reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

dziekuje za zyczenia dla córki-kochane jestescie! :* cmok od gadułki :*

witam nowa mamuske!

marzena moze kolejne zęby-gorączka i brak apetytu-całkiem prawdopodobne -zdrówka wam!

beti ale sie usmiałam :-D ty szczuplaczku gacie wyszczuplajace czy rajtki? ;-)
ja sie posiłkowałam gaciami z calzedonia -po porodzie ;) super chowały brzuszek ;-)

cosa siły!!!!

mnie sie te pieluszki bardzo podobają, kieliszki srednio przemawiają-ale gusta gusciki są rózne

sallis to teraz mnie rpzumiesz czemu mam tak mało czasu ;) niby fajnie dziecko chodzi....ale-zawrót głowy straszny

reklama
Podczytuję Was, ale jakoś nie miałam czasu napisać :)

Katoryba powiedz mi, ile by kosztowało zrobienie takiego mtowsiego cudeńka? i czy w ogóle byś chciała? :)
vii masz rację, że to dobry pomysł z planowaniem.. gorzej się za to wziąć na dobre!
sallis podaj przepis na to ładnie brzmiące coś? :)
Izuniek może album na zdjęcia? wino? kwiatki? wiem, że niektórzy kupują zdrapki albo kupony totolotka :)
cosa dużo zdrowia :)
beti ja też mam takie majtasy, ale jak dla mnie sa mega niewygodne :(
Marzenko oby to były zęby!
Jajj witaj :) pisz coś więcej o Was. Jesteś z ZG? :)

siw@, gogoja co tam u Was? :) a co z biedroneczką?

Dobry wieczór!
katoryba-cudenko zrobiłas :)
marzenka-oby zęby, i by szybko przeszło. Bluzkę wezme :)
beti- ciekawy pomysł z majtasami...nie wiedziałam że takie cuda są... :)
vii- to dobrze że samopoczucie lepsze :)
izuniek- mnie również kieliszki nie kuszą :( ale pomysłu na coś innego nie mam :( oby inne koleżanki dały trafne pomysły :)
emri-kupa czasu. Fajnie że Filo tak się z tobą świetnie dogaduje oby tak dalej. Trzymajta się ciepło

witaj jajj :)

Witajcie
Na głównym dziś krótko i egoistycznie bo już senna jestem.
Moje dziecko dalej bezzębne ale za to co raz bardziej i głośniej się szczerzy. Poza tym rwie się do siadania i jak się go posadzi to potrafi sporo usiedzieć tyle że jeszcze nie za bardzo potrafi sam usiąść. Sprytnie już wykorzystuje rączki, w celu pobawienia się grzechotką czy pogłaskania pieska. Robi cudowne postępy i daje mi ogromne szczęście każdego dnia. Z resztą komu ja to mówię:) Bardzo go kocham, a wam wszystkim życzę spokojnej i przespanej nocy.

Dobranoc

cześć dziewczyny dziękuje za miłe przyjęcie:)
Izuniek - taaa Haneczka to baba całą gębą:)
Marzena86 - życzymy dużo zdrowia, u ciebie ta gorączka to pewnie od ząbków więc szybko przejdzie:) a my zasmaaarkani jesteśmy wszyscy jak leci:) taka pogoda już czekam na lato
vii - ty też masz Hanie?
outstanding - tak jestesmy z ZG:) i jak wszystkie tu jestem szczęsliwą mamą urwisków ktorych kocham nad życie:)

co do gatek to się nie wypowiadam, bo po ciąży dla mnie nadają się tylko babcine barchany :p jak szłam na wesele w zeszłym roku to na mieście w tym chińskim kupiłam gatki takie co ściągały brzuch, czyli wysokie, za pępek, a jednak stringi ;) do sukienki były rewelacyjne.

no to przegięłaś ;))

hej

izunkiek - my na slubie nie chcielismy kwiatow tylko prosilismy o alkohol, slodkie lub ksiazki, ale dostalismy tez np sliczny zestaw flizanek dla dwojga

szczeliwa - spozniony calus dla corci, czy tort byl tak samo czadowy jak na jej pierwsze urodzinki? :)

oleczka - no to ciesze sie ze bluzka znalazla nowa wlascicielke :)

mam nadzieje ze mialyscie racje z tymi zebami. dzis rano goraczki nie bylo, zobaczymy jak pozniej bedzie. no ale do pyszczka nie dala sobie zajrzec :) zastanawiam sie nad imioninowa wizyta u fryzjera i zmiana koloru - moze macie kogos fajnego do polecenia? bo ja juz wieki nie robilam koloru i fryzjera ;)

reklama
Do góry