reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

oj poczytałam ale sił brakuje żeby odpisać. ten mój czort sie poprzestawiał i śpi od 21 do 9 rano. więc ja razem z nią a potem cięzko się wyrobić ze wszystkim.

katoryba to ja myślałam że Ty się za mną stęskniłaś a Ty do kwiatków jedziesz... ;) regionalne potwierdzam pyyyycha ;)

siwa ja obecnie 11 kg na plecach dzwigam, np spacer 2 godziny po lesie i jest spoko :) jak się zdejmie to ulga nie powiem, ale w trakcie nie czuć jakoś specjalnie.

jeśli 8 kg to waga kurczakowa to 11 kg to jaka to już? :/

z tym prasowaniem to się przyłączam do pytań katoryby bo z chęcią bym pozbyła się tego przykrego obowiązku (dawniej ulubionego).

jakby ktoś jeszcze miał ochotę odsapnąć od miejskiego zgiełku jutro to zapraszam :))

reklama
Hej
anias- masz racje, niech tak zostanie,dopóki Wojcio trochę podrośnie, bo teraz to gówniarz do Nadii:)
szcześliwa- nosidełko bardzo rzadko używam ale w razie czego mam bo ja pozamiastowa a z wózkiem sie do busa nie zmieszcze.

Dziewczyny wczoraj poodpisywalam i neta mi zabrali!

Teraz nie pamietam co pisalam.

Siwa mi tez bylo milo poznac;) no i lumpeks dla dzieci jest na ptasiej kolo punktu lotto;)

Katoryba ja tez niewiedzialam jak ubrac to zalozylam rajstopki i spodniczke;)

Anias Zuzka tez probuje sama po schodach wchodzic tylko nie kuma jeszze ze jak nogi ida po schodach to rece ppo barierce tez powinny;p i czasem stoi tak krzywo ale powoli lapie;) No i szkoda ze zawzse chce wyzej wejsc niz powinna;P

Człowiek się trochę wyleni, nie poczyta i potem klops :p

Hej ho :p

MARTTINI - witajcie!!!! :-*

W sprawie wózka - ja upominałam M. że lepiej niech nie rusza, ale chłop ma swoją dumę i wiarę... Na szczęście w poniedziałek przyjedzie po wózek z Lublina (!) kurier i może nawet w środę będzie spowrotem! Podobno były już zgłaszane problemy z hamulcami w tym modelu... A gdybyśmy byli pod innym adresem w dniu odwozu wózka - dostarczają gdzie chcemy! To się nazywa firma.

Katoryba - parowanie przetestowane :) i tyle...
Prasowania wymagają rzeczy gniotliwe, ja takich unikam jak ognia! I jak Vii staram się super rozwiesić!

Lenisława przespała noc, a ja jestem skołowana :p

Miłego!

ej ja tez nie wiem co wy s tym prasowaniem;) ja tego nie znosze (moja mama tez) i poprostu unikam jak izuniek mega gniotliwych ubran. a bawelnaine koszulki nawet jak lekko pogniecione to sie prostuja jak sie ubierze hahaha

anias wow Nadia rulezzzz!!! ona to w rozwouju to chyba z rok mojego wyprzedza haha a z praca u was widze rewolucja. no i na ciebie papierkowa robota spadla, coz to chyba wlasnie jest gorszze niz klienci;)

karolq a twoja mala to tez niezla, ze juz na schodki sie wybiera;)

katoryba, emri sluchajcie a co wy mialsysci kiedys z tymi plecami? bo ja od jakiegos czasu mam bole kregoslupa w srodkowym odcinku, przypusczam , ze od zginania sie i zastanawiam sie co mozna z tym zrobic? ostatnio tez dostalam takigo ostrego bolu nad prawa piersia tak w srodku przy podnoszeniu malego i az nie moglam sie podniesc ani gleboko oddychac tak bolalo. rehabilitantka dawidka powiedziala mi, ze to wlasnie moglo byc od kregoslupa:/

sallis to kiedy jest to spotkanie u ciebie;)

Katoryba - parowanie przetestowane :) i tyle...
Prasowania wymagają rzeczy gniotliwe, ja takich unikam jak ognia! I jak Vii staram się super rozwiesić!

CO znaczy parowanie przetestowane? masz taką opcję w pralce czy jak? a co to są rzeczy gniotliwe? u mnie zwykła bawełna się gniecie :/

anias - łał jestem pod wrażeniem poczynań Nadusi :) już nawet liczyć potrafi ;)

Beti - ja miałam bóle w części środkowej i lędźwiowej. Miałam rehabilitacje - ćwiczenia i potem ultradźwięki+prądy+laser. Teraz odpukać nie boli (czasem ale to już nie to co wtedy).

BETI NO DZIŚ TO JUŻ PO ;) ALE ZAPRASZAM KIEDY MASZ TYLKO OCHOTĘ I CHĘCI :)
z tym prasowaniem to widzę ostrą dyskusje wywołałam :) ale to dobrze, może się dowiem w końcu jak sobie życie ułatwić ;)) anias szczęśliwa to kiedy Wy prasujecie? macie dwójkę dzieci na głowie psy mężów itd więc pytam: KIEDY?!?
dziewczyny dawajcie menu na następny tydz. :)

reklama
Do góry