reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Hej ho,

Zuzinko - roczniakowo Cię ściskamy i zalegle całujemy w czółko, w nosek, w ustka :-*
Wojuśku - i Tobie buziak się należy :-*
Dla wakacjusza Jaśka również kiss :-*

Pracującym wytrwałości i ochłody! ;)
Minesota - ponad normę choroby wyrabia Twoja familia :p Zdrówka! ;)

Po przespanej nocy (juupiii!) dzień o 6.30 rozpoczęty, spacer o 9 i plac zabaw na koniec, teraz już jakiś czas L. śpi a ja się forumuję :p

Miłego ;)

reklama
Dla wszystkich miesięczniaków buziak wielki:):):):) co niektórzy niedługo będą dmuchać pierwszą świeczkę:)
Marzenka - doczytałam teraz:tak: mowisz blondi z Ciebie???mężul nową żonkę ma u boku:):):) ja mam ochotę też na zmianę..ale co i jak???póki co to włosiska mi odrosły i starym zwyczajem związuję i śmigam..ale jakoś tak jest "jak zawsze" a mi cię chce odmiany:)

dla pracujących - ochłody i szybkiego mijania czasu:) znam ten ból...ale potem jaka ulga jak się do domu wychodzi:)

my dziś też od rana spacerek do sklepu i plac zabaw, - Alcię przestawiam na jedno spanie - bo co drugi dzień raz chce, raz nie drugiej drzemki - nie wiem co z tego wyjdzie, bo ewidentnie wieczorem pada...choć narzekać nie mam co - bo ostatnio budzę się przed dzieciakami rano i czekam póki wstaną:) Bartuch i po 13godzin teraz śpi jak się wybiega:)

co tam jeszcze...obiad się gotuje dziecię śpi, powinnam też się pobyczyć, ale nie chce mi się :p

a ja mam meksyk z drzemkami. zero regularności ostatnio. raz śpi już o 10, czasem o 12, dziś dopiero o 16. czasem śpi 2 razy, czasem raz. czasem drzemka trwa 40 min czasem 2h40min .... totalny chaos. nic nie idzie zaplanować :/

jaśko buziaki ślemy :* teraz to już dni odliczamy do wielkiego święta :)

marzenka jak Cię mąż nie poznał to tym bardziej ktoś inny tak więc jakbym Cię minęła i zero reakcji to krzycz ;))

dziewczyny spowiadajcie się z planów obiadowych na ten tydzień :/ bo ja mam bratanka u siebie na tydzień i co zapytam czy coś lubi to kręci nosem. a jak pytam co by zjadł to "obojętnie". i bądź tu człowieku mądry :/

e: i jeszcze mi się przypomniało, 19.05 w przytoku jest piknik :) jakby ktoś miał ochotę :) my jedziemy w każdym razie.
image001.gif

Ostatnia edycja:
Zalegly buziak dla Zuzi i wszystkich miesieczniakow!

przesylam Wam moc buziakow znad morza:) jest cudownie, ale baaardzo zimno:( jak wroce, czyli w czwartek to wiecej poopowiadam.. Chetnie pisze sie na jakis spacerek w piatek:)

a dzis nasza rocznica slubu.. Ech.. Wzruszylam sie :)

Buziaki dla wszystkich miesieczniakow;)

Otstanding wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:)

Dziewczyny a co z dzisiejszym grilem?

Edit: Marzena my dalej chetni na krem;) poczekamy;)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny:) co to za grill bez nas? :( ejj poczekajcie do jutra/pojutrza :) mam ochotę na grilla a nie mam gdzie go robić! :p buziaki

Aga napisz mi jak juz bedziecie;) my na grila nie przyjedziemy bo juz pewnie bedziemy po ale chetnie na chwile was tam odwiedzimy bo tez bedziemy w wilkanowie;)

Hej
My na szybko bo się gościmy, zrobiliśmy w ten weekend 1000 km a jeszcze teraz jestem u teściowej i ponad 100 do domu. Także Wojti mały turysta rośnie. Poza tym chyba przeżył pierwszą miłość. Kuzynka męża z Pabianic ma córeczkę z września 2010 a Wojti od niej wzroku nie odrywał, a jak mu się udało złapać za nóżkę to aż mówił ooo:) Z resztą z wzajemnością bo Kasia ciągle powtarzała: Dzidziuś! Kasia kocha:) Ależ te dzieciaczki są cudowne:)

Dziękuje za życzenia wszystkim którzy o nas pamiętali:) My też całujemy Pannę Zuzannę z okazji roczku:* i Jasiulka w ostatnią miesięcznice. Buziaki również dla Out i jej męża:)

Co do grilla jakbyście kiedyś jeszcze coś takiego organizowały to fajnie byłoby wpaść:))

Wszystkim miłego weekendu życzę:)

reklama
Witajcie:)

My już wróciliśmy i padamy. Jak tu gorąco. Nad morzem zimnica. Wiatr taki, że bez kurtki i długich spodni nie ustoi się na plaży. Oczywiście byli też tacy co się opalali mimo zimna, ale to już chyba trzeba mieć silną mobilizację. Jachu nie mógł tchu złapać nad samym brzegiem morza i się zapowietrzał, jak wiało mu w buzię. Okapturzony, w rajstopkach, spodenkach i owinięty kocykiem.Wracaliśmy dzisiaj i po drodze rozbieraliśmy się, bo taka różnica temperatur. Ale i tak było super. Najedliśmy się rybek różnorakich:).Z mężulem nawet mogliśmy wieczorami samotnie pospacerować, gdy Jachu szalał w pokoju dziadków:) Było mnóstwo rodzin z małymi dziećmi. A i oczywiście robiliśmy furorę z mai tai'em, bo tam wszyscy z wózkami łazili:)

Spóźnione buziaki roczkowe dla Zuzi i miesięczne dla Wojtusia, a Wam Outstanding - samych miłosnych uniesień;)

Miłego wieczoru laseczki:)

Do góry