reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
witamy!
katoryba- my wjechaliśmy wyciagiem na kope z tamtąd na śnieżkę krótszą wersją weszliśmy a schodziliśmy dłuższą. Potem szlakiem na strzeche akademicką, słonecznik i zakończenia przy dzikim wodospadzie. A Dzień przed wejsciem na śnieżkę poszliśmy do Sw. wang i na skocznie- juz nie aktywna - od naszego noclegu to mieliśmy daleko do św. można powiedziec że z jednego końca na drugi szliśmy.
A lila jeszcze pieluchy nosi, ale juz coraz rzadziej moczy :) a kupki wszystkie lądują w nocniku. :)
Co do meczu to jak taka ekipa by wleciała było by super- koniecznie dam znac :-D
siw@- Wojtunio ma niezłe wymiary. Dzielny chłopaczyna :)
karolq- to mała ma talent pływacki :)

Resztę ekipy pozdrawiam

hehehe wiesz karola mam podobne odczucie- wiem że najedzony i jęczec bedzie mniej:-D choc to sama chemia ale niech sie chłop za młodego konserwuje ;)

Juhu,

karolq - przegapiłam pytanie :( kupiłaś już? jeśli nie to ja poproszę - jakoś mi nie po drodze cały czas...

siw@ - Wojcio pewnie tym wzrokiem zapamiętywał panią zastrzykową i następnym razem jej wygarnie to i owo ;)

Izuniek - z tego co wiem to MT do 18kg. Ale pewnie wszystko zależy od materiału i też od wymiarów dziecka - ważne żeby panel sięgał do dołków podkolanowych.

oleczka - świetna wyprawa :) a kto nosił?

ufff... przed chwilą skończyłam nowego MT - najszybszy w mojej karierze ;) jutro pochwalę się fotą.
pochwalę się jeszcze czymś - Bolo wygrał prawie że w totka :) Konkurs - Pielęgnujemy pierwsze ząbki - BabyBoom

czesc żabeczki - wszystkie małe i duże:)

śpieszę życzyć miłego dnia:)
Katoryba - zazdroszczę zapału do szycia!!! poważnie!!! ja zakupiłam włóczkę, szydełko wyciągnięte - i jak z Alunią śmigałam z szydełkiem, tak teraz nie mam sił, ani zapałau..pożycz go troszkę :p
siw@ -Wojtunio - wzrostowo więcej lekko jak Alunia moja!chłopak wysoki będzie:)buziak za szczepienie:)
Izuś - udanej podróży!
Oleczka - nie wiało za mocno na górskich szlakach???jak ja bym sobie pojechała - choć "popatrzeć":):):)

Alcia moja - śpi dalej dwa razy dziennie - trudno i darmo, nie mogę jej przestawić - a chciałam, bo zawsze muszę być raczej w domu jak śpi, bo bardzo, bardzo rzadko się zdarza, by zasnęła w wózku - a śpi po 1,5-2godz. potem idzie spać i tak i tak ok19-19:30...śpi do rana - teraz do 7...no potrzebuje chyba, bo cóż zrobię - przynajmniej mam chwilę oddechu z tym moim bębzolkiem:) a naprawdę jedna drzemka już mogłaby być, bo jakoś tak czasem organizacyjnie trzeba się mocno nagimnastykować. ciekawa jestem jak tam moje trzecie maleństwo będzie pod tym względem...po póki co to bardzo fika i daje popalić po żebrach:)ojjj daje czadu!

dziś na obiadek znów zupinka, gulasz warzywny z kaszą gryczaną +surówka:) ooo i będzie na dziś i na jutro:)

Szczesliwa dokladnie tak:) a ostatnio jak bylam w netto i kupowalam parowki i mala zobaczyla to zadymy mi zrobila bo ona parowke chce hehe;P

Katoryba moze dzisiaj podlece to kupie a jak nie to wiem ze Marzena w sobote ma kupic. Ale ja podejde wiec dam znac popoludniu;)

Witam sie;)

katoryba - gratki dla bola :)

karolq - to jak bedziesz to i mi kup ;)

martinni - no moja mala tez teraz zadziwiajaco duzo spi, jak byla malenka to po pol godz a teraz rano 1,5h, czasem na spacerze i po poludniu tez z 1,5h. no ale wstajemy po 5, czasem o 6 :)

ja dalej zakatarzona ale juz w pracy :/

witamy się po długiej nieobecności;)

oleczka-super wyprawa;)
nam nie udało się dotrzeć na śnieżkę :( nie mieliśmy nosidła a wyciąg był nieczynny z powodu mocnego wiatru. Zwiedxaliśmy okolice Karpacza i Szklarskiej ,podchodzilismy z dzieciorkami na jakieś małe wzniesienia ale mimo wszystko widoki cudne.Człowiek będąc tam odpoczywa...dotąd byłam zwolenniczką nadmorskich klimatów ale zakochałam się w górach;)
katoryba-gratki dla Bola:))
karolaq-u nas taka sama reakcja na widok parówy;)
siw@-wymiary cudne:) no i rosnie Ci mały twardziel;)
marzena-zdrówka;)i miłego rehabilitowania;)
miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ho,

Parówki hehe i u nas wywołują natychmiastowe porządanie :p
Bolinkowi gratulujemy wygranej! Będzie szalał na zakupach, a Dzień Dziecka już blisko :D

BioInsektal w Brico jest po 18,99. Nabyłam wczoraj w szale zakupów, wybaczcie że nie pomyślałam o potrzebujących..

Pranie się suszy, początki pakowania czas zacząć... Tylko wieści o pogodzie nie nastrajają...

Do góry