reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

cosa izuniek outstanding dziekuje za zyczenia dla gadułki mojej!
dzien wspaniały pełen pozytywnych emocji i wypadków ;) pewnie wpadne na dniach to popisze wam wiecej na zamknietym :)

reklama
Hej ho,

plany obiadowe miałam, ale na zakupy miałam lenia :/ dziś udko, ryż i surówka, a dziecię... hmmm...
Pobudka dziś o 5, lekarstwo przyjęte, ale do zaśnięcia przydało się 150ml mleka ;) czyli i tak ładnie przespała noc :D
A ja od jakiegoś czasu rozbita jestem, jakbym jakąś chorobę miała dostać :/ totalny brak sił i chęci...
Wczoraj nareszcie zaliczyłam fryzjera, włosy do ramion... Wieczorem wino z meżem :D Ach...

Buziole, idę leniuchować (L. leży, nie śpi :/)...

a u mnie dziś na obiad 'penne con mozarella' ;) ładnie się nazywa prawda? :))
od rana nieżywa jestem, okres dostałam i dopiero garstka tabletek przeciwbólowych postawiła mnie na nogi :/ tak apropos tematu miałam już kiedyś pytać: zmienił Wam się okres jakoś po ciąży? czy jest tak jak kiedyś? bo mi się zmienił i wcale mi się to nie podoba :/ dawniej nie za każdym razem pierwszy dzień był masakrą a teraz niestety za każdym, no i przed ciążą okres trwał u mnie 4 dni a teraz 6-7 :(((
izuniek z jakiej okazji winko dziś? coś szczególnego czy tak po prostu?
szczęśliwa buziak dla córuni :* mi się coś ubzdurało, że to dziś ma urodzinki, suwaczek mnie zmylił ;)

szczesliwa jeju twoja corunia juz kolejne urodzinki!!! zdrowka i szczescia jej zycze a rodzicom radosci kazdego dnia z obu szkrabow;)

sallis u mnie okres musze przyznac, ze jest wlasnei barzdiej skapy niz przed. wczesniej na 2 dzien mialam wylew w dzin i w nocy a teraz jest normalnie no i brzuch mniej boli wlasnie. wspolczuje:( w sumie z reguly, tak bynajmniej sie twierdzi, ze po ciazy bol jest mniejszy przy okresie niz przedtem.

izuniek winko hmmm sueeper brzmi;)

a ja ide swiadkowac przyjaciolce na slub w sobote:) stresa mam troche. ale rajstopy modelujace tyleczek juz zakupilam i powiem wam, ze rewelka!

Hejo:)

Szczęśliwa i my ślemy życzonka spóźnione:* Dużo radości przede wszystkim!

Beti zaintrygowałaś mnie:) dawaj linka albo namiary na sklep:p

Katoryba pochwal się swoim nowym wyczynem:) Mówię Wam, boski!

Anias podczytwałam jakie ta Twoja córa cuda wyrabia:) Najbardziej podobało mi się "Nadia ma poranne obowiązki-wyprowadzanie psa":))) Super! Filuś nie bardzo w gadce rozwinięty, ale też codziennie mnie czaruje swoimi wyczynami. Pomaga mi sprzątać, zawsze ma swoją szmatkę, jak ja psikam sobie jakimś płynem np. przy wycieraniu kurzu to Filo woła ej! żeby też mu popsikać i poleruje:) Jak zamiatamy to bez gadania przynosi szufelkę, odnosi swoje buciki i ubranka na miejsce, takie codzienne sprawy ma rozpykane:) Ostatnio z szafy wyciągnęłam słoik z sałatką i postawiłam na podłogę, bo coś jeszcze szukałam. Filcio podszedł i zaczął odkręcać pokrywkę, skupił się, zaparł, zrobił yyyyy, nie dał rady... poleciał do kuchni po ręcznik i przez ręcznik próbował:) Podpatrzył gdzieś nas, ale miałam ubaw:) Cudowne są takie chwile:)

ej emri to ja dzis tez mialam malego na kolanach i dmuchalam mu frytke. podalam mu a on zaczal sam sobie dmuchac a pozniej zauwazyl jak sobie maczam frytke w keczupie i tez tak zrobil;) a co do rajstop to w gattcie sa, takie co brzuch wciagaja, albo pupe. a jeszcze inne jedno i drugie. sa tez takie majty modelujace, sama nie mam ale slyszalam, ze daja rade sobie swietnie z drgajacym sadelkiem. a te rajtki to naprawde ladnie tzrymaja wlasnie te cala galaretke na brzuchu i tylku, ze nic sie nei tzresie;)

Juhu,
tak, tak... Filo emri został kolejnym szczęśliwym posiadaczem majtajowym :)
Oto to to:
DSCF7979.jpg

i tyle bo się uczę :/

reklama
witam zielonogórskie mamusie:) jak nie macie nic na przeciwko to może bym sobie z Wami troche "pogadała":) Jestem szczęśliwą mamą 2 brzdąców synek Dija ur 2009 i coreczka niuhania ur. w 2011. Dzieciaki zmieniły całe moje życie inaczej patrze na świat, miłość i wiele wiele więcej

Ostatnia edycja:
Do góry