reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Domi misiaczku :* od nas, juz sie nie mozemy doczekac az cie na roczek wysciskamy ;) ciocia przyjedzie w koralikach ;)

zawalka - ja nastawienie zawsze mam dobre, ale potem jakos moje oczekiwania rozjezdzaja sie z rzeczywistoscia ;) a wlasnie dalas mi do myslenia... czy dla takich maluchow jest cos na komary? czy te popularne offy itp to dla starszych?

reklama
hej laseczki:)

i ja jakoś weny nie mam do pisania:) ale postaram się to zmienić:)
Zawalka - to tra było zajrzeć do nas:):):)

co u nas???jestem przeszczęśliwa bo po wczorajszej kontroli w szpitalu - mogę być w domku:):):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!
Alunia na bilansie roczniaka - waży 9740g i mierzy 76cm - ślicznie nadrobiła:):):) jest na 50tych centylach wzwyż:):):)co tam jeszcze...

aaa buziaki dla DOminisi - i dla wszystkich, o których zapomniałam:)

hej hej w ta piękną pogodę :)
Widocznie telewizja mnie lubi :)

sallis-gdybym gotowała to bym ci chętnie pomogła z menu ale ja bardzo żadko gotuję-przyznaję się bez bicia :)
zawalka-outstandig- super że wyjeżdźacie. Oby pogoda dopisała i żeby było pięknie i rodzinnie
madzioszka-kobieto ale ty zarobiona-by ci sił starczyło :)
martini-jak fajnie czytać że u ciebie i maleństwa wszystko git-ale oszczędzaj się na maksa :)
nnita- wzywam cie :)

A ja też jadę sobie rodzinnie w góry-Karpacz- od wtorku do piątku znikam :) :-D

Buziaki dla roczniaków Dominiko sto lat dla ciebie

Hej ho,

Dominisiu kochana - bądź dziś 11naście razy wycałowana od Lenki i cioci :-*

wybyłyśmy o 9 na spacer i już było super ciepło!!! Garderobę trzeba przejrzeć i powybierać co lżejsze :p

Madzioszka - łączę się w bólach głowy!!! I nie dziękuj, przynajmniej nuda codzienności została przerwana ;) Lena od wczoraj zaczęła nawijać na maksa i opluwać się przy okazji :p
Marttini - same wspaniałe wieści! :-*
Zawalka, Outstanding - wypoczywajcie i korzystajcie z nadmorskich uroków :) Rewal jest b.fajny :)
Oleczka - i Wam super majówkowania życzę! ;)

M. jutro i w poniedziałek pracuje, więc Nasza majówkowa wolność rozpocznie się później, na kilka dni do moich rodziców (tradycyjnie) a potem na weekend ZG i ten ślub :) a morze wkrótce :D:D:D

Sallis - jak na tyle osob to moze jakies miecho w calosci pieczone? karkoweczka, schabik, kurczak... albo np jakies roladki miesne tez pieczone zeby bylo mniej roboty... albo na takie cieple dni polecam chlodnik :)

zawalka - a widzialas ten specyfik w jakims sklepie?

martini - swietnie ze mozecie byc w domku :) a Alunia piekne wymiary ma, a taka byla kruszynka :)

izuniek - powiem ci ze o 8 rano szlam w samej sukience do pracy i bylo booosko :) mnie tez czeka dzis przejrzenie i pewnie uzupelnienie garderoby mlodej ;)

jakos mi sie nie chce pracowac ;)

dobry pomysł z tym kawałkiem mięsa dzięki :) za schab się nie biorę, bo zawsze mi suchy wychodzi, ale karkóweczka :) mniam :)

a tak przy okazji kiedyś ktoś pytał o penne con mozarella - kurczak z warzywami (cebula, pieczarki, cukinia, papryka) uduszone, zalewamy sosem pomidorowym z kartonika, doprawiamy wedle gustu i podajemy z makaronem penne. a na wierzch posypujemy pokrojonym w kostkę serem mozarella. włala. fajne danie na taką pogodę jak dziś bo jest lekkie, polecam :)

dziecko dziś oszalało i kiedy ja miałam zaplanowane wszystko na czas jej drzemki to ta w ogóle spać nie chciała. a teraz jak już zasnęła to ja nie wiem za co mam się zabrać, żeby ze wszystkim zdążyć. a zaczęłam - wiadomo - od forum :D

dziękujemy za pamięć i buziaki miesięcznicowe. szkoda że to już ostatnie :) moje maleństwo już takie dorosłe :*

Madzioszka - sorki ale jeszcze nie jestem w temacie a co ty tez masz Hanie? Ale fakt ze w ZG troche tych Hanek jest hahaha do mojej to imie w 100% pasuje:) nie wyobrażam sobie żeby miała się inaczej nazywać:)
Zawalka - jak narazie nie mam na co narzekac:) Dija grzeczny ułożony chłopczyk a Hanulka mała śmieszka:) Świetnie się razem bawią ale zaczynają już też razem broić więc chyba wszystko jeszcze przede mną:) A tak apropo dzisiaj zeby nie bylo za rozowo niuha marudna ha ha ha przez kaszel spała tylko pol godziny i teraz medzi:)

Zdradze wam tajemnice mam dostep do tajnych notatek opiekunki żłobkowej hahahawiec jak chcecie się uczyć wierszykow to moge wam czasami cos podrzucic. Czekam na M i idziemy na dwor. A tak ku pokrzepieniu niektorych my tez na weekend pracujemy i jeszcze do tego chorujemy wiec full wypas:)

Witam:) buziaki dla Domi:***

zawalka a my do Międzyzdrojów :D Super :D
oleczka czyli w moje strony śmigasz? miłego :D
Marzenko pokaż się później w tym nowym fryzie :))
marttini to Alcia super rośnie! buziaki dla Was!
jajj to możesz nam coś fajnego zdradzić :)
sallis ja pytałam o przepis ;D dziękuję:*
Izuniek i co w końcu kupujesz?

reklama
ah zapomniałam. Domi buziaki od nas. Już coraz bliżej ten jeden:D a potem już z górki będzie:D

jajj nie ja mam Beate, ale Hanulek mamy kilka:)

Izuniek nie wiem o czym mówisz:D

Martinni super, że u Ciebie dobrze:)

Zawalka jedziecie autem tak?

Do góry