reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

hejo;)
jak zwykle spóźnione buziaki dla jubilatów;) cmok cmok

zawalka,out,oleczka,marzena--szczęśliwej podróży;)
my też wybywamy na całłłe wolne(w końcu chwile tylko rodzinne)-jutro kierunek Karpacz i okolice potem Ustka;)
buziaki dla wszystkich

reklama
lato przyszło a ja dzis na miasto bez pieluch wybyłam skonczyło sie ratunkiem pieluch z rosmana -dobrze że na sztuki sprzedają ehehhe jeszcze udało mi sie spotkac dobra duszkę i jedna pieluche baby dream pogonic i dostac dade;) jednak dada to mój typ ;) te babydream jakies przymałe na mojego królika

zawalka fajnie było spontanicznie spotkać :) i pluszaczkowi dzieki za spacer!

zawalka ja uzywałam ten preparat :) ale to juz ci mówiłam :)

emri jak filo?

a dla domi..... (SZOK!) ostatnie buziaki miesięcznicowe....:*

Buziaki dla Domi;*

Szczesliwa dla gadulki sppoznione tez;* i nam tez powiedz o tym preparacie;)

Ja na miasto tez bez pieluch;/ ale juz wracalam i kiedys naszczescie u mamy zostawilam jedna starczylo;)

Mam problem z wpakowaniem wszystkich niezbędnych rzeczy naszej trójki do jednej torby:). Kombinuję jak Jaś fasola i już sporo udało mi się zredukować.Szkoda, że nie mam dmuchanego nocnika - mniej miejsca by zajął. Złożyć też się go nie da.
Ten preparat na owady kupiłam w Green Shopie na Krawieckiej - 100ml za 13.99zł.

Madzioszka - tak, samochodem z teściami jedziemy i dlatego muszę redukować bagaż:).

Miłego wypoczynku wszystkim i pięknej pogody:)

Szczęśliwa - również miło było spotkać - szkoda, że mój dzikus się wystraszył młodszego kolegi:)

proszę o informację gdzie chodzicie teraz na spacery? bo mi się grupa z zacisza wykruszyła, a pogoda taka piękna, że chętnie bym się gdzieś podłączyła. może jakiś plac zabaw? gdzie Wy przesiadujecie?

coś miałam Wam pisać ale ostatnio pamięć mi szwankuje :/ lepiej idę spać ;)

bo widzisz zawalka mój to drzej morda -spiewa po chinsku gada non toper - uszy wiedna....ehehhe który nie usiedzi za długo w wózku ;) ale wiesz też ma momenty że ryczy pipek jest -szczególnie jak siorka zabierze cymbałki :D ale johny na chwilke dał sie przekupic zabaweczkami i usmiech zawitał :)
słodki chłopczyk a te włosy to mnie rozczulają :)
no i miłego pakowania! dmuchany nocnik...jest ;) chcesz pożyczyc?:-D

karola a na owadki preparat by nie zgryzły za bardzo ;)

sallis ja czesto w parku bywam piastowskim, czesto okolice domu, czesto miasto-jak wiatr zawieje ;)

Ostatnia edycja:
zuzia - pieknych kolejnych lat zycia :*

zawalka - no to musze sie przejsc zakupic to psikadlo na owady, dzieki za info

szczesliwa - dmuchany nocnik? :) heh tez zaraz przeszukam neta ;)

sallis - my dzis same rano spacerujemy bo M na turnieju ;) wyjedziemy jak mloda wstanie i do 13 bedziemy krazyc jakbys chciala :) poza tym chyba tylko ja z zacisza wrocilam do pracy... reszta lasek spaceruje

reklama
ZUZANKO wszystkiego najcudowniejszego z okazji pierwszego roczku:)szczęścia, radości i morza, morza miłości:) by kolejny roczek i każdy następny mijał tak wesoło jak ten pierwszy:)

ps...
no ja nie wspomnę, że i my wciąż na placach zabaw - ale koło mnie, bo ja za daleko to nie łażę - jest zamknięty - piaseczek jasny:) jeszcze zamknięty jest obok szkoły nr18 - tam też często chodzimy...choć do 19to maks bo Ala zasnęła w domu, nawet nie zdarzyliśmy jej przebrać w piżamkę...

ps2
jak ja zazdroszczę Wam wyjazdów (ale tak pozytywnie oczywiście) - my będziemy się kisić w mieście - chyba, że te co zostały mają jakąś fajną "działeczkę" na grilla???chm???nie abym chciała się wprosić...ale taaaaaaaaaaaaaaką mam ochotę :p

Do góry