reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

noż babo to przecież koło mnie:) tylko może my się mijamy???my urzędujemy albo koło Św.Ducha - albo przed moim blokiem, albo koło 18stki:)

reklama
Hejo
No coś ruszyło troszkę w końcu to nasze forum. Piękna pogoda wygrywa z internetem.

Co do bucików to Wojciowi na razie skarpetki wystarczają:) ale serio to przerażają mnie te ceny, samej dla siebie szkoda by mi było 100zł na sandałki, a co dopiero dla dziecka na jeden sezon, ależ zarabiają na tych maluchach:/

U nas sukces, Wojtuś dziś pięknie wypił sok z kubeczka:))) Sam sobie trzymał:) Mój mały cwaniaczek:)

W ogóle w te upały go suszy dziś prawie cały bobofrut przez dzień wypił, ząbków jak nie było tak nie ma i jakoś sie nie zapowiada po dziąsełkach żeby w najbliższym czasie były.

No to tyle

Pozdrowienia i z niektórymi mam nadzieję do zobaczenia:)

hello!
gratki dla Wojtusia :)

My dziś pierwszy raz zaliczyliśmy piaskownice. Lila ciekawa- spoglądała na dzieci co oni tam robią. Oczywiście i skosztowła ale nie dużo. Za duzo gapiów było :)
Lila przestawiła się na jedną drzemkę od paru dni ale taka konkretną do 3 h spi.Ale godziny są różne raz od 12 a raz od 16.
Dodam że idą jedynki górne, ale spokojnie. Bez jakiś ostrych jazd nocnych(raz się zdarzyło).
A dziś byliśmy na działce i Lila zjadła dwie działkowe truskawki-zajadała ze smakiem-a jak czerwona była :-Di poziomki też pojadła :) swoje to swoje :)

Pozdrawiam

Wszystkiego naj naj naj cudowniejszego mamuśki - z okazji Naszego Święta:)przede wszystkim cierpliwości, mało nerwów, wyspania i mało prac domowych:) tego sobie i Wam życzę:)

Wczoraj Bartuń przyniósł z przedszkola "niespodziankę" - robili ciasteczka dla mam z ciasta francuskiego- takie serduszka:) ślicznie zapakowane - z laurką:) wchodzi do domu, rzuca się na szyję z tekstem - mamuniu kochana - kocham Cię najbardziej na świecie - dla Ciebie:) proszę!!!!...a po chwili otwórz szybko są pyyyyszne!!!! i je zjadł z Alcią na spółkę :-D:-D:-D mi zostały okruszki:):):) i mówi, że musimy zrobić je w domu...."bo w przedszkolu Pani już zabroniła mu je jeść..." hehehe - skubaniec mały - M powiedział, że Pani poskarżyła się na B - bo w trakcie pieczenia i później podjadał te ciacha i trochę ich zjadł w ukryciu !!!!:eek:gagatek mały....a później jak zwykle popołudnie na powietrzu:) mam opalony nos, dekolt i stopy:p będą mieli ubaw na porodówce :p

no i nie mogę doczekać się jutra :):):):) :p buziaczki mamuśki!

Moc buziaków i uścisków dla Mamusiek! :-*

Lenka zrobiła mi dziś prezent i przespała noc :D ( a przecież od powrotu znad morza miałyśmy co noc przerwę ok godzinną w śnie). M. chciał mnie już wczoraj uszczęśliwić i obeszłam całego Focusa w poszukiwaniu jakiegoś ciuszka, ale... bez komentarza. W tygodniu podejście nr 2, wychodzę na miasto bez rodzinki :p

My codziennie po 9 wychodzimy do parku na plac, spowrotem zaliczamy zakupy i do domku, a potem popołudniami przed blok i tak do oznak senności :)

Brawo Wojtuś! :)
Oleczka - narobiłaś smaka na truskawy z działki, mam nadzieję, że u mojego taty coś na krzaczkach dla mnie czeka :p
Lenie truskawki nie smakowały narazie... Za to gryzie banana, gdy ja też jem :p i jabłko z łyżeczki też ode mnie węźmie - jest POSTĘP :D Testowałam też jogurt naturalny, kilka łyżeczek i nie było oznak alergicznych, więc jest nadzieja na rozszerzenie pożywienia :p

Mamusie kochane wszystkiego naj naj naj!!!

izuniek u nas tez prezent w postaci nocy przespanej! truskawi u nas tez srednio smakuja;)

siwa gratki dla syneczka!!!

martini duzy chlopak to potrzebuje;) przeciez on na swoj wiek nie wyglada!!! no ale chyba w domu musicie potrenowac panowanie nad jedzeniem slodkiego;)

Mamusie kochane wszystkiego naj z okazji naszego swieta:)

co do bucikow.. Ja tez ciagle na jakies poluje i nic.. Tzn chodzi mi na ogol o jakies fajne buciki do sukienki..
Gogoja i jak wygladal ten aerobik? Fajna sprawa :) szkoda, ze u nas nie ma.. Bylabym chetna:)
Marttini ja na porodowke trafilam wyfryzowana i w pelnym makeupie.. Dopiero mieli ubaw ze mnie. Po prostu wieczorem planowalam wyjscie i sie odstawilam..
Oleczka podrzuc takie pyyyszne truskaweczki!
maminki zamawiac pogode na jutro! Do zobaczonka :*

Wszystkiego naj kochane mamusie;)

My buty kupujemy w ccc;) jakos tam zawsze cos dostaniemy;)

Marttini ciasteczka sa mniam;) i Bartus otym wie;)

Truskawki Zuza lubi poziomki tez ale najwieksza furore zrobil co?? haha szczypiorek;P nie moglam malej oderwac na dzialce od niego;P w domu jak nie zauwaze tez cebule bierze i odgryza szczypiorek co wyrosl;P

Dziewczyny ja mam sprawde;) Potrzebuje 2 nianie elektroniczne Od 30 czerwca do 15 lipca i jeden namiot;) Ma ktos pozyczyc? I pozniej od polowy sierpnia tez na 2 tygodnie;) ( jedna nianie pozycza nam Madzia I Dziekujemy bardzo;) ppotrzeba nam jeszcze jednej;) Ma ktoras?

Madzioszka;) pytalam sie o nianie na lipiec a bedzie mozliwosc pozyczenia na 2 polowe seirpnia?

reklama
Najlepszego mamuśki :* w przyszłym roku może już powstaną pierwsze laurki? :)

marttini - hehe niezły łaskuch z Bartunia ;)

karolq - jedziecie z Zuzą pod namiot? jakby co to my mamy namiocik :) a szczypiorek mnie rozbroił ;)

Izuniek - oby tak już zostało i Lencia mogła już wszystko jeść :)

U nas truskawy są wypluwane od razu :/ a takie pyszne są przecież! W ogóle bardzo wybredny się zrobił ostatnio i mniej je.
Aha zapomniałam podać wymiary po ostatniej wizycie: waga: 11,15kg wzrost: 81cm. Jakiś taki szczypiorowaty się zrobił. I brzuszka zgubił.

Do góry