reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
Juhu,
I cała Zielona Góra będzie pytała: to ten sławny Bolo co mu pierwsze kły wyszły? ;P
a może ja napisałam, że mu kły wyszły? hmmm nie pamiętam. Jakby co to sorki za pomyłkę :)

Witajcie kochane :)

A nas nie było :) zrobiłyśmy sobie z małą kilka dni wakacji u mojej mamy :) było super - Gabrysia zadowolona (bo cały czas w centrum uwagi) mama zadowolona, bo odpoczęła i babcia zadowolona, bo ukochana jedyna wnuczka ją odwiedziła :) czyli same plusy. Jednak wszędzie dobrze ale w domku najlepiej :p

Ja też do paru dni walczę z przesileniem wiosennym - ale niestety często przegrywam tą nierówną walkę :p i ratuje mnie tylko kofeina :) Ale nie dam się :) a co :)
Pogada piękna - to ładujemy baterie na spacerkach :)

siwa
- wow 3 miesiące i siada :) Wasz maluszek idzie jak burza. Gabi zaczęła przygode z siadaniem jak miała 5 miesięcy, ale za to teraz ma 7,5 miesięcy i już na gogi się rwie :) chyba nadrabia :p

Marzena - super, że weekend udany

Beti - powodzenia i "połamania pióra" :)

outstanding - chętnie się kiedyś dołączę - dajcie znać :) koniecznie :-D

Izuniek
- trzeba być dobrej myśli - wiele takich zmian znika z wiekiem po prostu

zawalka
- no właśnie kręcę się w kółko po Leśnym :/ oszaleć można po godzinie (nie mówiąc o trzech) szukam nowych szlaków :)

no ale Beti dobrze myślisz - Bolciowi wyszły pierwsze kły (górne dwójki) i tak sobie śmigał wampirek mały przez jakiś czas. a potem dołączyły jedynki :) więc możesz opowiadać dalej ;))

gdzie się dziewczyny podziewacie co? ja tu się zamartwiam, że jak przez cały dzień nie mogę zajrzeć na bb to potem nie ogarnę a tu puchy takie :/ wracajcie!!!

u nas dalej zęby ;) ale jest ciut lepiej. albo ja miałam dziś po prostu lepszy dzień, czyli więcej cierpliwości :) odliczam dni do soboty, żeby się z Wami zobaczyć :))

Dzień dobry wieczór:)

Katoryba, którym to się nie chce:>? Dawać je tutaj:D

Witam nowe mamy,

Salis przesilenie wiosenne i dopada nas niemoc:)

Ja mam mega lenia nie mogę się do niczego zmusić;/ nie mam też jak pisać na bb w robocie szefo zablokował strony a jak wróce do domu to się uwałam i leżę. muszę się wbić w ramy pracy 8-15 a ciężko mi tak;)

u nas to co u nas młoda wstaje 5-5.20 i buszmena udaje, wybiła nam się górne trójka. i dziecina pyskuje:D czyli dzień jak co dzień:D

Hej ho,

ja się lenię w pisaniu, ale czytania nie odmawiam sobie :D
Mój M. jest nareszcie na tatusiowym urlopie i staram się wykorzystać ten czas (czyt. wykorzystać jego) jak najlepiej. Wczoraj porządki w szafie (jak fajnie układać coś innego niż dziecięce ubranka), dziś mycie okien (narazie 2 wypucowane męskimi rękoma :D). Jutro dzien zakupowy :)
L. szaleje z radości, że ma tatę cały czas :) wyspacerowane dziecko mam na maksa!

Buziole dla Wszystkich :-* :-* :-*

hej ho!
No faktycznie pustki, myślałam że tylko u nas brak veny. Ale na maksa padnięta jestem, moje dziecko za szybko dorasta i od kilku dni nie śpi w dzień, no góra 10-20 minut drzemki, masakra nic nie mogę zrobić, w domu syf nie mówiąc już o tym że za pisanie pracy nawet nie mam się kiedy zabrać:/ Żeby jeszcze chciał dzięki temu noce przesypiać... marzenie. Chociaż i tak ograniczył się do 2 pobudek, nie licząc tej ostatniej przed 7 po której już z reguły spania nie ma.

No to się egoistycznie wyżaliłam:/

Tym co przeczytały dziękuje za uwagę, wszystkim życzę spokojnej nocy... a ja? Miałam w planach męża pomolestować ale padam i chyba walnę w kimę, dzisiaj jego kolej usypiania wcale nie wyglądającego na śpiącego Wojciecha.

reklama
Siwa spokojnie moja od urodzenia wogole nie spala w dzien dopiero pozniej zaczela walic drzemki;) pierwsze 3 miesiace byly straszne;PCo do siadania moja jak miala 10 tyg to z pozycji pollezacej podniosla sie do siadu. Zrobila to kilka razy po czym przestala do czasu az byla silniejsza;)A my dzisiaj na spacerku troche na nogach chodzilysmy;)

Do góry