reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

czadowe nagranie :) ciekawe czy dlugo cwiczyl choreografie ;)

beti - no mi sie jeszcze z 10 min micha cieszyla z zabkow Dawida :) jutro sie chyba zamieniamy wozkami ;) i ciesze sie ze wszystko ok

my dzis mamy dziwny dzien, nocka znowu do bani, dzien zaczelysmy o 5.30, przez to na spacer dopiero po 11 wyszlysmy, przez godz z mama lazilam ale mloda dluga zasnac nie mogla a jak juz zasnela to obudzila sie o 14:45! ale sie wynudzilam tyle czasu :p mam nadzieje ze dzis lepiej pospi i jutro normalnie przed 11 wyjdziemy i moze uda sie lekarza o 8 zaliczyc

reklama
Lena i Szymon rządzą - najczęściej nadawane imiona w Polsce w 2011 roku
no my nie jesteśmy trendy ;)

Katoryba super filmik! aż jestem ciekawa ile to dziecko ma, bo wygląda na brzdąca do roku, ale układ jest dość skomplikowany ;)
Filcio też wymiata jak tańczy :) na roczku się zaprezentował :)

beti - dobrze że badania w miarę ok :) kamień z serca!

laski jutro się widzimy :)) mam nadzieję, że będzie taka piękna pogoda jak dzisiaj :)

właśnie, właśnie - a gdzie się spotykamy?

Beti -ja pytam o to poczucie rytmu bo zaczęłam się zastanawiać nad tym widząc ten filmik. Bolo np. jakoś słabo się gibie do muzy. Robi hopahopa ale nie łączę tego z muzyką raczej :)
A w jakiej formie to żelazo jest do podawania? DObrze, że wyniki nienajgorsze :)

Na szczepienie jednak pojechałam z mama :) Bolo tylko troszkę zapłakał :) waży 9,9kg czyli tyle ile miesiąc temu. Przez chorobę schudł a teraz nabrał znowu + duża ruchliwość. A ma chłopak spust... on by mógł jeść non stop. Żuli jak tylko ktoś coś do ust włoży.
Aha do "muuuu" doszło bueueu (ma być beee ale nie do końca wychodzi) ;P

...że Leny popularne to ja wiedziałam, co chwilę jakaś mama mówi "Lenko" wgłąb wózka :p a w dniu 10 miesięcznicy Naszej L., jakiś gościu z reżyserki DDTVN o 4.45 został tatą Lenki :p uśmiałam się :)
Ogólnie sporo forumowych dzieciątek zalicza się do grona osób o popularnym imieniu w roku 2011 :D

Beti - nie jest źle, więc się cieszę! właśnie, jak to żelazo się podaje?:>
Katoryba - farmer z Bola będzie czy jak?:p Hau Hau niech piesek pasterski się pojawi! ;) Tom się pośmiała z tancerzyka :D
Marzena - ja też liczę, że któryś następny dzień przyniesie poprawę nocek i unormowanie snu w dzien... :-*

ha ha ha ja też zaliczam się do grona "nigdy nie tracących nadziei że dziecko zacznie przesypiać noce" :)

jutro ja standardowo, jak za dawnych dobrych czasów zaparkuję koło stadniny i będę wydzwaniać po kolei :) Katoryba jak dotrzesz w rejony zacisza to zadzwoń :)

e: waga D. z dziś 9800 :szok:

Ostatnia edycja:
hey!
beti a moze inny wózek? u nas stęki się zakonczyły po przeprowadzce na spacerówke wiec wczesniej musiało byc niewygodnie mu ;)

sallis piękna masz kruszynkę :)

katoryba filmik super! a dzieci maja poczucie rytmu :)coś po roku mam podobny film z córą ;D kupa smiechu :-D

szczesliwa my w spacerowie jezdzimy i to u nas jest kwestia tego, ze mlody by caly czas chcial chodzic na nozkach i sie wscieka, ze musi siedziec w wozie:)

katoryba beee jest slodkie:) jeszcze Bolcio bedzie tancowal zobaczysz:) a zelazo to w plynie jest do podawania.

sallis toz to wasze dziecie kolos jak nie wiem:) piekna waga, sama widze zdiwiona jestes;) a u nas marne 8kg, ah.

izuniekm oby te nocki przespane przyszly jak najszybciej!

marzena trzymam kciuki za lekarza jutro! no i brawo za ladne spanko na spacerze:)

a u nas dzis szok..... pierwsze kroczki samodzielne:) Dawidek zrobil kilka takich tiptopkow. ja sie zaczelam smiac i plakac a on sie tak chichral, z jeszcze tak nie slyszalam:) pekam z dumy normalnie!

Dzień dobry.

Cos widzę, że forum wywiewa;p Każdy by czytała ale pisać to nie ma komu:)

Spieszę z odpowiedzią, wprawdzie pytanie nie do mnie ale:) Żelazo podaje się strzykawką. Ja mam np od ibum i w niej podaje małej żelazo. Wygląda ja K*** a smakuje jak karmelek:)

Beti przy żelazie mogą pojawić się problemy z brzuszkiem podawaj raczej rano. Jaką dawkę zaleciła? Gratki dla Dawidosa:)

Salis No ładna dziewczynka:) nie pogadasz:D

Martini coś się opuszczasz;p Chociaż dzień dobry byś napisała, Minesota a Ty?:>?

Marzena i co ta plamka to ząbek?

u nas standard mała wstaje o 6 i śmiga do 19. czyli nic nowego:)
kolorowych snów laseczki i miłego spaceru!

Beti - braaaaawo dla Dawidka :) to cudne dla mamy widzieć coś takiego :)

sallis - toż to Domi chce Bola prześcignąć zazdrośnica wagowa no! Ale spokojnie - jeszcze ma trochę do zrobienia ;)
postaram się być jutro ok 11 najwyżej też będę wydzwaniać :)

reklama
Do góry