reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

hejo;)
jak zwykle spóźnione buziaki dla jubilatów;) cmok cmok

zawalka,out,oleczka,marzena--szczęśliwej podróży;)
my też wybywamy na całłłe wolne(w końcu chwile tylko rodzinne)-jutro kierunek Karpacz i okolice potem Ustka;)
buziaki dla wszystkich

reklama
lato przyszło a ja dzis na miasto bez pieluch wybyłam skonczyło sie ratunkiem pieluch z rosmana -dobrze że na sztuki sprzedają ehehhe jeszcze udało mi sie spotkac dobra duszkę i jedna pieluche baby dream pogonic i dostac dade;) jednak dada to mój typ ;) te babydream jakies przymałe na mojego królika

zawalka fajnie było spontanicznie spotkać :) i pluszaczkowi dzieki za spacer!

zawalka ja uzywałam ten preparat :) ale to juz ci mówiłam :)

emri jak filo?

a dla domi..... (SZOK!) ostatnie buziaki miesięcznicowe....:*

Buziaki dla Domi;*

Szczesliwa dla gadulki sppoznione tez;* i nam tez powiedz o tym preparacie;)

Ja na miasto tez bez pieluch;/ ale juz wracalam i kiedys naszczescie u mamy zostawilam jedna starczylo;)

Mam problem z wpakowaniem wszystkich niezbędnych rzeczy naszej trójki do jednej torby:). Kombinuję jak Jaś fasola i już sporo udało mi się zredukować.Szkoda, że nie mam dmuchanego nocnika - mniej miejsca by zajął. Złożyć też się go nie da.
Ten preparat na owady kupiłam w Green Shopie na Krawieckiej - 100ml za 13.99zł.

Madzioszka - tak, samochodem z teściami jedziemy i dlatego muszę redukować bagaż:).

Miłego wypoczynku wszystkim i pięknej pogody:)

Szczęśliwa - również miło było spotkać - szkoda, że mój dzikus się wystraszył młodszego kolegi:)

proszę o informację gdzie chodzicie teraz na spacery? bo mi się grupa z zacisza wykruszyła, a pogoda taka piękna, że chętnie bym się gdzieś podłączyła. może jakiś plac zabaw? gdzie Wy przesiadujecie?

coś miałam Wam pisać ale ostatnio pamięć mi szwankuje :/ lepiej idę spać ;)

bo widzisz zawalka mój to drzej morda -spiewa po chinsku gada non toper - uszy wiedna....ehehhe który nie usiedzi za długo w wózku ;) ale wiesz też ma momenty że ryczy pipek jest -szczególnie jak siorka zabierze cymbałki :D ale johny na chwilke dał sie przekupic zabaweczkami i usmiech zawitał :)
słodki chłopczyk a te włosy to mnie rozczulają :)
no i miłego pakowania! dmuchany nocnik...jest ;) chcesz pożyczyc?:-D

karola a na owadki preparat by nie zgryzły za bardzo ;)

sallis ja czesto w parku bywam piastowskim, czesto okolice domu, czesto miasto-jak wiatr zawieje ;)

Ostatnia edycja:
zuzia - pieknych kolejnych lat zycia :*

zawalka - no to musze sie przejsc zakupic to psikadlo na owady, dzieki za info

szczesliwa - dmuchany nocnik? :) heh tez zaraz przeszukam neta ;)

sallis - my dzis same rano spacerujemy bo M na turnieju ;) wyjedziemy jak mloda wstanie i do 13 bedziemy krazyc jakbys chciala :) poza tym chyba tylko ja z zacisza wrocilam do pracy... reszta lasek spaceruje

reklama
ZUZANKO wszystkiego najcudowniejszego z okazji pierwszego roczku:)szczęścia, radości i morza, morza miłości:) by kolejny roczek i każdy następny mijał tak wesoło jak ten pierwszy:)

ps...
no ja nie wspomnę, że i my wciąż na placach zabaw - ale koło mnie, bo ja za daleko to nie łażę - jest zamknięty - piaseczek jasny:) jeszcze zamknięty jest obok szkoły nr18 - tam też często chodzimy...choć do 19to maks bo Ala zasnęła w domu, nawet nie zdarzyliśmy jej przebrać w piżamkę...

ps2
jak ja zazdroszczę Wam wyjazdów (ale tak pozytywnie oczywiście) - my będziemy się kisić w mieście - chyba, że te co zostały mają jakąś fajną "działeczkę" na grilla???chm???nie abym chciała się wprosić...ale taaaaaaaaaaaaaaką mam ochotę :p

Do góry