Juhu,
zawalka - na rosnące szybko paznokcie działa czas
od jakiegoś czasu obcinam jakoś raz w tyg chyba.
A jak MT? Usatysfakcjonowana? Papucie pasują?
Ja mam z kolei pytanie o rozdwajanie się paznokci - od ok 2mies. Bolciowi rozdwaja się paznokieć przy kciuku. Tylko ten jeden. Co z tym zrobić?
Marzena - zdałam sobie sprawę, że my razem na spacerze jeszcze nie byłyśmy! Przecież ja nawet nie wiem jaką furą Majcia jeździ :/ To samo zresztą dotyczy szczęśliwej... W przyszłym tyg koniecznie spacer razem!
No sama widzisz - Majcia jest drobna, więc nie oczekujmy że będzie na 90 centylu a 35 to i tak sporo. Bolcio chyba nigdy na takim nie był
A dzień wczorajszy.... dziś będzie lepszy
Beti - super, że Dawidek pokochał cyca na nowo! A byłam przekonana, że do czasu dojrzewania mu się odwidzi
jednak z dzieckiem nic nie wiadomo... a jak w poradni? Dostałaś jakieś wytyczne co do jedzenia bez mm?
Ale fajnie, że będizecie mieć tego MT
Ona ma świetne wzrozy. A ile kosztuje ten MT?
vii - co się nie odzywasz? Pochłonięta roczkowymi przygotowaniami?
Chciałam przestawić Bola na wcześniejsze spacery a tu po jednodniowej takiej akcji odwidziało mu się i zasypia znowu ok. 11 :/
Mi dziś oko skacze :| to chyba brak magnezu nie? Siedziałam do późna robiąc kartkę dla babci i dziadka od Bolcia
Pozostało mi jeszcze wydrukować wierszyk i odcisnąć łapkę (zgapiłam od Marzeny
) zrobiłam nawet kopertę z gazety. Dla mnie to frajda robić takie rzeczy
)
Wczoraj przy tej lekkiej nawałnicy gradowej, która waliła nam po szybach Bolo obudził się spanikowany aż mi go szkoda było... a jak Wasze dzieciaczki to przyjęły?
Miłego wszystkim