reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

DAWIDKU STO LAT! Jestes cudnym roczniakiem wiele szczescia życzymy usmiechów i cudowego życia!

siwa ja badziej zamiast dziecko osaczac bym poprosiła by pokazała na lalce co sie stało i w zabawie jakos wytłumaczyła sytucje, a rodzic zawsze bedzie stał za swoim dzieckiem, choc rodzic powinien wytłumaczyc....ech niestety są rózne sytuacje i nieraz jedna ma wiele znaczen
a mały dobrze sie czuje>?drapie sie po rance?

reklama
Dużo zdrówka i radości z dalszego poznawania świata dla Dawidka naszego:***

Siwa - biedny Wojtuś:( Buziak dla niego:*. Niestety nie można przewidzieć takich sytuacji.

Izuniek - że też to cholerstwo się odnawia:(. Dużo wytrwałości dla Was.

Nnita - i jak wymiary się przydały? Skończyłaś szyć?

Miłej i przespanej nocy wszystkim:)

szczesliwa - nie osaczyłam tylko zapytałam co się stało i czy coś Wojtusiowi zrobiła bo nie widziałam jeszcze wtedy ranki, to nie moje dziecko wiec nie mi ja karcić. A ranka dzisiaj dała popalić przy karmieniu, bo jak sie upocił przy cycu to go piekło i płakał jak zmieniłam stronę było ok. Nie jest to delikatne draśnięcie a zdarta skóra w dwóch miejscach (ślady po pazurach) więc tak szybko się nie zagoi, nie mogę na to patrzeć bo on jest taki maleńki i bezbronny;(

a zmieniając temat na weselszy chciałabym kupić małemu coś takiego
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK T4145 DO 18 KG (2116799391) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ma któraś?

Ostatnia edycja:
siw@-od dłuższego czasu go nie używamy,Nadia z niego wyrosła:) był w uzyciu od 7 dnia życia małej i uważam to za cudny wynalazek(ratował nam noce).Potem słuzył nam jako krzesełko do karmienia.Koło 7 miesiąca przestalismy z niego korzystać poniważ mała wychylała się z niego a my mielismy już normalne krzesełko.

Ostatnia edycja:
anias - dzięki, czyli mówisz że warto? Ja właśnie często bujam i usypiam małego w foteliku, więc wydaje mi się że takie cudo by mu się spodobało i chyba byłoby wygodniejsze niż fotelik. Niemały wydatek ale na dniach dostaniemy becikowe więc chciałabym je jakoś fajnie zainwestować, bo nie lubię jak się kasa rozchodzi nie wiadomo na co:)

siw@- mówię, że warto:) Nadia bardzo lubiła leżeć i się relaksować;P wibracje leżaczkowe w nocy relaksowały nawet mamusię :)

cięzki dzień za nami...zmykam więc do łóżeczka spokojnej nocy dobranoc

jeszcze my spieszymy z życzeniami urodzinowymi :)

Dawidusiu rośnij zdrowo i zawsze uśmiechaj się tak pięknie :) jak najmniej łez, a w razie smutku niech mama będzie blisko, utuli i ucałuje :)))))

beti - na tą salę zabaw chyba już kiedyś narzekała vii...

siwa - my też mamy. ale okazał się nie takim wspaniałym wynalazkiem jakbym chciała ;) a więcej dziewczyn na forum ma akurat ten i zdarzały się wypadki. widziałam ostatnio u znajomych coś takiego:
BRIGHT STARTS LEŻACZEK KACZUSZKA DO 18 KG + GRATIS (2108430046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wygląda suuuper :) i sam buja :)) oni dopiero czekają na dzidziusia więc nie wiem czy się sprawdza ale może poczytaj opinie na necie.

vii - co Ty taka mało rozpisana ostatnio?

reklama
eh ja tylko na chwilę.. mała nadal dokazuje w nocy.. pobudki co 2 max 3 godziny, wyspana o 6:30, ona może i tak :) ale mama też dzielnie się trzyma :rofl2:
ząbkowe czasy nastały :p

zawalka tak wymiary się przydały, dziś po południu jeśli zdążę i będzie się miał kto maleństwem zająć to uda mi się pozszywać do kupy :)
siw@ może bujaczek kupisz sobie z drugiej ręki. Często ludzie sprzedają naprawdę bardzo mało używane ;) ja się nie reklamuję jakby co bo takowego nie posiadam ;)

pozdrawiamy :)

Do góry