reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

hej dziewczyny, mam prośbę-jeżeli którarś z Was może polecić mi jakąś sprawdzoną nianię do mojego prawie rocznego synka to bardzo proszę o informację. Mieszkam na os. Pomorskim. W razie 'w' podaję także nr kom. 602718290 serdecznie pozdrawiam Was i Wasze dzieciaczki :)
p.s. czytam ten wątek od ponad 1,5 roku i dodam, że podziwiam wszytskie włąsnoręcznie uszytę MT :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)

Znów wypadłam z obiegu;/ Zwariowany tydzień jakiś mam, głowa mnie cały czas boli i nie wiem jak sie nazywam;/

Dzięki laski za wieści o "barchanach" jak to Vii mówi będzie ja znalazł na niedługie wesele:D

Witam nową mamę:D Widzę, że nam w hanie obrodziło

Katoryba MT wymiata.

Marzena oby ząbki. czasem dają w czadu właśnie gorączką. Wytrwałości!

Przed Oleczką trzeba się teraz kłaniać skoro sławna:D:D

Izuniek dzięki wielgachne!:) co do prezentu może faktycznie symbolicznie jakiś album?

Siwa zdarzają się gorsze dnia ale będzie lepiej:*.

Agi ładnie to tak podczytywać i dopiero się tak późno odzywać;p :D Może zostaniesz z nami jak już się odważyłaś?

Miłego wieczoru babolki:)

Witajcie:)

Chciałam się przerzucić do tej grupy podczytującej forum, ale jakoś tak dziwnie byłoby zniknąć:)

Właśnie skończyłam prasować ubrania męża i Jacha. Swoich najczęściej nie prasuję. Chyba, że już naprawdę są mego wymiętolone:)
Katoryba - ale Filciowi dostał się piękny mt. Gratuluję dzieła.

Agi 24 - niestety nie pomogę. Nie jestem z Zielonej i nie znam tu zbyt dużo osób, ale życzę powodzenia w znalezieniu odpowiedniej osoby dla Twojego szkraba:)

Jajj - witaj:) Jak sobie dajesz radę z dwójką maluszków?

Marzena - u nas też takie objawy jak u Majci już kilka razy były, ale zębów nie widać ciągle:(.

Marttini - co tam u Was? Dzisiaj przechodziliśmy z P. i Jachem pod Waszymi okami:)

Oleczka - gratuluję telewizyjnych występów:). A jak u Lili z "dorosłym" jedzeniem. Zasmakowało jej coś?

Sallis - mam już straszne wyrzuty sumienia, że tyle czasu Twoja niania leży mnie:(. Tylko jak Ci ją oddać? Po basenie może?

Emri - super jest to odkrywanie nowych zdolności swego dziecka. Pamiętasz jak kiedyś napisałaś, że Filcio podał Ci pilot, jak chciał bajkę oglądać? Dzisiaj Johny też tak mnie miło zaskoczył i jeszcze przed snem zaczął sam odpinać zamek błyskawiczny od poduszki:) Ale fajnie być świadkiem takich mały dziecięcych osiągnięć.

Beti - ale super, że będziesz na weselu szaleć. A jaka masz kreację?

Madzioszka - a co Ty tak szalejesz, że nie wiesz jak się nazywasz? Przyznaj się co kombinujesz?

A pochwalę się Wam, a co:p: w sobotę jedziemy nad morze:). Pierwsza tak długa podróż Jacha. Nie wiem jak to zniesie, bo ostatnio wymiotował w czasie drogi do Świebodzina. Nie wiem, czy podać mu może jakiś aviomarin, czy coś w tym stylu.
A Wy co będziecie porabiać w ten długi weekend?

Pozdrawiam Was wszystkie - te podczytujące i nie ujawniające się też:)

hej ho,

zawalka - to mnie w sumie uspokoilas ze nie tylko u mojego dziecka tak ;) widocznie nasze maluchy te gorne zebska mecza. majonik juz co prawda bez goraczki ale zbytnio nie daje sobie zajrzec do pyszczka ;) wydawalo mi sie ze cos malego bialego w miejscu gornej dwojki jest wiec moze niedlugo bedzie kolejny zebol. a wy na dlugo nad morze? jachu na pewno da rade, choc rozumiem ze sie stresujesz bo ja tez juz mam nerwa przed nasza podroza bo mloda wieksza niz ostatnio i pewnie sie bedzie nudzic tyle czasu w aucie. no a my zg-warszawa-elk-pultusk-zielona ;) takze nieoszczedzamy dziecka ;)

agi - moze i fajnie podczytywac, ale jeszcze fajniej pogadac z nami :p

madzioszka - szalona babo :p

boska pogoda co nie? :) musze mlodej garderobe uzupelnic w jakies cienkie leginsy i kapelusiki. moze widzialyscie cos fajnego? bo jakos nie chce mi sie biegac po sklepach :p

M dzis wieczorem wraca takze juz sie z niunia cieszymy :) no a jutro czeka mnie wizyta u fryzjera takze pewnie pomarudze wam ze mi sie nie podoba nowy kolor :p

Witajcie:)

Marzena grunt to dobre nastawienie, jak się idzie do fryzjera:). Zawsze to coś innego niż teraz, a takie urozmaicenie na głowie od razu polepsza samopoczucie. U Jacha zębów nie widać, ale ma bardzo rozpulchnione te dziąsła i na górze i na dole.

Outstanding - jedziemy do Rewala, a Wy?

Pogoda boska. Byle by tak utrzymało się do wtorku:). Idę zaraz po środek na komary i inne tałatajstwo, bo już wczoraj zaczęły jakieś muszyska latać na spacerze. Podobno super środek : Bio Insektal - najlepszy naturalny preparat na insekty. Używała któraś z Was?

Miłego spacerowania i opalania:)

dzień i dobry.

Ja nic nie kombinuje:) Jestem szalona i tyle::) a poważnie musze sobie na nowo życie zorganizować. Od tej zmiany pogody głowa mnie cały tydzień bolała. Po za tym młoda znów nam wstaje o 5 i już gotowa do rozrabiania. Więc wstaje z nią lece do pracy potem z pracy do domu z nią i do innej pracy i wracam i jużem padam na gębę.

Na majowe niestety ja siedzę w robocie szefo nie pozwolił nam wolnego zrobić. Zresztą i tak bym nie brała bo później ja urlop ide na kilka dni to przetrwam.

Marzena to weź taki kolor co to by nie narzekać;p;p

Zawalka, outstanding zazdraszczam morza. Zapytaj w aptece czy można coś młodemu dać. Będzie dobrze:)

Katoryba jak po teście:>?

Miłego i słonecznego dnia!

coś nacisnęłam i mi się post skasował :/ ehhh

zazdroszczę wyjazdów. i długiego weekendu. szczęśliwi Ci którzy spędzą najbliższe 9 dni rodzinnie...

dziewczyny poratujcie manu na najbliższy tydzień. błagam! mam do wykarmienia 4-5-6 dorosłych osób + Dominika. nie mam pomysłów, ani chęci co gorsze.

reklama
Do góry