reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Hejo!

No co to ma znaczyć dziewczyny. Nie ma co czytać. Gdyby nie izuniek i sallis byłby dzień bez posta. Także dziewczyny uratowałyście sytuacje:)

Pewnie się na kocykach wylegujecie całymi dniami, hehe ( o ile to możliwe przy maluchach):)

sallis- już pisałam marttini, że jak wszysio będzie ok, w sensie wszyscy zdrowi to też wpadniemy na chwilkę chociaż, także będzie okazja się poznać w końcu:)

reklama
siwa wypraszam sobie, siedze i sie ucze :szok: mozg mi sie zlasuje od nadmiaru info:/

marzenko mialam tobie napisac, ze po tym co mi odpisalas odnosnie rozwoju Majki to ewidentnie mi to Dawidka przypomina:) on tez siadal tylko z podparcia pod pleckami i nie stawal i nie raczkowal i z brzucha nie siadal. a jak tam rehabilitacja? sa juz jakies postepy?

z innej beczki - laski gdzie kupujecie buty dla maluchów?

*:*

sallis-sandały i kapciuchy kupiłam w takim malutkim sklepiku na kupieckiej "DAWID".Obsługa,doradztwo na świetnym poziomie.Tam klientem jest dziecko:) Na wyposażeniu sklepu jest kanapa i stolik z zabawkami:) Z jakości butów też jestem zadowolona. www.renbut.pl Polecam

witamy się z rańca:)

za nami nieprzespana noc:/ Górne 3 się przebiły więc teraz dają nam popalić dolne 4 :/ Najbardziej ta z prawej strony....poprostu hardcore:/

ładna pogoda jest więc praktycznie całe dnie jestesmy poza domem. Po śniadanku wyruszamy zaopatrzeni w picie i zdrowe przekąski,lądujemy na obiad i po południu znowu plac zabaw. Apropo placów zabaw...stwierdzam, że najfajniejsze i najbardziej przyjazne maluchowi są te na Osiedlu Przyjaźni...

na razie to tyle,próbuję nadrobić forum:)
miłego dnia

Ostatnia edycja:
Juhu,
Zmobilizowałam się z rana ;)

sallis - przesyłam wirtualną paczuszkę dodatkowej mocy :)
ja kupiłam fajne papcie w Trafie na piętrze koło Graffiti. Ale sandałki tam ceny miały kosmiczne jak dla mnie. Dlatego wyszło na Boti, ale jakoś mega z nich zadowolona nie jestem. Te Rembudy wyglądają na porządne i ceny nie odstraszają, dlatego...

...anias - napisz proszę, gdzie dokładnie ten sklep się znajduję.

marttini - ja stawiam na chłopaka :) piłkarza w dodatku ;P ja chcę się uśmiać :) - jak to było z tymi wodami?

oleczka - dawaj znać wcześniej o meczykach. Transparenty trzeba wykonać ;P

U nas w sumie nic nowego - poza tym co na zamkniętym.
Pozdro for all :)

hej ho ;)

ja tak szybciorem tylko ...

salis my buciki kupiliśmy w deichamanie, strasznie trudno było dostać buciki na grubiutką stopę duży wybór w cenach rozsądnych.. jak nie ma rozmiaru można zamówić na necie.. my kupiliśmy za 79 zł skórzane z mięciutką podeszwą.

my też cały dzień na dworku spędzamy za to mieszkanie woła o sprzątanie ale co tam świeże powietrze ważniejsze ;) A my wczoraj byliśmy na fajnych zajęciach we Wrocławiu. Tańce ala areoibik z dziećmi w chustach super sprawa B. miał zabawę ja się napociłam ;)
pozdrawiam wszystkich ;)

gogoja nie mialam pojecia, ze takie zajecia w ogole sa:) z takim balastem to pewnie niezle sie spocilas hihi

anias faktycznie spoko te buciki tej firmy, i duzy wybor!

katoryba a nie masz wrazenia, ze te buty dla chlopcow w wiekszosci sa poprostu paskudne?! ja sie ostatnio nalatalam i wszystko sraczkowate, zero jakiej inwencji tworczej. za to dla dziewczynek jest multum:) ale wlasnie dla chlopcow tez moga byc rozne rodzaje i wzory, tak jaby chlopiec nie mogl byc modny?!

Beti - zgadzam się, co jedne to brzydsze :/ te co kupiłam to też takie sobie właśnie no ale...

anias - dzięki, teraz już mniej więcej kojarzę :)

gogoja - super sprawa z tym aerobikiem. A do jakiego wieku dzieci tam są? Ja bym z Bolem tylko raz podskoczył i po ćwiczeniach ;)
czy rozumiem, że teraz urzędujesz we Wro?

co by nie było...choc się przywitam:)

AniaS - to czemu ja jeszcze Was nie spotkałam hę?????????jak my też tylko na powietrzu ostatnio:)

- ostatnio po nocach spać nie mogę - kłade się padnięta (w sumie non stop place zabaw i powietrze) a budzę się po 3godzinach i koniec spania;/ a potem zasypiam przed 6stą rano - a tu już zaraz pora wstawać;/umęczona coś ostatnio jestem;/ ale dajemy radę no bo jak inaczej>>>:)

- co do bucików - szczerze powiem, że jakościowo i cenowo to dla takich maluchów rocznych, dwuletnich jeszcze nie jest tak źle - ja miałam problem z bucikami dla Bartucha - bo jak jakies "tańsze" to tak badziewne, że po dwóch razach w przedszkolu nadawały się do kosza - rozklejone, podeszwa odchodziła;/ teraz już z 3cią parę upolowałam na przecenie i to sporej w 5-10-15 i są przede wszystkim jakościowo b.dobre. A co do Alci - to jeszcze Żyrafa u nas króluje:):tak:

reklama
co by nie było...choc się przywitam:)

AniaS - to czemu ja jeszcze Was nie spotkałam hę?????????jak my też tylko na powietrzu ostatnio:)

hmm nie wiem czemu;)
u nas króluje plac zabaw między blokami,koło malutkiego parku to jest chyba węgierska? jak się idzie na francuską...ten nam najbardziej pasuje bo jest przystosowany w całości dla maluszków:) drugi to plac zabaw niedaleko san remo

Do góry