reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Tą Szumkowską polecała dziewczyna z BB, to zrobiłam lepszy wywiad i okazało się, ze nasi przyjaciele chodzą do niej ze swoim synkiem. Są zadowoleni z jej podejścia, jest delikatna. Mały miał kilka razy jakieś infekcje to wyleczyła je za pierwszym podejściem. Co do samej przychodni to w miarę tanie szczepienia, jak się zarejestrujesz na jakąś godz. to raczej wchodzisz bez poślizgu. Tam przyjmuje też inna babka, starsza też ponoć jest ok. Dla nich zaletą jest też właśnie to, że jak nie ma twojego pediatry to można skorzystać z innego w godz., które Ci pasują, no i też jakbyś chciała się skonsultować z kimś innym czy coś takiego. Na usg też nie mogłam się dodzwonić, a ciekawa jestem czy przez tel. można się zarejestrować, bo słyszałam, że trzeba osobiście ze skierowaniem, no ale to nie potwierdzone info...

Ja porobiłam sobie takie mini pieluszki właśnie do wycierania pupy z takich mięciutkich szmatek. Wyprałam je, wyprasowałam, zobaczymy czy się sprawdzą. Fajnie by było, bo mam ich pod dostatkiem i od razu lądowały by w śmieciach bez przymusu prania;))) Zamiast wody morskiej może być ta sól:) A do fridy można też wkłądać watę-ciągnie się tak samo, a chodzi tylko o to, żeby nie nawciągać się glutów:) Jak kupowałam to akurat filtry były gratis. A ten fotel myślicie, że dobry byłby bujany, spełniałyby dwie funkcje w zależności od potrzeb:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Vii niestety się nie da...do połowy grudnia nie było już zapisów, bo od jakiś 2 miesięcy nie było już miejsca w tej przychodni, zapisywali tylo jak już miałaś u nich jedno dziecko. Ale mają już podpisaną umowę czy coś tam i mogą zapisywać nowych pacjentów:)

Hej
Witam się i ja parę kilogramów więcej ciala :-D i coraz bliżej setki :-D
Vii - u mnie jeszce katar - jakoś nie chce Ci go sprzedawać :-D ale w styczniu :-D Pogadamy :-D

Beti ja też mało comam :-) a jak widzę po tygodniach dużej różnicy między nami nie ma :-D

Pozdrawiam

faktycznie to wszystko co trezba kupic i ogarnac brzmi przerazajaco!!! minie pewnie kilka tygodni zanim czlowiek z tym wszytstkim da sobie rade:)
katoryba piszesz, ze masz duzo body a do nich mozna nie tylko polspiochy ale tez spiochy, pajace i rajstopki:)
przeraza mnie, ze jak mi sie synek urodzi to nie bede gdzie miala go do lekarza zapisac bo wszedzie slysze jest brak miejsc:/ a wiecie moze czy jak ja jestem zapisana w przychodni to oni tam tez zapisza moje dziecko?

hej:) witam się z rana :)
jak Wasze samopoczucie po świętach? ja w sumie się cieszę, że już się skończyły bo mam dość tego obżarstwa ;-)
anias:) jak Twoje ciśnienie? wróciło do normy?
vii właśnie tak na razie poukładałam na oko, mniejsze i większe, potem pewnie już będę miała większe rozeznanie w rozmiarach jak się maleństwo urodzi, powodzenia i daj znać jak po wizycie w szpitalu :)
emri i katorybka dzięki za zakupowe ściągi ;) już trochę rzeczy mam ale po Waszych listach to dopiero wyszło ile to jeszcze trzeba dokupić :-)
gabinia witamy:)
pozdrowienia Dziewczyny i spokojnego dnia :-)

reklama
ja też się witam z rana :)

witam również nową koleżankę :) widzę, że to dopiero początek ciąży :)

Anias:) daj znać jak z tym ciśnieniem... Ty chyba też miałaś mieć dzisiaj kontrolną wizytę nie ??

Kordek no wiadomo, że z czasem nabierzemy doświadczenia :)

a ja właśnie muszę zjeść jakieś śniadanie i zabieram się do sądu i do szpitala... tylko strasznie się stresuje... oby mała była zdrowa...

Do góry