reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Hejo
Ale nas tu dawno nie było chociaż przyznam że czytałam na bierząco:)
marzenka- niestety wiem co to znaczy ból kręgosłupa, współczuję i życzę żeby rehabilitacje pomogły.
Beti- wielkie gratulację, ja mogłabym się bronić w czerwcu br. ale z moim pisaniem nie tak różowo więc w najlepszym wypadku wrzesień w najgorszym przyszły rok. Trzymam kciuki za obronę
Oleczka- gratulację awansu, i najlepsze życzenia urodzinowe (wybacz że spóźnione)
szczęśliwa- oby synkowi ząbki szybko wyszły i przestały dokuczać. Zazdroszczę udanych zakupów.
Outstanding- buziaczki za wczoraj dla Majuśki.
Nnita- was też coś mało ostatnio.
marttini- co tam u was?
izuniek- na pewno tylko ząbki:)
vii- jak samopoczucie?
emri- was też ostatnio brakuje.
katoryba- co to jest bioukatrupiacz??
sallis- gratulację dla Dominiczki za chodziarstwo.
madzioszka- siły!
zawalka- Jasiowi przeszedł strach przed dziećmi bo przecież już niedługo roczek, dorosłość i te sprawy więc już nie wypada:)

A nas wciąż szczerbato i nic nie widać na horyzoncie. Jutro w końcu szczepienie bo od 3 tyg. nie mogę się dostać, bo burdel na kółkach w przychodni a pewnie jeszcze mnie za to opierniczą bo zapomną że to ich wina, niech spróbują, mam takie bojowe nastawienie że hoho. A jeszcze jak na złość Wojcio coś kicha non stop i dopiero będą jaja jak go nie zaszczepią przez to. W ogóle to zaczyna się rozkręcać nasz aniołeczek i coraz mniej wspólnego z aniołkiem ma. Ale cóż uroki macierzyństwa no i i tak go kocham.

A i jeszcze miałam pisać że są w tesco, przynajmniej wczoraj były pampersy activ baby za 110 zł 162 szt (4) i 10 zł oddają w bonie, no i od czwartku w biedronce mają być body 3szt za 19,90. Ja się też napaliłam na spacerówkę bo ma być za 169 zł. dość fajna się wydaje Biedronka - Artyku

Ostatnia edycja:
reklama
Hej;) A ja egoistycznie troche;)

Dzis po szczepieniu 9,900 waga wkoncu skoczyla i jest ok i mierzy 77cm;)
Zuzia grzeczna nic nie zaplakala jeszcze sie usmiechnela do pani i zrobila papa;)
Ida nam trzy 4:) ciekawe kiedy wyjda;)

nnita z ta drzemka to jakos sie mlody przestawil kolo roczku. pamietam, ze zauwazylam, ze dluzej jest w stanie w ciagu dnia wytrzymac no i zaczal spac lepiej i dluzej w nocy. tak naturalnie sie to stalo. teraz spi roznie od 1,5h-3h.

marzena chodzimy do atosu i polecam. mamy bardzo milutka pania Agatke, wszytskie z reszta sa mile. mozna sobie poplotkowac bo zwylke sa same baby tam:) na wizyte u lekarza czeka sie ok. 2 tyg i pozniej od razu do rehabilitanta 2 razy w tyg. warto pochodzic na cwiczenia, zobaczysz, ze mala od razu zacznie robic postepy. my chodzimy 7 tyg i w tym czasie taaaakie zmiany, pelza, raczkuje, kleczy, siada sam, staje sam, chodzi przy meblach jezdzi na pupie, zaczyna kuca. a nic z tego wczesniej nie robil!

siwa katearek nie pownien byc przezszkoda i na pewno mlodego zaszczepia:) spacerowka fatycznie wyglada fajnie, tylko trzeba na zywca zobaczyc. ale te body piekne i cena niziutka:) na bank sie skusze;)

a powiem wam cos smiesznego:) bylam dzis w poznaniu. wczoraj wieczorem szykowalam sobie ubranie i postanowilam przejzec swoje dawno nie noszone buty i znalazlam zlote baletki dwa lata nie uzywane. troszke pamiatalam, ze byl problem z podeszwa. no i wysiadlam z pociagu w poznaniu, ide przez park na uczelnie i czuje, ze cos jest nie tak. odpadla mi podeszwa ahhahaha. przykleilam ja super glue na uczelni ale srednio sie trzymala i nistety znow odpadla a za chwile odpadla i druga, myslalam, ze sie posikam ze smiechu:)

