Witajcie
Chciałam się przerzucić do tej grupy podczytującej forum, ale jakoś tak dziwnie byłoby zniknąć
Właśnie skończyłam prasować ubrania męża i Jacha. Swoich najczęściej nie prasuję. Chyba, że już naprawdę są mego wymiętolone
Katoryba - ale Filciowi dostał się piękny mt. Gratuluję dzieła.
Agi 24 - niestety nie pomogę. Nie jestem z Zielonej i nie znam tu zbyt dużo osób, ale życzę powodzenia w znalezieniu odpowiedniej osoby dla Twojego szkraba
Jajj - witaj
Jak sobie dajesz radę z dwójką maluszków?
Marzena - u nas też takie objawy jak u Majci już kilka razy były, ale zębów nie widać ciągle
.
Marttini - co tam u Was? Dzisiaj przechodziliśmy z P. i Jachem pod Waszymi okami
Oleczka - gratuluję telewizyjnych występów
. A jak u Lili z "dorosłym" jedzeniem. Zasmakowało jej coś?
Sallis - mam już straszne wyrzuty sumienia, że tyle czasu Twoja niania leży mnie
. Tylko jak Ci ją oddać? Po basenie może?
Emri - super jest to odkrywanie nowych zdolności swego dziecka. Pamiętasz jak kiedyś napisałaś, że Filcio podał Ci pilot, jak chciał bajkę oglądać? Dzisiaj Johny też tak mnie miło zaskoczył i jeszcze przed snem zaczął sam odpinać zamek błyskawiczny od poduszki
Ale fajnie być świadkiem takich mały dziecięcych osiągnięć.
Beti - ale super, że będziesz na weselu szaleć. A jaka masz kreację?
Madzioszka - a co Ty tak szalejesz, że nie wiesz jak się nazywasz? Przyznaj się co kombinujesz?
A pochwalę się Wam, a co
: w sobotę jedziemy nad morze
. Pierwsza tak długa podróż Jacha. Nie wiem jak to zniesie, bo ostatnio wymiotował w czasie drogi do Świebodzina. Nie wiem, czy podać mu może jakiś aviomarin, czy coś w tym stylu.
A Wy co będziecie porabiać w ten długi weekend?
Pozdrawiam Was wszystkie - te podczytujące i nie ujawniające się też