reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

tak tak tak na grilla :)) ja chętna :) nie z miasta co prawda ale jak można to się przyłączam.
i potem drugiego można u mnie zrobić. terenu jest sporo, tylko mrówki jeszcze nie zostały wyeliminowane i dokuczają :/ któ był rok temu wie o czym mowa.

marzenka za późno przeczytałam inf o spacerze :/ teraz misia śpi, a potem zanim byśmy się wygrzebały to już za późno.

a pozostałych będę szukać po placach zabaw :) tylko to już nie dziś :) muszę chałupę ogarnąć jakoś.

e: STO LAT DLA ZUZI !!! rośnij zdrowo :)

reklama
Bry:)

Zuzia całusy:D :*:*:*:*:*:*

Zawalka i laski miłego wyjazdu:)

Ja chętna na gill jak mogę rzecz jasna:D
My dziś na wyjazdach cały dzień młoda wstała 6.30 i zasneła na chwile w aucie 17 jak wracaliśmy. Atomówka jedna:D Ale zaliczyła działeczkę u dziadków i wery jej sie podobało:)

Buziaki laski w te upały:)

dla zuzi buziaki roczkowe!!!

tak -to taki składany nocnik z typu eko ;) przydał mi sie przy córce teraz czeka az syn sie sam odpieluchje jak ona :) fajny na wyjazdy bo mało miejsca zajmuje :)

Zuzia dziekuje za buziaki;)

marzena jakbys kupowala ten preparat zakup i nam a na basenie sie rozliczymy;) tylko wczesniej daj znac;)

We wtorek gril hmm my juz umowienie aleeeee moi rodzice maja dzialke na wilkanowie i tam bedziemy wiec... jest blisko to na chwile mozna podejsc;) Aga gdzie dokladni??

Dzień dobry:) Coś widzę wywiało luda:D chyba sie weekendują:)

Karolq o ile wiem mój z Becikiem spaceruje:)

Ludu ja w pracy a taka ładna pogoda;/ kto sie ze mną zamieni:>?

Wojtku Siwej normalnie wywiało ciotki i nie miał kto Ciebie ucałować wczoraj Cmok cmok od nas:)

Jaśko Twoje ostatnie młodzieńcze całusy. Już niedługo ten wspaniały dzień narodzin:) Buziaki od nas :*

Dmuchany nocnik - nigdy nie słyszałam ale fajna sprawa:) Udanego wypoczynku wszystkim ktorzy gdzies pojechali:) My mieliśmy siedziec w domu ale jak zawsze nas wywiało wiec zaliczylismy i dziką ochle i jeziorko i grill u znajomych - wszystko ze smarkatymi maluszkami:)

Wierszyk na dziś - mozna fajnie pokazywać:

Gimnastyka to podstawa
Sport dla dziecka ważna sprawa
Ręce w góre - w bok - w przód
Skłon do przodu przysiad skoook

Ostatnia edycja:
reklama
hej ho,

no wszyscy juz sie majowkuja :)

madzioszka - lacze sie z toba w bolu ja tez w pracy ;)

karolq - ja pewnie kupie ten specyfik ale chyba juz sie dzis po niego nie wyrobie wiec raczej dopiero jak wrocimy z majowki. jesli ci nie przeszkadza taki termin to daj znac

jejciu bym zapomniala- jasiu ostatni miesieczny :*

a ja tak w ramach info, zebyscie mnie poznaly na miescie, jestem turbo blondynka ;) maz obok mnie przejechal i mnie nie poznal ;) my dzis wielkie pakowanie i jutro ruszamy w trase

Ostatnia edycja:
Do góry