do
vii już pisałam o ciuszkach ,dla reszty - ja doradzilam zeby odpuscic sobie te drugie spioszki i kaftanik a dolozyc skarpety
kołyska fajny pomysl, ale jak pisze emri - moze wystarczy gondola?
emri - ja nie mialam wczesniej skurczow takze nie wiem co to znaczy sie pomylic w tej kwestii
myslalam,ze sie nie domysle co do wod plodowych ale od razu wiedzialam
Mysza - nie przemywac rumiankiem? dlaczego? ja wlasnie przemywam od dzisiaj... a co to za metoda od okulisty? czyzby masowanie noska przy kaciku oka? moj wszystkimprzejmujacysie mąż juz cos takiego wyczytal
Dziewczyny co robicie z pediatra? jakiego w koncu wybieracie? my musimy sie zdecydowac w koncu i ciagle nie wiemy
Wy sie objadaie obzartuchy
a ja wczoraj zjadlam 3 pierogi ruskie, kilka kawalkow rybki duszonej, rybke po grecku bez warzywek, pol kubka barszczu, i rozwodniony kompot z suszu. nie wiem czy cos malemu nie pasilo w tym zestawiniu ale w nocy bylo nieciekawie. wieczorem nie mogl zasnac a jak padl o polnocy to obudzil sie przed 4. pochwalilismy go, ze taki grzeczny... ale niestety na wyrost, potem co pol h musialam wstawac, plakal, trzeba bylo nosic, a w koncu walnal 2 smierdzace kupska. i tak do 10. dzisiaj juz troszke lepiej a ja ciagle niewyspana bo w dzien to jakos mi sie tak nie chce spac... zaliczylismy pierwsza kapiel
oj maluch nasz nie lubi sie rozbierac nie nie nie. krzyczal w nieboglosy moj sledzik malutki
Lece podjesc salatke warzywna. aha a z ciast to mam jablecznik i takie na biszkopcie, ze smietana, alaretka i pozeczkami. a tam takie serniczki i makowce leza... buuu