Juhu,
Ostatnio cisza jak makiem zasiał, a teraz nadrobić nie mogę
siw@ - my mamy podobny bujaczek
Leżaczek Bujaczek Fisher Price 0-18kg stan idealny (2124233830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. różni się o tego, który sobie upatrzyłaś tylko kolorystyką i ma inne zabawki (z grzechotką i pozytywką - bo te w zielonym chyba nie mają tych funkcji oraz wyjmowanym kurczakiem-grzechotką z boku). Leżaczek jest fajny i pomógł nam na etapie kiedy małego trzeba było non stop nosić i bujać. Później służył też jako krzesełko do karmienia. Do małego dziecka jest ok ale jak zaczyna się bardziej wiercić to może być wywrotny - U nas się to co prawda nie zdarzyło ale u emri Filo się nim nakrył :/ Ja kupiłam używany za połowę ceny za nowy. Wiele naszych mam zakupiła te leżaczki jak podpatrzyła u Nadusi właśnie
Odnośnie dodatkowych pasów - można takie kupić ale musisz je mieć gdzie zainstalować - musza być dziurki zrobione a w tym "naszym" nie ma ich. No chyba, że dziurki zrobisz sama.
Aha no i to co Izuniek wspomniała - twardy pręt nad głową - nie raz się główka obiła. I jeszcze twarda decha pod piętkami - nie mam pojęcia jak jest w innych leżaczkach - może to norma.
nnita - widzę, że MT lada chwila ujrzy światło dzienne
i wzorzec widzę ten sam
super, ciekawa jestem co tam wymyśliłaś w końcu
karolq - gratki za 2czkę
widzę, że Zuza i Jagoda idą łeb w łeb - taki sam układ klawiszy
Madzioszka - jak temp Betki? może to 3dniówka jednak? szukaj wysypki
a kaszel jeszcze jest?
3ka? nie za szybko na 3kę? może mu się z 4ką pomyliło? hmmm
a lekarzowi może chodziło o kot(leta) a nie kota? oby.... :|
Izuniek - Leniwa pokazuje swoje prawdziwe oblicze
zaczął się etap tupania nóżkami
może chce przejść na 1 drzemkę już? Zresztą z dziećmi to nigdy nie wiadomo. Bolo raz nie jest śpiący do 13 a raz o 9 by już spał. Aktualnie już śpi od ok. 15min. No i jak tu coś zaplanować?
vii - właśnie co się nie odzywasz?
Miłego słonecznego