hej
buziaki dla Jasia i Wojtusia
)) chłopaki porosły nie wiadomo kiedy
))
odpowiadam na zaległe pytania:
madzioszka my jesteśmy na 2 ale poprawy nie widzę poprawy ;/
marzenka tak Błażko leczy się u dr Halińskiego
siw Błażko średnio był zoo zainteresowany najpierw spał w chuście, potem zainteresowany był córeczką koleżanki, na małpach się ożywił
najbardziej podobał mu się obiad w restauracji
taki dorosły się czuł
katoryba właśnie przeprowadzki się najbardziej obawiam i opieki nad Błażej bez pomocy mojej mamy .... ale jak znajdę jakąś pracę będę musiała sobie poradzić;/ najgorsze jest to że Błażko nie może chodzić do przedszkola ;/ Boluś zaczyna rządzić w domku
) dobrze że zdrówko lepiej
szcześliwa ale masz zdolnego synalka
gratki gratki wielkie
)
vii super pomysł z tym planem obiadowym
zawalka Błażko od czasu jak ma zęba non stop wystawia jęzor ;p Jachu jest po prostu dobrze wychowany i jęzora nie wystawia
Beti śliczna chusteczka
biedny Dawidos ;/ buziaczek w czółko
ja mam kilka spodenek na 74-80 zaciasnych na Błażka ale możemy pożyczyć Dawidkowi
Nita zazdraszczam wyjazdu
))
Anias widzę że Nadia na dwa foronty działa
raz Bolinek raz synek Szczęśliwej ;p Ma dziewczyna charakter
)
Odpisuje grupowo bo we Wrocławiu mam internet a w domu ostatnio mam go w kratkę ;/
My po wizycie u lekarza, uspokojeni operacja odroczona do 1,5 roku może 2 lat. Błażko musi być tylko pod kontrolą: badania leki itp. ale najważniejsze że nie ma tego woreczka na pleckach na siuśki
z pracy raczej nici wymagają dyspozycyjności częste wyjazdy za granicę do jeleniej z małym dzieckiem raczej będzie to nie możliwe ;/
tak się ostatnio chwaliłam że Błażko zdrowy a tutaj jakiś katar się przyplątał i dzisiaj troszkę zaczął charczeć .... w poniedziałek muszę się z nim do lekarza wybrać co by go osłuchał .....;/
Oby ta zimnica szybko się skończyła
)