reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

salis-dzieki za info o basenie :) przeczytałam wcześniejszego posta i sprawdziłam karnet i nie ma... kto wie czy bysmy tym razem sprawdzili przed :)

pustki bo wekeend -jejejejejejejej

reklama
dla lili buziak na dwa ząbki! cmok cmok od nas :D

katoryba -jak to panstwowo kolejki -ale zadzwonie dopytam sie jak z dziecmi małymi bo mam plan isc ale ja do innej babki niz to co marzena wkleiła!

sanki są super :) synek taki zadowolony dumnie siedzi z córcią -ale za rok coś czuje na dwie pary trzeba bedzie smigać hehehehe

hejka!

sallis dzieki za pamiec:) caly czas mam jakas robote:( i doluje nie ten brak czasu dla siebie a zwlaszcza te studia:/ dlubie moja prace mag i jak ja skoncze to poprostu oszaleje z szczescia!

Witajcie:)

Oleczka - gratki dla Lili za ząbka:)

Sallis - tak Jachu ciągnie przez słomkę soczek już jakiś czas. Na początku wdmuchiwał powietrze do kartonika, ale w końcu załapał o co chodzi.

Marzenka - my wybieramy się między 11.00 a 12.00 na szafing.

Katoryba - znów będziesz żałować, że nie byłaś na szafingu, zobaczysz:)

Witam sie ;)

Ja sie rozchorowalam wiec szafing opuszczam;) Dobrze ze jest przerwa w basenie to sie wykurujei mala bo tez katar jakis ma;)

vii a w jakis to sie zakochalas?

zawalka a Jasiek sam zalapal? czesto dawalas mu slomke? Bo mojej to sluzy do gryzienia

no u nas właśnie słomka też jest do gryzienia:/ no ale nie poddaję się ;)
szczęśliwa wybuziakuj synka :**
u nas szału na sanki nie ma ;) pewnie musi być rodzeństwo żeby był fun ;))
marzena, zawalka - to się pewnie miniemy :/
katoryba - będziesz żałować ;)
beti - trzymam kciuki żeby ten okres szybko minął :)

Witajcie:)

Karolq - Jasiek załapał za drugim razem. Pokazywałam mu jak się pije przez słomkę i mówiłam mniam mniam. Tylko jak już się napije i ja mu dalej podaję przez słomkę to on wpompowuje sobie sok do buzi i później pluje tym na mnie z wielką radością:)

Na szafingu było ekstra. Szkoda, że tak mało kasy wzięłam. Jachu już się bawi ciuchcią i betoniarką:)

Dobra lecę szykować imprezę na dzisiaj. Miłego weekendu wszystkim:)

szczesliwa - calus dla zdolniachy :*

zawalka - slomka, looo matko ja nie moge do kubka przekonac ;) szafing faktycznie fajny choc ilosc ludzi w ednym miejscu mnie przeraza ;) dobrze ze my calej kasy nie wydalismy to wam sie przydala :)

sallis - nastepnym razem musisz isc z nami bo nie mialam partnerki do dzieciecych ciuszkow a we dwie to jakos wygodniej szukac ;)

bo zawalka męża trzeba zabierać ;) no my późno dotarliśmy bo było już koło 14, więc ludzi niewiele (to na plus) ale ciuchy przebrane (tutaj minus). no ale z pustymi rękami nie wróciłam ;) i i tak mi się baaardzo podobało :)) marzenka faktycznie jakby mniej było rzeczy dla dziewczynek tym razem. a to co było to dla starszych. no ale coś tam się znalazło :)
a ze słomką załapała, ale taką przymocowaną do kubeczka, bo jak wkładam normalną słomkę do szklanki to koniec ;)

reklama
hejka!

ja na szafing nie dotralam bo funduszy brak ale nastepnym razem obowiazkowo!!!

u nas z kubkiem kapkiem, niekapkiem i z rurka to bylo tak, ze nie za bardzo chcial i poprostu mu idpuscilam. dalam po miesieacu i ze slomki od razu zaczal pic! zszokowal mnie:) takze teraz idzie mu juz swietnie ze wszystkim!

szczesliwa buziaki x 7 od nas!!!

jeju a u nas Dawidek taki kochany sie zrobil:) uwielbiam go, ma tyle nowych umeijetnosci i juz taki jest pelen kontakt bo duzo rozumie co sie mowi:) daje mamie buzi od dzisiaj, robi papa, ciagle klaszcze:) no i od kilku dni mowi jak robi piesek: auau;) i kotek maa;)

a i jaeszcze mialam was pytac sluchajcie kochane jakie owoce i w jakiej postaci teraz zima dajecie dzieciom? codziennie? bo ja dawalm duzo ze sloiczkow i od jakiegos czasu probuje takie normalne ale nie chce ani jablka surowego ani gotowanego, pomaranczy, kiwi tez nie. jedynie to troche gruszke i ananasa jak slodkie.

Do góry