reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Domi misiaczku :* od nas, juz sie nie mozemy doczekac az cie na roczek wysciskamy ;) ciocia przyjedzie w koralikach ;)

zawalka - ja nastawienie zawsze mam dobre, ale potem jakos moje oczekiwania rozjezdzaja sie z rzeczywistoscia ;) a wlasnie dalas mi do myslenia... czy dla takich maluchow jest cos na komary? czy te popularne offy itp to dla starszych?

reklama
hej laseczki:)

i ja jakoś weny nie mam do pisania:) ale postaram się to zmienić:)
Zawalka - to tra było zajrzeć do nas:):):)

co u nas???jestem przeszczęśliwa bo po wczorajszej kontroli w szpitalu - mogę być w domku:):):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!
Alunia na bilansie roczniaka - waży 9740g i mierzy 76cm - ślicznie nadrobiła:):):) jest na 50tych centylach wzwyż:):):)co tam jeszcze...

aaa buziaki dla DOminisi - i dla wszystkich, o których zapomniałam:)

hej hej w ta piękną pogodę :)
Widocznie telewizja mnie lubi :)

sallis-gdybym gotowała to bym ci chętnie pomogła z menu ale ja bardzo żadko gotuję-przyznaję się bez bicia :)
zawalka-outstandig- super że wyjeżdźacie. Oby pogoda dopisała i żeby było pięknie i rodzinnie
madzioszka-kobieto ale ty zarobiona-by ci sił starczyło :)
martini-jak fajnie czytać że u ciebie i maleństwa wszystko git-ale oszczędzaj się na maksa :)
nnita- wzywam cie :)

A ja też jadę sobie rodzinnie w góry-Karpacz- od wtorku do piątku znikam :) :-D

Buziaki dla roczniaków Dominiko sto lat dla ciebie

Hej ho,

Dominisiu kochana - bądź dziś 11naście razy wycałowana od Lenki i cioci :-*

wybyłyśmy o 9 na spacer i już było super ciepło!!! Garderobę trzeba przejrzeć i powybierać co lżejsze :p

Madzioszka - łączę się w bólach głowy!!! I nie dziękuj, przynajmniej nuda codzienności została przerwana ;) Lena od wczoraj zaczęła nawijać na maksa i opluwać się przy okazji :p
Marttini - same wspaniałe wieści! :-*
Zawalka, Outstanding - wypoczywajcie i korzystajcie z nadmorskich uroków :) Rewal jest b.fajny :)
Oleczka - i Wam super majówkowania życzę! ;)

M. jutro i w poniedziałek pracuje, więc Nasza majówkowa wolność rozpocznie się później, na kilka dni do moich rodziców (tradycyjnie) a potem na weekend ZG i ten ślub :) a morze wkrótce :D:D:D

Sallis - jak na tyle osob to moze jakies miecho w calosci pieczone? karkoweczka, schabik, kurczak... albo np jakies roladki miesne tez pieczone zeby bylo mniej roboty... albo na takie cieple dni polecam chlodnik :)

zawalka - a widzialas ten specyfik w jakims sklepie?

martini - swietnie ze mozecie byc w domku :) a Alunia piekne wymiary ma, a taka byla kruszynka :)

izuniek - powiem ci ze o 8 rano szlam w samej sukience do pracy i bylo booosko :) mnie tez czeka dzis przejrzenie i pewnie uzupelnienie garderoby mlodej ;)

jakos mi sie nie chce pracowac ;)

dobry pomysł z tym kawałkiem mięsa dzięki :) za schab się nie biorę, bo zawsze mi suchy wychodzi, ale karkóweczka :) mniam :)

a tak przy okazji kiedyś ktoś pytał o penne con mozarella - kurczak z warzywami (cebula, pieczarki, cukinia, papryka) uduszone, zalewamy sosem pomidorowym z kartonika, doprawiamy wedle gustu i podajemy z makaronem penne. a na wierzch posypujemy pokrojonym w kostkę serem mozarella. włala. fajne danie na taką pogodę jak dziś bo jest lekkie, polecam :)

dziecko dziś oszalało i kiedy ja miałam zaplanowane wszystko na czas jej drzemki to ta w ogóle spać nie chciała. a teraz jak już zasnęła to ja nie wiem za co mam się zabrać, żeby ze wszystkim zdążyć. a zaczęłam - wiadomo - od forum :D

dziękujemy za pamięć i buziaki miesięcznicowe. szkoda że to już ostatnie :) moje maleństwo już takie dorosłe :*

Madzioszka - sorki ale jeszcze nie jestem w temacie a co ty tez masz Hanie? Ale fakt ze w ZG troche tych Hanek jest hahaha do mojej to imie w 100% pasuje:) nie wyobrażam sobie żeby miała się inaczej nazywać:)
Zawalka - jak narazie nie mam na co narzekac:) Dija grzeczny ułożony chłopczyk a Hanulka mała śmieszka:) Świetnie się razem bawią ale zaczynają już też razem broić więc chyba wszystko jeszcze przede mną:) A tak apropo dzisiaj zeby nie bylo za rozowo niuha marudna ha ha ha przez kaszel spała tylko pol godziny i teraz medzi:)

Zdradze wam tajemnice mam dostep do tajnych notatek opiekunki żłobkowej hahahawiec jak chcecie się uczyć wierszykow to moge wam czasami cos podrzucic. Czekam na M i idziemy na dwor. A tak ku pokrzepieniu niektorych my tez na weekend pracujemy i jeszcze do tego chorujemy wiec full wypas:)

Witam:) buziaki dla Domi:***

zawalka a my do Międzyzdrojów :D Super :D
oleczka czyli w moje strony śmigasz? miłego :D
Marzenko pokaż się później w tym nowym fryzie :))
marttini to Alcia super rośnie! buziaki dla Was!
jajj to możesz nam coś fajnego zdradzić :)
sallis ja pytałam o przepis ;D dziękuję:*
Izuniek i co w końcu kupujesz?

reklama
ah zapomniałam. Domi buziaki od nas. Już coraz bliżej ten jeden:D a potem już z górki będzie:D

jajj nie ja mam Beate, ale Hanulek mamy kilka:)

Izuniek nie wiem o czym mówisz:D

Martinni super, że u Ciebie dobrze:)

Zawalka jedziecie autem tak?

Do góry