reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

reklama
witam dziewczynki;)co ja moge pisać o sobie .... jakiś czas tu pisałam ;) ale dzieci urosły i jakoś czasu nie było ;)mam trojke już dwóch chłopców 9 i 5 lat i dziewczynkę 7 lat w świeta braliśmy ślub a wigilie testowałam ;) no i ... niespodzianka ;d;dw miare mozliwosci bede zaglądać bo jeszcze do pracy chodze :)

Sprzedam fotelik do karmienia FisherPrice Rainforest, stan idealny- stoi nieuzywany, Bardzo praktyczne i funkcjonalne. W odróżnieniu od innych,krzesełko Fisher Price posiada dodatkową wkładkę z zagłówkiem, którą można łatwo wyczyścić oraz zabawkę edukacyjną, która z pewnością na długo przykuje uwagę Twojego dziecka.7-stopniowa regulacja wysokości3-stopniowa regulacja oparcia5-punktowe szelki 2 tacki: podstawowa z możliwością regulacji stopnia oddalenia od dziecka i tacka na posiłki (może być myta w zmywarce)wykonane z wysokiej jakości materiałów materiał łatwy w utrzymaniu czystości - można prać bardzo łatwy do złożenia, przechowywania i transportu waga dziecka: do 23 kg kupiony ok czerwca 2010 za 420zl.

http://www.comparestoreprices.co.uk/images/fi/fisher-price-rainforest-healthcare-highchair.jpg

ehhh spać nie mogę... z tego wszystkiego rozbolała mnie głowa... jakoś tak wszystko jest nie tak... nawet z chłopem była burza...

Gabina gratuluje ślubu :) to chyba Ty nam tu będziesz radą służyć skoro w drodze 4 dzidzia :)

melduję się:)
też tak w Zielonej Górze nasypało? bo w Soli to jakieś 20cm przybyło :) mój pies jest przeszczęśliwy z tego powodu
vii jak nocka? udało Ci się zasnąć?
ja mam dziś wizytę i jak zawsze troszkę się denerwuję czy wszystko ok
pozdrawiam Was :)

Witam Kochane:) Vii ja ostatnio też nie śpię, kręcę się tak do 1, potem budzę koło 3 i do 5 bezsenność...a jak już zasnę to do 10 mogę tak spać:) A wiesz przypomniało mi się, że ta położna mówiła, że jak wyhoduje się to cholerstwo to lekarz daje leki, żeby wyleczyć przed porodem, bo po to robi się to badanie, by dzieciaki nie dostawały niepotrzebnie antybiotyków. A w szpitalu hodują jeszcze raz i sprawdzają, jak wszystko oki to luzik;) A co Twój gin na to?

Gabinia gratuluję podwójnie:)

Kordek u nas też ciągle pada, a mój pies ma chyba podobne zainteresowania;) rycie paszą w śniegu i skoki przez zaspy:)

wstałam z bólem głowy...

no lekarz stwierdził, że już nic z tym nie będzie robił, bo zostało mało do porodu... przed porodem mam się upominać, żeby dostać antybiotyk... ale oczywiście jak spać nie mogłam to poczytałam co o tym na necie piszą...zapomniał mi powiedzieć, że przy pierwszych oznakach porodu muszę jechać do szpitala, bo antybiotyk muszą podać na 4 godziny przed urodzeniem się dziecka...a już nie wspomnę jakie mogą być komplikacje jak dziecko się tym zarazi :(w ogóle szkoda gadać... zamiast się cieszyć końcówką ciąży to mam już wszystkiego dość... i jeszcze ta migrena :(

vii kochana wszystko bedzie dobrze a takie czytanie w necie to do niczego dobrego nie prowadzi bo czlowiek sie tylko nakreca. wiem, ze sie denerwujesz ale corcia na pewno bedzie zdrowa:) ja tez teraz bylam u gina i pobral mi probke do hodowli i czekam teraz na wyniki:/
gabina gratuluje slubu, to takie mile wydarzenie:)
emri a co u ciebie? masz jakies objawy zblizajacego sie porodu? czop juz odszedl czy dalej sie trzyma?
kordek u nas tez napadalo baardzo duzo sniegu, ogladalam pogode i w sylwestra i nowy rok maja byc intensywne opady sniegu wiec bedzie czad;)

reklama
Beti ja w całości, nic mi nie odchodzi, już po prostu brak słów...w ostatnie dni ciąży powinno się zapadać w sen, żeby to przetrwać...

Vii a kopa w tyłek chcesz??? ten antybiotyk podaje się każdej, która ma wyhodowane albo nie zrobiła badania, a uwierz, że tak naprawdę mało jest kobiet, które dbają o siebie tak jak my!!! więc te 4 godziny przed porodem to jakaś książkowa wersja chyba...i antybiotyk podaje się, żeby dziecko było zdrowe!!! naczytałaś się i masz teraz mętlik w głowie... idz lepiej jakąś czekoladke na smutki wciągnij;)

Do góry