Hej ho,
na moim zegarku 20.17 zaczynam pisać
Madzioszka - pocieszę CIę może, bo moja szwagierka rozpoczynała dzień z młodszym o godz. 4:00
Sallis - paproszki są najlepsze, toż to reszti po bułeczce itp
ja nawet z szyfelką i zmiotką po kolanach daję i dalej coś jest..
Beti - a miałaś zniknąć na kilka dni aż nie skończysz
oj uzależnienie... ;-) ale mobilizację masz i tak trzymać!
Katoryba - pazury u stóp pomalowane, masaż mąż zrobił, więc nie jest tak źle
choć to mało w porównaniu do moich zachcianek i potrzeb... Miał być fryzjer w tym tyg, ale... nie składa się..
Grati za rozwój Bola
nowości zawsze będą cieszyć
Ja już słowa "bam" mam dosyć, L. nadużywa go na całego, zwłaszcza przy przewijaniu, bo "Co zrobi pieluszka?"
A wynoszenie pieluchy rozczula! (nie chwaląc się!) L już też się w to bawi, tyle, żę musi chwycić mnie za palec, by iść...
Gratki dla Ciebie Katoryba - dumna ciocia
Outstanding - cmoki i od Nas dla Półroczniaczki :-* :-* :-* Ale laska w avatarku
Siwa - ogłoszenie pierwsza klasa
My mamy mate z Tiny Love, ale wydaje mi się, że każda jest interesująca dla takiego brzdąca, a L. dostała ją jak miała 3 m-ce właśnie i był spokój
Marzena - dołączam się do grupy zazdrosnych o wyjazd! Kiedy Was nie będzie wśród Nas?:>
I ja czekam na zwroty z pitów...
Nnita - w tym miejscu to tylko pieluszkowe chyba, bo my mamy na ramionach takie "coś" i to pokarmowe...
A my dziś u źródełka byliśmy, słonko grzało w miarę marcowych możliwości, więc akumulatorek trochę podładowany. Odkryłam kolejnego zęba... Rozkręca się ... L. jest nieznośna, rozkapryszona do granic, tylko nikt nie przyznaje się,że to jego sprawka... Godzina przed kąpielą jest katorgą. Na dodatek laska focha się na jedzenie, obiad dziś ledwo tkneła, potem owoce trochę i tylko 150 ml na kolację :/ Znów przed północą zażąda butli