hej
siw my mamy matę Tiny Love Błażko ma teraz etap chcę ją zjeść
jak każda zabawka po czasie się nudzi na początku to był szał strasznie mu się podobała teraz chowam na tydzień po czasie się bawi ale ogólnie zauważałam że on się wszystkim szybko nudzi
a matę dostał też jak miał ok 3 miechów
a jeżeli mogę coś doradzić to zwróć uwagę na to czy matę będzie się dobrze prać bo przy maluszku zawsze się pobrudzi
katoryba Bolcio to jest cwaniaczek już
nie długo to ci mieszkanie będzie sprzątał
salis u nas idzie wszystko w ruch łącznie z pieniędzmi, guzikami itp. też nie wiem gdzie on to wszystko znajduje
Izuniek gratki dla Lenki za zębolę
Pannica ma charakterek i dba o linie
kiedyś zawalka pisała że dzieci jedzące w nocy są zdolniejsze (czy coś w tym stylu) ja sobie zawsze to powtarzam jak B. się budzi na jedzenie
beti lekkiego zakończenia
oby wena cię nie odpuściła
outsading Buziaki dla Majci
dziewczyny padam ... chyba mnie przesilenie dopadło do tego B. daje popalić. Strasznie robi się uparty jak nie dostanie czego chce to jest momentalnie płacz ... nie chce zostawać z nikim innym niż ja ... marudzi przy jedzeniu... jest niby głodny ale od kilku dni nie zje tego co mu przyszykuje tylko musi jeść to co wszyscy lub owoce. Dzisiaj zjadł sam banana pierwszy raz bo wcześniejsze próby kończyły się na odgryzaniu mega kawałów i k tuszeniu się
a największą radość sprawia mu picie ze szklanki ;p moja mama go nauczyła i nawet mu to wychodzi
teraz w jego obecności nic nie można jeść ani pić bo od razu on też musi
dobra pożaliłam się idę spać