reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Hej ho,

dziś też o 5 wybudzenie, potem mnie walenie w łóżeczko wybudziło po 7 :p Rozleniwiłam się...

Sallis - winko z okazji ;) w poniedziałek stuknęło Nam 6 latek Razem i tak delikatnie uczciliśmy sobie :p
A okres... przed ciąża nie narzekałam szczególnie na bóle, teraz sporadycznie mocniej mnie zaboli w 1wszy czy 2gi dzień, więc jest super dziwnie bezboleśnie. Z liczbą dni trwania różnie od 4 do 6...
Beti - skoro rajstopy działają to i ja się chyba skuszę, choć moje falujące trudno będzie poskromnić na płasko i elegancko :p
Katoryba - kolejne cudeńko! żaglóweczki :D ja już chcę morze!!! :p
Emri, Beti - potwierdzam, że dzieci teraz podpatrują wszystkich i wszystko chcą naśladować. Boskie jak zaskoczą czymś nowym :)))) Lena uwielbia poprawiać przed snem poduszki :p Klepie w nie ze wszystkich sił a na koniec się na nie rzuca i ma swój raj!

Dziewczynki, co można kupić jako symboliczny prezent na ślub cywilny dla dobrej kumpeli? :>

Jajj - witaj :) zapraszamy do rozmów ;) Można wiedzieć skąd takie oryginalne imiona? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mój synek ma na imie Dawidek a jak zaczął mówić to nazywał siebie Didi a poźniej Dija i tak zostało:)
Niuhania to zdrobnienie od Hani ostatnimi czasy nazywana tez jest czortem:)

a juz myslalam, ze faktycznie maja tak na imie haha:) pewnie zapraszamy do pogaduszek;) a Hania kiedy dokladnie urodzona?

izuniek ale podobno takie majty (sa i takie o kroju majtek wysokie albo takie spodenki wysokie co tez udami sie zajmuja) sa ekstra. ja nie mam w sumie zle wiec majtki poki co nie sa mi potrzebne ale rajtki oki

vii a ty jak sie czujesz? :)

katroyba boski mt!!!

izuniek - na slub polecam kieliszki grawerowane np Kieliszki do szampana grawerowane Prezent na Ślub (2285036046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. duzo ich jest musisz poogladac

A JA juz nie moge sie doczekac v az moj brzac bedzie mnie nasladowac jak wasze

mnie dopadła angina i niestety biore antybiotyk powinnam lezec ale same wiecie jak to jest przy dziecku moze wyleze w weekend to juz niedlugo a mezus dostanie dzidzie :-)

katoryba MT swietne !!!!

Hania urodziła się 8 marca:)

co do wysokich majtek bardzo je sobie chwale:) ale przeważnie majtki te są pełne i wpijają się w pupę tworząc nieestetyczne rowki i przy eleganckiej spódnicy nie wyglądają dobrze
eek.gif
Wiem że są też takie w formie stringów ale osobiście takich nie mam.

izuniek wlanei ja tez myslalam o kieliszkach albo o takim albumie: ślubny drewniany album z motywem nr 5 - karty A4 (2268600665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja dostalam taki nu slub i jestem zachwycona. dodatkowo to firma z zg i mozna osobiscie odebrac. albo jakas wieksza ramke na zdjecie slubne.

a tak co do prezentow to na necie jest cos przepieknego dla rodzicow oczekujacych dzidzi, ja tylko czekam az bede mogla komus to kupic;) GALERIA BEATTA- Komplet ściereczek tetrowych (2235304420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

hej,

ja dzis samolubnie, M znowu wyjechal i tym razem Majcia sie rozchorowala :( nie wiem co jej jest bo niby zero objawow tylko goraczka, obudzila sie w nocy z 37,5 a teraz juz 39 :( humor ma dobry tylko jesc zbytnio nie chce. a w weekend mielismy wyjezdzac juz do tesciow... dupowato

reklama
Pomysły macie super!!! Ja dla odmiany wolałabym kieliszki, tylko może nie szampanówki a do wina :p Taka prywatna para szkła na specjalne okazje :D

Na szczęście narazie nie wybieram się na imprezę wymagającą super wyglądu w sukience :p ale w razie co trzeba wiedzieć czego i gdzie szukać hehe

Katoryba - czy Bolo dziś spacerował z Dziadkiem w Parku? :>
Cosa - zdrówka i sił! A w weekend lenistwa na maksa!!! ;)
Jajj - prawdziwa kobieta z Hani od pierwszego dnia! :)
Marzena - oby to na zęby było!!! I szybko minęło!!!

Do góry