reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

dziekuje za zyczenia dla córki-kochane jestescie! :* cmok od gadułki :*

witam nowa mamuske!

marzena moze kolejne zęby-gorączka i brak apetytu-całkiem prawdopodobne -zdrówka wam!

beti ale sie usmiałam :-D ty szczuplaczku gacie wyszczuplajace czy rajtki? ;-)
ja sie posiłkowałam gaciami z calzedonia -po porodzie ;) super chowały brzuszek ;-)

cosa siły!!!!

mnie sie te pieluszki bardzo podobają, kieliszki srednio przemawiają-ale gusta gusciki są rózne

sallis to teraz mnie rpzumiesz czemu mam tak mało czasu ;) niby fajnie dziecko chodzi....ale-zawrót głowy straszny

reklama
Podczytuję Was, ale jakoś nie miałam czasu napisać :)

Katoryba powiedz mi, ile by kosztowało zrobienie takiego mtowsiego cudeńka? i czy w ogóle byś chciała? :)
vii masz rację, że to dobry pomysł z planowaniem.. gorzej się za to wziąć na dobre!
sallis podaj przepis na to ładnie brzmiące coś? :)
Izuniek może album na zdjęcia? wino? kwiatki? wiem, że niektórzy kupują zdrapki albo kupony totolotka :)
cosa dużo zdrowia :)
beti ja też mam takie majtasy, ale jak dla mnie sa mega niewygodne :(
Marzenko oby to były zęby!
Jajj witaj :) pisz coś więcej o Was. Jesteś z ZG? :)

siw@, gogoja co tam u Was? :) a co z biedroneczką?

Dobry wieczór!
katoryba-cudenko zrobiłas :)
marzenka-oby zęby, i by szybko przeszło. Bluzkę wezme :)
beti- ciekawy pomysł z majtasami...nie wiedziałam że takie cuda są... :)
vii- to dobrze że samopoczucie lepsze :)
izuniek- mnie również kieliszki nie kuszą :( ale pomysłu na coś innego nie mam :( oby inne koleżanki dały trafne pomysły :)
emri-kupa czasu. Fajnie że Filo tak się z tobą świetnie dogaduje oby tak dalej. Trzymajta się ciepło

witaj jajj :)

Witajcie
Na głównym dziś krótko i egoistycznie bo już senna jestem.
Moje dziecko dalej bezzębne ale za to co raz bardziej i głośniej się szczerzy. Poza tym rwie się do siadania i jak się go posadzi to potrafi sporo usiedzieć tyle że jeszcze nie za bardzo potrafi sam usiąść. Sprytnie już wykorzystuje rączki, w celu pobawienia się grzechotką czy pogłaskania pieska. Robi cudowne postępy i daje mi ogromne szczęście każdego dnia. Z resztą komu ja to mówię:) Bardzo go kocham, a wam wszystkim życzę spokojnej i przespanej nocy.

Dobranoc

cześć dziewczyny dziękuje za miłe przyjęcie:)
Izuniek - taaa Haneczka to baba całą gębą:)
Marzena86 - życzymy dużo zdrowia, u ciebie ta gorączka to pewnie od ząbków więc szybko przejdzie:) a my zasmaaarkani jesteśmy wszyscy jak leci:) taka pogoda już czekam na lato
vii - ty też masz Hanie?
outstanding - tak jestesmy z ZG:) i jak wszystkie tu jestem szczęsliwą mamą urwisków ktorych kocham nad życie:)

co do gatek to się nie wypowiadam, bo po ciąży dla mnie nadają się tylko babcine barchany :p jak szłam na wesele w zeszłym roku to na mieście w tym chińskim kupiłam gatki takie co ściągały brzuch, czyli wysokie, za pępek, a jednak stringi ;) do sukienki były rewelacyjne.

no to przegięłaś ;))

hej

izunkiek - my na slubie nie chcielismy kwiatow tylko prosilismy o alkohol, slodkie lub ksiazki, ale dostalismy tez np sliczny zestaw flizanek dla dwojga

szczeliwa - spozniony calus dla corci, czy tort byl tak samo czadowy jak na jej pierwsze urodzinki? :)

oleczka - no to ciesze sie ze bluzka znalazla nowa wlascicielke :)

mam nadzieje ze mialyscie racje z tymi zebami. dzis rano goraczki nie bylo, zobaczymy jak pozniej bedzie. no ale do pyszczka nie dala sobie zajrzec :) zastanawiam sie nad imioninowa wizyta u fryzjera i zmiana koloru - moze macie kogos fajnego do polecenia? bo ja juz wieki nie robilam koloru i fryzjera ;)

reklama
Do góry