reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witam sie;)

Ja dorobilam sie kolczykow jak mialam 3 latka, malej przebije na wiosne w manili dobre opinie ma wsrod znajomych;)

Chcialam sie pochwalic ze wczoraj moja siostra urodzila, i bylam z nia juz na 2 porodach;) miala ta sama ekipe co przy pierwszym porodzie ;) Poloznik Marek i Sandecki. Biedna sie nacierpiala a ja zalowalam ze nie moge jej pomoc no ale juz po wszystkim jestem dumna ciocia;)

aaa I chcialam sie pochwalic co dla dziadkow kupilismy hihi noo ja mowilam ze nie lubie sie bawic w robienie laurek itd a tu troche sie napracowalismy hihi Zobacz załącznik 428323

No to dzis tylko o sobie przepraszam;) ale jestem taka zakrecona najechetniej juz bym polazla do siostry:p wogole ta moja mala taka wielka teraz hihi

aaa i buziaki dla wszystkich miesieczniakow:*

reklama
Haniu - wszystkiego najcudowniejszego z okazji ukończenia pierwszego roczku!!!!!!!!!!!!!buziaczki od całej mojej rodzinki:)

Karola - ja Ciebie podziwiam, że asystowałaś przy porodach siostry!poważnie!ja nie wyobrażam siebie na porodówce - "od tej drugiej strony":) Gratulacje ciociu:)

karola ja tez podziwiam! nie wiem jak ja bym sie czuła patrzac na to z boku ;)
juz chyba wole rodzić :-D

hani-vii na roczek buziaki od naszej rodzinki!

Hejo:)

Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy idą z balonami, z najlepszymi życzeniami!
Bo to dzień radosny wielce, masz o jeden roczek więcej!
Sto lat Haniu!​

Ostatnia edycja:
Haniiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego

A przy porodzie nie jest tak zle czulam sie potrzebna. I ja tam moge z kims rodzic:) tylko ze pozniej jestem sama przerazona jak to musi bolec:p Tym bardziej ze ja po cesarce wiec nieznam bolu z porodu naturalnego

hej hej :) co tu takie pustki? weekend czy co? :p

Hanie osobiście uściskałam i pod życzeniami się podpisałam, więc nie będę się powtarzać ;))

co do spaceru - jak Wam się widzi środa? jutro mam dentystę, a we wtorek masaże, więc pierwszy wolny termin to środa :) koło 11 bym na zacisze przyjechała? znajdą się chętni? :)

zawalka a z Tobą na wizytę w domu na inny dzień się umówię, ok? oczywiście zachęcam do spacerowania w środę :) a kiedy do pracy wracasz?

dominika za dużo z betką poprzebywała i chyba jej duracelki gwizdnęła! no bo powinna być po takim dniu (basen, urodziny) wymęczona, a oznak zmęczenia nie widać :/

hejka!

HANIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU PIERWSZYCH URODZIN! ZYCZE CI ZEBYS BYLA ZAWSZE SZCZESLIWA I ZDROWA DZIEWCZYNKA!

katoryba dziekujemy za pamiec wczoraj:) teraz juz tylko roczek przed nami!

nnita gratki za kolczyki:) odwazne jestescie:) jeju mi sie u chlopcow podobaja kolczyki! moj maz jak byl "mlodzieza" to mial w jednym uchu

karolq ja mysle, ze tz bym dala przy porodzie radze:) chcialabym wlasnie zobaczy to od innej strony ale siostry nie mam a przyjaciolki beda pewnei z facetami swoimi rodzic. w kazdym razie szacun!

reklama
karolq8- no szacuneczek, twardzielka z Ciebie:) i z siostry oczywiscie, gratuluje kolejnego maluszka w rodzinie:)
HANIA - sto latek księżniczko:*

A my z Wojtusiem do wtorku w Zielonce, z dala od tatusia:/ buuu:(

Do góry