Witam Was dziewczyny po bardzo długiej nieobecności
) nadrabianie tego co pisałyście zajęło mnóóóóstwo czasu
)
vii-gratuluję mieszkanka, na pewno cudownie czujecie się wreszcie na swoim
ale droga do tego była wyboista, super, że dałaś radę mimo słodkiego ciężaru z przodu do dźwigania
emri, katoryba- Wy już na finiszu, trzymam mocno kciuki i życzę dobrego porodu
myyszaaa- a Ty już znasz płeć swojej fasolinki? bo nie wiem czy nieuważnie przeczytałam czy cały czas się chowa?
Beti1986- no mój światopogląd co do leżenia dziecka w łóżeczku też legł w gruzach
ale to co się dziewczyny dowiedziały na sr to ma sens więc trzeba się z myśleniem przeprogramować
))
anias-z tym allegro to się nie musisz martwić, z tego co wiem to sprzedający martwi się o to jak dotarła przesyłka od niego a jeżeli nie dotarła to musi reklamować na poczcie, skoro babeczka udostępniła tylko list ekonomiczny to teraz ona ma problem, nie Ty (tak przynajmniej mówi mój mąż, który też trochę sprzedaje na allegro), ale może faktycznie w tych świątecznych zawirowaniach gdzieś na poczcie utknęło i jeszcze dotrze
witam nowe koleżanki na forum-zawalka i apmg
jeżeli coś ważnego pominęłam to przepraszam, jeszcze na pewno doczytam bo chcę pozapisywać ważne rady z sr
więc do postów będę wracać
życzę miłego dnia
)
a tak wogóle to jak tu byłam ostatnio to największym naszym problemem były mdłości i inne przypadłości, rany kiedy to było, za niedługo wszystkie dzieciaczki pojawią się na świecie
))