reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
Witajcie:)

Spóźnione buziaki dla Lili, Jagódki, Gabi i Majci:*

Marzena - dopiero teraz przeczytałam o Majci. Dobrze, że ćwiczycie. Wszystko będzie dobrze:).

Siwa - a Jachu jeszcze nie poznał smaku ogórka kiszonego - jakoś my nie przepadamy i w domu nie mamy. Ciekawe jak by mu smakował. A Wojcio już widzę smakosz:)

U nas z tym cycem to było tak, że coraz mniej mleka mam i Jachu się nie najadał, więc daliśmy mu mleczko krowie z kaszką Nestle 5 zbóż i z lipą na noc, wypił przez słomkę i spał sobie do 3 rano, ku mojej radości, bo tak ciągle o 22 i 24 była pobudka na cyca. Jachu nie za bardzo się zgadza na tą zmianę, ale jak brzuszek pełny to zadowolony. Teraz w sumie cyca dostaje w nocy o 3 i w ciągu dnia, jak nie mam już siły mu odmówić. Wydaje mi się, że zaczął w końcu tyć, bo wczoraj ważył już 9200.
A i w końcu wyszły mu jedynki górne:)

Pozdrawiam Was wszystkie:)

hejka...

przepraszam, ale ja się tylko przywitam - czytam, odpisałam i wcięło mi wiadomość;/ tylko się wkurzyłam:angry: i nie chce mi się wszystkiego jeszcze raz powtarzać....jakiegoś dołka łapię;/ pogoda mnie dobija....przez weekend byłyśmy z Alunią sami - M pojechał na komunię do Wrocławia do chrześnicy z B. - była trochę moja mama i tak zleciał weekend, że ho...
- najadłam się stracha, bo myślałam, że mi wody odchodzą :) ale to był fałszywy alarm - o szczegółach nie będę pisać, bo byście się uśmiały:) ale dzidziol się rusza, więc wsio OK!spać mi się chce....nic jeszcze na obiad nie mam, chłopacy będą ok.13...

co do poczynań dzieci - Alunia moja ma w nosie chodzenie, raczkuje, wstaje, opiera się o wszystko, siada, wstaje - ale chodzić nie chce i już.więc czekamy sobie spokojnie. kiedyś jeszcze się za nią nabiegam...za to to szkrabiątko chyba nieźle biega w brzuchu jestem tak skopana, że masakra - ani Bartuś ani Alunia tak nie dawali czadu - będzie wesoło coś czuję...temperamentne dziecko:baffled:

Witajcie kobitki w ten piekny dzień!
marzena- oby wszystko dobrze się skończylo-może faktycznie konsultacja innego rehabilitanta by pomogła.
martinni- niech dziecie wariuje- wtedy wiesz ze wszystko z nim ok :)

Mamuśki mające czas i ochote zapraszam na mecz-pokazowy mój. O godz. 15:00 na ul. Wyspiańskiego 37(stadion przy Lo sportowym)
Buziaki na dobry dzień

Oleczka 0585 – biedna Lilunia z tym kleszczem, teraz to na każdym kroku trzeba uważać strach do lasu na grzyby iść.

Izuniek – zdrówka dla maleńkiej i fajnie że wyjazd udany.

Madzioszka – Becik ma super wymiary a jaka ona już zębata! SuperJ

Beti1986 – Dawidki to super chłopakiJ jeszcze się za nim nabiegasz zobaczysz. No i tak jak myślałam większość dzieci przypisano do przecz kola na Wrocławskiej my też tam wylądowaliśmy – liczę że będzie dobrze.

Mita – u nas często są luźne stolce – związane z jedzeniem - dopiero powyżej pięciu dziennie daje młodej smekte.

Outstanding – ja tez czekam na zęby ślini się na potęgę dziąsła czerwone gryzie wszystko co popadnie i nic…czekamy cierpliwie dalej

Cosa83 – witajJ Mama dla dzieci zrobi wszystkoJ

Marzena86 – Wszystko będzie dobrze. Popieram dziewczyny lekarze tez często się mylą lepiej to skonsultować.

Katoryba – ja tez już muszę gdzieś wyjechać zauważam u siebie lekkie zmęczenie materiału zazdroszczę urlopuJ Plaża morze mmmm marzenia

Martini – gratuluje 3 dzidzi. Mój mąż też chce 3 ale ja na razie odmawiam współpracy może poźniej hahaha Hania spokojna była w brzuszka ale Dawidos tez mi dawała pod koniec popalićJ

Buziaki dla Majki, Lily, Jagody, Wojtka oraz Gabrysi

hej ;)

buziaczki z okazji mięsięcznicy dla wszystkich solenizantów ;))

Beti - super że rehabilitacja przyniosła efekty ;)

Siw - jeżeli nic Wojtkowi nie jest to niech próbuje ... przecież najeść się tym raczej nie na naje co najwyżej spróbuje ;)

Katoryba - zazdraszczam wyjazdu ;) morze mi się strasznie marzy ;)

Martini - oj widzę sportowca masz pod serduchem ;) buziak na poprawę humoru ;)

Zawalka to super że Jachu tak ładnie śpi ;) a z cycuchem ciężko się pożegnać ... coś o tym wiem ...

