emri
Fanka BB :)
Tą Szumkowską polecała dziewczyna z BB, to zrobiłam lepszy wywiad i okazało się, ze nasi przyjaciele chodzą do niej ze swoim synkiem. Są zadowoleni z jej podejścia, jest delikatna. Mały miał kilka razy jakieś infekcje to wyleczyła je za pierwszym podejściem. Co do samej przychodni to w miarę tanie szczepienia, jak się zarejestrujesz na jakąś godz. to raczej wchodzisz bez poślizgu. Tam przyjmuje też inna babka, starsza też ponoć jest ok. Dla nich zaletą jest też właśnie to, że jak nie ma twojego pediatry to można skorzystać z innego w godz., które Ci pasują, no i też jakbyś chciała się skonsultować z kimś innym czy coś takiego. Na usg też nie mogłam się dodzwonić, a ciekawa jestem czy przez tel. można się zarejestrować, bo słyszałam, że trzeba osobiście ze skierowaniem, no ale to nie potwierdzone info...
Ja porobiłam sobie takie mini pieluszki właśnie do wycierania pupy z takich mięciutkich szmatek. Wyprałam je, wyprasowałam, zobaczymy czy się sprawdzą. Fajnie by było, bo mam ich pod dostatkiem i od razu lądowały by w śmieciach bez przymusu prania)) Zamiast wody morskiej może być ta sól A do fridy można też wkłądać watę-ciągnie się tak samo, a chodzi tylko o to, żeby nie nawciągać się glutów Jak kupowałam to akurat filtry były gratis. A ten fotel myślicie, że dobry byłby bujany, spełniałyby dwie funkcje w zależności od potrzeb))
Ja porobiłam sobie takie mini pieluszki właśnie do wycierania pupy z takich mięciutkich szmatek. Wyprałam je, wyprasowałam, zobaczymy czy się sprawdzą. Fajnie by było, bo mam ich pod dostatkiem i od razu lądowały by w śmieciach bez przymusu prania)) Zamiast wody morskiej może być ta sól A do fridy można też wkłądać watę-ciągnie się tak samo, a chodzi tylko o to, żeby nie nawciągać się glutów Jak kupowałam to akurat filtry były gratis. A ten fotel myślicie, że dobry byłby bujany, spełniałyby dwie funkcje w zależności od potrzeb))
Ostatnia edycja: