reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

ale pustawo tu, gorzej niz w weekend;)

karolqu ciesze sie, ze u was lepiej! faktycznie lekarka powinna byla cos wiecej zaradzic ale widzisz bedac rodzicem tzreba miec oczy dookola glowy a przeciez biegunka to nie przelewki u takiego maluszka!

reklama
Heyo

My dzisiaj nie w nastroju, czuje się jak zła wyrodna matka. Mieliśmy dziś odwiedziny Zuzi, Zuza ma 3 latka i jest zafascynowana Wojcikiem, ale że spał, ona sobie układała w kuchni puzzle, i ja też poszłam do kuchni, nie wiem kiedy się wymknęła ale w ciągu minuty rozległ się ryk Wojcika. Wchodzę do pokoju bordowy z płaczu, Zuza leży twarzą do łóżka, pytam się co mu zrobiła a ona w ryk i że nie powie. Wziełam go na przewijak, patrzę a on ma dosłownie dziurę w policzku tak mu czymś skórkę zdarła:( Strasznie go bolało bo płakał niemiłosiernie. Myślę że nie zrobiła tego specjalnie, ale wszystko przeze mnie Bogu dziękować że nic gorszego się nie stało, bo spał na łóżku w sypialni w foteliku, aż strach pomyśleć co by było gdyby gdzieś z fotelika wypadł! Masakra chyba nie zasnę dzisiaj przez to, moje maleństwo kochane, nie przeżyłabym gdyby coś mu się stało, na sam widok tej ranki na policzku mi łzy do oczu napłynęły... i wszystko przez moją nieuwagę, masakra:/

siwa spokojnie! najwazniejsze, ze nic powaznego sie nie stalo a nastepnym razem bedziesz ostrozniejsza i uwazniejsza! takie dzieci nie zdaja sobie czesto sprawy, ze moga krzywde zrobic takze specjalnie n apewno tego nie zrobila.

emri przebily sie u was te czworki? u nas od tyg mlody spi fatalnie i my razem znim, co chwile pobudka:/ no i na dole ma 2 duze gule po obu stronach. ile to bedzie roslo?

sluchajcie chcemy isc jutro z Dawidkiem na sale zabaw. ktora wybrac? bo jeszcze nie bylismy

Ostatnia edycja:
Hej ho,

ja się wczoraj pożaliłam na nockie, a miniona była całkiem fajna :p L. nie zakrzyczała o mleko, tylko przed 24 i ok 2 zęby ją wybudziły, potem o 6.10 chciała zacząć dzień, ale smoczek do buzi i jeszcze godzinę spałyśmy :D Nie żebym się chwaliła (bo liczę na powtórkę :p). Padła po wypiciu dobranocnej porcji...

Karolq - na naszę ped. trzeba brać poprawki...Niestety... Cieszę się i ja, że już jest lepiej! :)
Siw@ - nie smutaj się!

Wy tu o czwórkach, a ja o ostatniej jedynce Lenki marzę, by się przebiła... :p Powodzenia ząbkującym! ;-)

Dobry wieczór

Gratki dziewczyny za prace. podziwiam:) moja leży odłogiem:)

Izuniek no widzisz strzeliła Ci Lenka z niekapkiem:) daj koniecznie znać co z naczyniakiem

przepraszam, że tylko tyle
z prywaty to tyle Becik miała w nocy 39,4 stopnie, zbiłam jej nurofenem i okładami na kark w dzień stan w sumie podgorączkowy od 37 po 38 przed snem 38,5 .... jutro idziemy do pediatry nie kaszla, kataru nie ma. humor dobry jak rośnie to marudzi. eh...

dobranoc mamuśki!

A ja myślę, po bliższych oględzinach rany, ze to jednak było celowe, bo czy można niechcący uszczypać do krwi? czysta dziecięca zazdrość albo zabawa pt. "jak mocno trzeba uszczypać Wojtka żeby się obudził"
eh:(

wiesz siwa mam podobny "zestaw" wiekowy w domu i wiem, że dzieci maja różne pomysły -moja córcia kilka razy przysztorcowała synka ale ona mysli że on jej na równi ;) juz wie co moze a co nie...a obce dziecko moze takiej wiedzy nie miec-to tylko 3 latek , wiem że boli cie cierpienie syna ale niewiadomo jak to wygladało i jakie pobudki-ja bym była ostrozna i nie zostawiała dziecka z dzieckiem - a tymczasem utul synka-szybko zapomni....

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszego roczniaka dzisiejszego Dawidka!!!Duża buźka i moc serdeczności::):):)niech mamusia Ciebie uściska!!!

a ja - z bólem serca, ale i z nastawieniem, że "będzie dobrze" - pracuję. NIestety - trzymajcie kciuki i przepraszam, teraz znów będzie mnie mniej na forum;/ buuuuuuuuuuu

reklama
Witam sie;)

Dawidku kochany wszystkiego njlepszego na ten pierwszy roczek:*

Madzioszka 3mam kciuki zeby goraczka minela

Izuniek wspolczuje z naczyniakiem

Siwa nie obwiniaj sie niestety dzieci maja rozne pomysly

Do góry