Marzenka też popieram dziewczyny nie zawadzi opinia innego lekarza/rehabilitanta.

u nas po japońsku czyli jako tako;) Błażko dzisiaj truskawy zajadał (całe dwie) i kanapeczkę z żółtym serem ... ale mu smakowało ;)
coś mi się wybudzał w nocy często ale może z nadmiaru wrażeń bo niedzielę byliśmy w Łagowie ... zobaczymy jaka dzisiejsza noc będzie mam nadzieje że to nie kolejne zęby ...

Hej hej
jajj- dzięki za życzenia, co prawda za tydzień kolejna miesięcznica, czyli spóźnione ale szczere:))
gogoja- no raczej tym że sobie possa to i tamto się nie naje bo ugryźć przecież nie ma czym, a chociaż sobie różnych smaków popróbuje:) Ale nie ma co ostatnio najbardziej smakują mu własne stopy:)))
zawalka- my uwielbiamy ogóry:))
marttini- będzie grzeczny, rozkopuje się bo mu ciasno już pewnie.

A moje dziecko się nade mną znęca. Wczoraj jak się obudził a ja jeszcze nie to mi taką pobudkę zrobił że hoho, miał w zasięgu ręki moje włosy i z tego skorzystał, dziś było łagodniej bo tylko poczułam jego dziąsła na swoim palcu, ale tak to jest, mężu idzie do pracy to biorę sobie Wojtusia do łóżeczka a on mi się tak odwdzięcza. Sadysta mały.

No to tyle pozdrowionka i miłego słonecznego dnia wszystkim:))

Witam! Podczytuje Was, ale jakos nie mam weny, zeby napisac.
Marttini całuję mocno:****
zawalka gratki dla Jasia za zębolki!
Marzenka ja mam takie samo zdanie.. Skonsultuj to jeszcze z kimś innym.
siw@ moja Majka tez uwielbia robic mi krzywdę:-)
oleczka szkoda, ze za pozno przeczytalam o tym Twoim meczu.. :(
Jajj u nas tez nadal zębolów nie widać:(

moje dziecko dorasta:) samo siada, wstaje, chodzi przy lozku:) ciagle sie turla, przybiera pozycje do raczkowania, ale do konca jej jeszcze sama czynnosc nie wychodzi:) a zebow nadal nie ma.. Spiewa, tanczy.. Ech :) szaleniec moj maly:)

Hej ho,

jakoś ogarnąć się nie mogę i też tylko czytam...

Ciepełko jest fajne, ale osłabia :p Odwiedzamy o poranku najbliższe place zabaw, potem popołudniami powtórka. L. znów wraca do jednej drzemki i ładnie zasypia :) Niestety jedzenia obiadów odmawia, więc budzi się na porcję mleka, eh...

Ściskamy Wszystkim razem i każdego z osobna!!! :)
Buziakujemy zalegle :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
no ja też czytam, zwykle przez komórkę jak karmię d.
no więc potem nie pamiętam co miałam komu napisać.
trochę sił mi brakuje. nie wiem jak matki czasem same wychowują dzieci! podziwiam!!! A. jeszcze dziś nie wrócił. wyszedł o 7...
a dziecko chyba ząbkuje, bo gile ma po pas, ślini się jak nigdy jeszcze, maruda, że wytrzymać momentami nie można, sama nie wie czego chce i co najgorsze nocki fa-tal-ne :(( jestem nieżywa :(( z jednej strony bardzo mi jej żal, ale są momenty, że nie powiem co sobie myślę.
no to się wyżaliłam. dobrze, że Wam mogę, bo męża nie widuję więc nawet poskarżyć się nie mogę.
tak tak, zawsze po deszczu wychodzi słońce. powtarzam to sobie ciągle.

z innej beczki - laski gdzie kupujecie buty dla maluchów?

szczęśliwa -dziękuję za miłe słowa :) fajnie było Was spotkać :) synek Twój już taki dorosły szok!!! pamiętałam go za niemowlaczka a teraz łobuziak w czapeczce z daszkiem :) oni by się z domi dogadali, dwa szoguniątka ;)) czekam na pw z linkiem ;)))))

resztę pozdrawiam, całuję i bardzo bardzo się cieszę, że z większością zobaczę się lada dzień :*:*

Do góry