reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

hej dziewczyny, mam prośbę-jeżeli którarś z Was może polecić mi jakąś sprawdzoną nianię do mojego prawie rocznego synka to bardzo proszę o informację. Mieszkam na os. Pomorskim. W razie 'w' podaję także nr kom. 602718290 serdecznie pozdrawiam Was i Wasze dzieciaczki :)
p.s. czytam ten wątek od ponad 1,5 roku i dodam, że podziwiam wszytskie włąsnoręcznie uszytę MT :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)

Znów wypadłam z obiegu;/ Zwariowany tydzień jakiś mam, głowa mnie cały czas boli i nie wiem jak sie nazywam;/

Dzięki laski za wieści o "barchanach" jak to Vii mówi będzie ja znalazł na niedługie wesele:D

Witam nową mamę:D Widzę, że nam w hanie obrodziło

Katoryba MT wymiata.

Marzena oby ząbki. czasem dają w czadu właśnie gorączką. Wytrwałości!

Przed Oleczką trzeba się teraz kłaniać skoro sławna:D:D

Izuniek dzięki wielgachne!:) co do prezentu może faktycznie symbolicznie jakiś album?

Siwa zdarzają się gorsze dnia ale będzie lepiej:*.

Agi ładnie to tak podczytywać i dopiero się tak późno odzywać;p :D Może zostaniesz z nami jak już się odważyłaś?

Miłego wieczoru babolki:)

Witajcie:)

Chciałam się przerzucić do tej grupy podczytującej forum, ale jakoś tak dziwnie byłoby zniknąć:)

Właśnie skończyłam prasować ubrania męża i Jacha. Swoich najczęściej nie prasuję. Chyba, że już naprawdę są mego wymiętolone:)
Katoryba - ale Filciowi dostał się piękny mt. Gratuluję dzieła.

Agi 24 - niestety nie pomogę. Nie jestem z Zielonej i nie znam tu zbyt dużo osób, ale życzę powodzenia w znalezieniu odpowiedniej osoby dla Twojego szkraba:)

Jajj - witaj:) Jak sobie dajesz radę z dwójką maluszków?

Marzena - u nas też takie objawy jak u Majci już kilka razy były, ale zębów nie widać ciągle:(.

Marttini - co tam u Was? Dzisiaj przechodziliśmy z P. i Jachem pod Waszymi okami:)

Oleczka - gratuluję telewizyjnych występów:). A jak u Lili z "dorosłym" jedzeniem. Zasmakowało jej coś?

Sallis - mam już straszne wyrzuty sumienia, że tyle czasu Twoja niania leży mnie:(. Tylko jak Ci ją oddać? Po basenie może?

Emri - super jest to odkrywanie nowych zdolności swego dziecka. Pamiętasz jak kiedyś napisałaś, że Filcio podał Ci pilot, jak chciał bajkę oglądać? Dzisiaj Johny też tak mnie miło zaskoczył i jeszcze przed snem zaczął sam odpinać zamek błyskawiczny od poduszki:) Ale fajnie być świadkiem takich mały dziecięcych osiągnięć.

Beti - ale super, że będziesz na weselu szaleć. A jaka masz kreację?

Madzioszka - a co Ty tak szalejesz, że nie wiesz jak się nazywasz? Przyznaj się co kombinujesz?

A pochwalę się Wam, a co:p: w sobotę jedziemy nad morze:). Pierwsza tak długa podróż Jacha. Nie wiem jak to zniesie, bo ostatnio wymiotował w czasie drogi do Świebodzina. Nie wiem, czy podać mu może jakiś aviomarin, czy coś w tym stylu.
A Wy co będziecie porabiać w ten długi weekend?

Pozdrawiam Was wszystkie - te podczytujące i nie ujawniające się też:)

hej ho,

zawalka - to mnie w sumie uspokoilas ze nie tylko u mojego dziecka tak ;) widocznie nasze maluchy te gorne zebska mecza. majonik juz co prawda bez goraczki ale zbytnio nie daje sobie zajrzec do pyszczka ;) wydawalo mi sie ze cos malego bialego w miejscu gornej dwojki jest wiec moze niedlugo bedzie kolejny zebol. a wy na dlugo nad morze? jachu na pewno da rade, choc rozumiem ze sie stresujesz bo ja tez juz mam nerwa przed nasza podroza bo mloda wieksza niz ostatnio i pewnie sie bedzie nudzic tyle czasu w aucie. no a my zg-warszawa-elk-pultusk-zielona ;) takze nieoszczedzamy dziecka ;)

agi - moze i fajnie podczytywac, ale jeszcze fajniej pogadac z nami :p

madzioszka - szalona babo :p

boska pogoda co nie? :) musze mlodej garderobe uzupelnic w jakies cienkie leginsy i kapelusiki. moze widzialyscie cos fajnego? bo jakos nie chce mi sie biegac po sklepach :p

M dzis wieczorem wraca takze juz sie z niunia cieszymy :) no a jutro czeka mnie wizyta u fryzjera takze pewnie pomarudze wam ze mi sie nie podoba nowy kolor :p

Witajcie:)

Marzena grunt to dobre nastawienie, jak się idzie do fryzjera:). Zawsze to coś innego niż teraz, a takie urozmaicenie na głowie od razu polepsza samopoczucie. U Jacha zębów nie widać, ale ma bardzo rozpulchnione te dziąsła i na górze i na dole.

Outstanding - jedziemy do Rewala, a Wy?

Pogoda boska. Byle by tak utrzymało się do wtorku:). Idę zaraz po środek na komary i inne tałatajstwo, bo już wczoraj zaczęły jakieś muszyska latać na spacerze. Podobno super środek : Bio Insektal - najlepszy naturalny preparat na insekty. Używała któraś z Was?

Miłego spacerowania i opalania:)

dzień i dobry.

Ja nic nie kombinuje:) Jestem szalona i tyle::) a poważnie musze sobie na nowo życie zorganizować. Od tej zmiany pogody głowa mnie cały tydzień bolała. Po za tym młoda znów nam wstaje o 5 i już gotowa do rozrabiania. Więc wstaje z nią lece do pracy potem z pracy do domu z nią i do innej pracy i wracam i jużem padam na gębę.

Na majowe niestety ja siedzę w robocie szefo nie pozwolił nam wolnego zrobić. Zresztą i tak bym nie brała bo później ja urlop ide na kilka dni to przetrwam.

Marzena to weź taki kolor co to by nie narzekać;p;p

Zawalka, outstanding zazdraszczam morza. Zapytaj w aptece czy można coś młodemu dać. Będzie dobrze:)

Katoryba jak po teście:>?

Miłego i słonecznego dnia!

coś nacisnęłam i mi się post skasował :/ ehhh

zazdroszczę wyjazdów. i długiego weekendu. szczęśliwi Ci którzy spędzą najbliższe 9 dni rodzinnie...

dziewczyny poratujcie manu na najbliższy tydzień. błagam! mam do wykarmienia 4-5-6 dorosłych osób + Dominika. nie mam pomysłów, ani chęci co gorsze.

reklama
Do góry