reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Hej ho,

Sto buziaków dla Dawidka na Pierwsze Urodziny!!! :-* :-* :-*

Marttini - twarda z Ciebie kobieta! Będzie dobrze! ;-) (ale wolałabym czytać, ze byczysz się w domu...)

reklama
DAWIDEK- STO LAT!!! KOLEJNY DOROSŁY FACET:)

szcześliwa- no właśnie wiem, że nie wolno dzieci samych zostawiać, dlatego wyszłam za Zuzą do kuchni, żeby coś nie zmajstrowała, to był moment ja się odwróciłam a z sypialni krzyk. A dzisiaj jeszcze gorzej to wygląda, dobrze że już go nie boli. Najbardziej mnie wkurzyło że jej rodzice nie wierzą że Zuzia coś takiego mogła zrobić i jeszcze jej pożałowali, bo się rozpłakała jak spytałam co mu zrobiła, a jeszcze jej tatuś wprost powiedział, że jaką ja mam pewność że to ona, i może ją niewinnie oskarżam. Sam sobie to zrobił nie bo ma takie wielkie paluchy? To już się nieodstanie, wiem moja nieuwaga ale chyba rodzice powinni jej wytłumaczyć że nie ma prawa mu robić krzywdy, tym bardziej że ona mu to na spaniu zrobiła. Moim zdaniem po tej sytuacji poczuła się bezkarnie i dostała przyzwolenie na kolejne takie wybryki jeśli nie wobec mojego dziecka to wobec jakiegoś innego.

No to tyle moich żali na dziś choć dalej jestem tym roztrzęsiona.

Miłego dni

Juhu,

Dawidku nasz kochany,
dziś mamy na twarzach banany :)
toż to mija właśnie rok
ku dorosłości kolejny krok
Radości i uśmiechu w dzień i w noc
od ciotuni i Bola uścisków moc!

siw@ - współczuję ostatnich przejść... faktycznie rodzice tej Zuzi jacyś "nie halo" powinni wytłumaczyć że to boli i tak się nie robi a dziecko to nie lalka :/

Izuniek - będę sprawdzać czy codziennie piszesz a jak nie to będziesz wzywana do tablicy ;P
brawa za postępy Leniwej odleniwionej :) oby naczyniach zniknął szybciej niż się pojawił!

vii - jak tam sprawa z autem?

Madzioszka - jak Betka dzisiaj?

marttini - oby Ci praca lekką była w takim razie :)

Dawidku Zdrówka i Uśmiechu, na co dzień, Pociechy z rodziców i mocy wrażeń. Mało otarć i oparzeń. Prezentów bez liku i miłego urodzinowego fiku miku:)

Katoryba Becik nadal kiepsko, w nocy 40 stopni okłady i ibuprofen w natarciu, osłuchowo czysta lekarz dopatrzył się dolnych 3, kazał obserwować i jak się nie poprawi za 2 dni do kontroli. Chociaż nakaszlał na nią jeden dziś i młoda pokasłuje;/

ps. nasza pediatra na urlopie znow Haszim ja zastępuje pytał dzić Becika czy jadła kota:)

Jeju dziekuje wam bardzo za mile zyczenia, jestescie jak zwykle kochane i niezastapione! to taki wspanialy i sentymentalny dzien dzis:) bo wspomnienia z zeszlego roku sa jeszcze takei zywe i co chwile sobie przypominam co w tym czasie robilam rok temu. obudzil mnie Dawidek rano, patrze po 6 jest i od razu pomyslalam jak to o 6.10 bylam juz na porodowce:)

poszlismy dzs na te sale zabaw kolo focusa i powiem wam, ze troche jestem rozczarowana. zabawki albo popsute, albo baterii nie maja i nie dzialaja i o zgrozo BRUDNE, ze az strach dotknac:/

beti - kurcze to taki sentymentalny dzień:) ja sobie nawet wyobrazić nie potrafię że ani się nie obejrze a mój maluszek będzie miał rok. W sumie jeszcze Tobie życzeń nie złożyłam z okazji rocznicy macierzyństwa, pewnie szybko zleciało jak wszystko co szczęśliwe:) Życzę wielu szczęśliwych lat macierzyństwa i pocieszki ze swojego skarba ślicznego:)

o kurcze czy to faktycznie prawda że ten śmiejący się z wózka na spacerach słodziak kończy dziś roczek?? =)

Dawidku z okazji Twojego święta spełnienia wieeeeelu marzeń!! buziaki od cioci Nity i małej J. :* :* :*

reklama
No to i my się dokładamy do życzeń
Sto lat dla Ciebie Dawidku na dzisiejszy dzień roczkowy,byś się zawsze szeroko uśmiechał i był bardzo szczęśliwy... od nas

Do góry