reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Juhu,
Ależ duchoto - spiekota na dworze...

zawalka - nastroje przed wyjazdem - jakoś się nie nastawiłam jeszcze, że jedziemy... mam jakieś dziwne przeczucie, że jednak to nie wypali nie wiem dlaczego...

jajj - nie foszkaj się tylko zapodawaj nowe sztuki ;P
Ja bym bardzo chciała bajki czytać i opowiadać co na obrazkach ale mam tak niecierpliwego szajbusa, że od razu kartki wywraca, zamyka książkę i biegnie do samochodów :/ a miałam plany czytać od małego... w grę wchodzą tylko książeczki z obrazkami typu: Okruszek poznaje.

Izuniek - no to większość w trasie... ale troszkę czasu na odpoczynek też będzie :) szybkiej i bezpiecznej drogi życzę!

gogoja - oby badanie było super ekspresowe!

Beti - te parówki się jakoś nazywają? Ja kupowałam zawsze w mięsnym koło emri właśnie parówki z szynki z takim składem jak piszesz tylko nie wiem jaki producent. Muszę znowu spróbować podać - może teraz zechce chcieć.

emri - do tablicy! jak tam na wczasach było?

reklama
katoryba- też kupujemy te parówki, są specjalnie dla dzieci i nazywają się Sokoliki albo normalne mają napis "parówki z szynki".
e: producent Sokołów

katoryba ja kupuje w paczce sa firmy sokolow, faktycznie sa smaczne:) moj czort najpierw nie chcial isc spac bo burza a teraz to nie wiem:/ zostawilam go niech ryczy bo juz nie mam pomyslow:(

Strona główna obczaicie to przedszkole, ciakawe czemu tak tanio?

mam jeszcze pytanko, chce malemu kupic jakies kredki lub cos w tym stajlu. mozecie cos polecic? bo mam takie zwykle olowkowe ale ona sa za dlugie i za cienkie. a no i gdzie mozna to kupic w zg ewentualnie?

są komarki oj są -kilka już mnie uwaliło:-D

beti my zaczeli od farbek :D moja oszołomka sie nimi wymalowała cała, syncio na razie nie gotów bo je zjada ;) ale dzielnie sie rwie do sis :-D a kredki -od swiecówek bym zaczeła małe zgrabne do rączki malucha a jak sie połamią to mozna je "upiec" i miec drugie życie kredki ;)

a to przedszkole to po starym netto widze -wywiną sie z remontem? bo tam póki co.....pustka
a co do cen, dosyc normalne bo jedzenie jest od 5 do 10 zeta wiec sa posrodku, wpisowego nie biorą a opłata ok 200 zeta wiec chyba chcą sie przebic przez rynek

zawalka-w górach byliśmy tylko 3 dni potem była wyprawa przez opoloe,krapkowice i wrocław nad morze.

beti- na początek najlepsze są kredki świecowe np. Bambino albo pastele.Dostaniesz w każdym markecie i kreślarzu.

reklama
Beti przedszkole tanie bo pewnie chca sie wybic, remont do 30.06 ma byc juz zrobiony, prace juz trwaja. Siostra zlozyla tam podanie ponoc oni juz maja gdzies swoja placowke poza zielona gora niewiem;)

Do góry