystkiego naj kochane mamusie;)

My buty kupujemy w ccc;) jakos tam zawsze cos dostaniemy;)

Marttini ciasteczka sa mniam;) i Bartus otym wie;)

Truskawki Zuza lubi poziomki tez ale najwieksza furore zrobil co?? haha szczypiorek;P nie moglam malej oderwac na dzialce od niego;P w domu jak nie zauwaze tez cebule bierze i odgryza szczypiorek co wyrosl;P

Dziewczyny ja mam sprawde;) Potrzebuje 2 nianie elektroniczne Od 30 czerwca do 15 lipca i jeden namiot;) Ma ktos pozyczyc? I pozniej od polowy sierpnia tez na 2 tygodnie;) ( jedna nianie pozycza nam Madzia I Dziekujemy bardzo;) ppotrzeba nam jeszcze jednej;) Ma ktoras?

Madzioszka;) pytalam sie o nianie na lipiec a bedzie mozliwosc pozyczenia na 2 polowe seirpnia?

reklama
Najlepszego mamuśki :* w przyszłym roku może już powstaną pierwsze laurki? :)

marttini - hehe niezły łaskuch z Bartunia ;)

karolq - jedziecie z Zuzą pod namiot? jakby co to my mamy namiocik :) a szczypiorek mnie rozbroił ;)

Izuniek - oby tak już zostało i Lencia mogła już wszystko jeść :)

U nas truskawy są wypluwane od razu :/ a takie pyszne są przecież! W ogóle bardzo wybredny się zrobił ostatnio i mniej je.
Aha zapomniałam podać wymiary po ostatniej wizycie: waga: 11,15kg wzrost: 81cm. Jakiś taki szczypiorowaty się zrobił. I brzuszka zgubił.

Do góry