reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

oj poczytałam ale sił brakuje żeby odpisać. ten mój czort sie poprzestawiał i śpi od 21 do 9 rano. więc ja razem z nią a potem cięzko się wyrobić ze wszystkim.

katoryba to ja myślałam że Ty się za mną stęskniłaś a Ty do kwiatków jedziesz... ;) regionalne potwierdzam pyyyycha ;)

siwa ja obecnie 11 kg na plecach dzwigam, np spacer 2 godziny po lesie i jest spoko :) jak się zdejmie to ulga nie powiem, ale w trakcie nie czuć jakoś specjalnie.

jeśli 8 kg to waga kurczakowa to 11 kg to jaka to już? :/

z tym prasowaniem to się przyłączam do pytań katoryby bo z chęcią bym pozbyła się tego przykrego obowiązku (dawniej ulubionego).

jakby ktoś jeszcze miał ochotę odsapnąć od miejskiego zgiełku jutro to zapraszam :))

reklama
Hej
anias- masz racje, niech tak zostanie,dopóki Wojcio trochę podrośnie, bo teraz to gówniarz do Nadii:)
szcześliwa- nosidełko bardzo rzadko używam ale w razie czego mam bo ja pozamiastowa a z wózkiem sie do busa nie zmieszcze.

Dziewczyny wczoraj poodpisywalam i neta mi zabrali!

Teraz nie pamietam co pisalam.

Siwa mi tez bylo milo poznac;) no i lumpeks dla dzieci jest na ptasiej kolo punktu lotto;)

Katoryba ja tez niewiedzialam jak ubrac to zalozylam rajstopki i spodniczke;)

Anias Zuzka tez probuje sama po schodach wchodzic tylko nie kuma jeszze ze jak nogi ida po schodach to rece ppo barierce tez powinny;p i czasem stoi tak krzywo ale powoli lapie;) No i szkoda ze zawzse chce wyzej wejsc niz powinna;P

Człowiek się trochę wyleni, nie poczyta i potem klops :p

Hej ho :p

MARTTINI - witajcie!!!! :-*

W sprawie wózka - ja upominałam M. że lepiej niech nie rusza, ale chłop ma swoją dumę i wiarę... Na szczęście w poniedziałek przyjedzie po wózek z Lublina (!) kurier i może nawet w środę będzie spowrotem! Podobno były już zgłaszane problemy z hamulcami w tym modelu... A gdybyśmy byli pod innym adresem w dniu odwozu wózka - dostarczają gdzie chcemy! To się nazywa firma.

Katoryba - parowanie przetestowane :) i tyle...
Prasowania wymagają rzeczy gniotliwe, ja takich unikam jak ognia! I jak Vii staram się super rozwiesić!

Lenisława przespała noc, a ja jestem skołowana :p

Miłego!

ej ja tez nie wiem co wy s tym prasowaniem;) ja tego nie znosze (moja mama tez) i poprostu unikam jak izuniek mega gniotliwych ubran. a bawelnaine koszulki nawet jak lekko pogniecione to sie prostuja jak sie ubierze hahaha

anias wow Nadia rulezzzz!!! ona to w rozwouju to chyba z rok mojego wyprzedza haha a z praca u was widze rewolucja. no i na ciebie papierkowa robota spadla, coz to chyba wlasnie jest gorszze niz klienci;)

karolq a twoja mala to tez niezla, ze juz na schodki sie wybiera;)

katoryba, emri sluchajcie a co wy mialsysci kiedys z tymi plecami? bo ja od jakiegos czasu mam bole kregoslupa w srodkowym odcinku, przypusczam , ze od zginania sie i zastanawiam sie co mozna z tym zrobic? ostatnio tez dostalam takigo ostrego bolu nad prawa piersia tak w srodku przy podnoszeniu malego i az nie moglam sie podniesc ani gleboko oddychac tak bolalo. rehabilitantka dawidka powiedziala mi, ze to wlasnie moglo byc od kregoslupa:/

sallis to kiedy jest to spotkanie u ciebie;)

Katoryba - parowanie przetestowane :) i tyle...
Prasowania wymagają rzeczy gniotliwe, ja takich unikam jak ognia! I jak Vii staram się super rozwiesić!

CO znaczy parowanie przetestowane? masz taką opcję w pralce czy jak? a co to są rzeczy gniotliwe? u mnie zwykła bawełna się gniecie :/

anias - łał jestem pod wrażeniem poczynań Nadusi :) już nawet liczyć potrafi ;)

Beti - ja miałam bóle w części środkowej i lędźwiowej. Miałam rehabilitacje - ćwiczenia i potem ultradźwięki+prądy+laser. Teraz odpukać nie boli (czasem ale to już nie to co wtedy).

BETI NO DZIŚ TO JUŻ PO ;) ALE ZAPRASZAM KIEDY MASZ TYLKO OCHOTĘ I CHĘCI :)
z tym prasowaniem to widzę ostrą dyskusje wywołałam :) ale to dobrze, może się dowiem w końcu jak sobie życie ułatwić ;)) anias szczęśliwa to kiedy Wy prasujecie? macie dwójkę dzieci na głowie psy mężów itd więc pytam: KIEDY?!?
dziewczyny dawajcie menu na następny tydz. :)

reklama
Do góry