Ostatnia edycja:
beti :D jak w reklamie mentosa ;) tylko tam obcas a tu podeszwa-chociaz masz pretekst za nowy szoping heheheh

outstanding hihihi

dziewczyny jaka słodka dziewczynke dzis widziałam! szłam do pzredszkola po moją córe z mym rozdarciuchem a taka mała szlicznotka koło eclerka mi papa pokazywała rączka i tak sie usmiechneła....jaaaaaa az odpłynełam!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko wziac i wycalowac takie słodkie -no ale mi nie wypadało a kawaler jęczał w wózku hehehehe ale taka słodka że mi sie moja córcia przypomniała bo ona w wózeczku tez wszystkim machała- do teraz mam w głowie tą słodycz hihi

marzena powodzenia w rehabilitacje tobie ci córci

beti gratuluje postępów! rehab. super sprawa-ja przy córce sobie chwaliłam bardzo!

beti no to super że w Atosie ci się układa =) fajnie że robicie takie postępy =)
siw@ no ja tu teraz faktycznie z deka rzadziej =) i krócej =)
pozdrawiam

łał beti faktycznie niezle postepy! no niestety w atosie wizyta 5 czerwiec :/ wiec idziemy jutro do promyka. historia z butami dobra ;) to co wracalas na boso? :)

szczesliwa jak sie tak zapatrzysz na sliczne dziewczynki to moze jeszcze sobie jakas zafundujecie ;) skoro lepszy porod niz dentysta ;)

katoryba - zapomnialam powiedziec ze mt robil furore w elku ;)

a laski pyt: kiedy zaczelyscie dawac swoim dzieciom pieczywo?

Witajcie:)

Outstanding - faktycznie wczoraj koło 18.00 byliśmy w eklerku. Trzeba było krzyknąć na mnie, bo ja ślepa.

Nnita - Jachu śpi tylko raz dziennie od jakiś 3 miesięcy i ma to miejsce zwykle koło godziny 11.00 do ok. 12-13. Zależy od dnia. A zasypia nam na noc teraz około godziny 20.00. Zależy od tego czy był bardzo aktywny w ciągu dnia. Czasami zdarza mu się druga drzemka, jak ma dużo wrażeń, ale wtedy już tak wcześnie nie zasypia na noc, tylko jest problem.

Beti - mi chyba nie było by do śmiechu jakby mi podeszwy odpadły. Optymistka z Ciebie:)

Oleczka - gratuluję drugiej ligii. Życzę dalszych sukcesów:) Ciekawe czy Lila pójdzie w Twoje ślady.

Siwa - A co ten malutki Wojtuś spsocił?

Karolq - Zuzia zuch dziewczyna. Jestem cały czas pod wrażeniem, jak ona daje nurka. Ćwiczyliście z nią tylko na zajęciach, czy też poza?

Marzenka - to może lepiej pisz, że macie z Majcią spotkania w Spa, a nie rehabilitację - brzmi jakoś przyjaźniej;)

Szczęśliwa - gratki dla synka za chodzenie.

Dzisiaj dzwoniłam do Reginy ze SR i dowiedziałam się, że piknik SR w tym roku będzie 02.06. Wybieracie się?
Z tym brakiem strachu przed dziećmi to jednak różnie bywa u mojego Jacha, bo np. dziś poryczał się, jak mu przypadkowo spotkany pod ratuszem chłopczyk rozwiązał czapkę. Co prawda ja tez się poryczałam, ale z powodu wzruszenia śpiewem pewnej niewidomej pani na Żeromskiego.
Wrzucam jeszcze aktualny hit Jacha: Centrum Uśmiechu - Pan Hilary - YouTube

Miłej nocy:)

zawalka dziekuje :*
marzena dwojka mi wystarczy -ju z teraz nie wiem w co ręce włozyć ;)
a pieczywo syn je odkad miał pół roku- zaczeło sie od mietolenia piętki :)

nita jak urządzanie?

no wlasnie bo ja tez juz dawno daje malej pieczywo a uslyszalam ze jestem niepowazna ze tak malemu dziecku daje chleb czy chrupki! swoja droga powiedziala to mama ktora na godz przed karmieniem pila piwko ;)

reklama
pieczywi to przeciez samo dobro:) spokojnie mozna dawac przeciez!!!

zawalka wiem jaka pania masz na mysli, tez ja widzialam na deptaku. a na piknik ja z checia

Do góry