reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

reklama
hej laski,

vii - ciesze sie ze udalo nam sie wpasc :)

katoryba, sallis - no to sroda, my ok 11 wyruszamy

my w sob bylismy na pobraniu krwi, mala super nawet nie pisnela, no ale z palca pobierali jej to pewnie mniej boli. nocki w sob i niedz tragedia, wybudzenia co chwile a w niedz pobudka o 5. no ale po basenie spala 2h i wieczorem po odwiedzinach u dziadkow i urodzinach 1,5h!!! co prawda potem spac o 21 no ale dzis noc bez pobudek az do 6.30 :) nie rozumiem od czego to zalezne ;)

kurcze laski jak majka ziewala to zobaczylam ze ma cos bialego na dziasle, nie chce otworzyc ladnie buzki zebym mogla zobaczyc ale jak jej wepchalam palucha to takie twarde jest, tylko ze tak bardzo z tylu dziasla wiec chyba nie zab...w czw idziemy do pediatry to sie zapytam

no to trzymam kciuki Marzenka :) może być ząbek :)
u nas naprzykład dostarczanie wrażeń dziecku źle się kończy zwykle:/ noc do bani :(

Ostatnia edycja:
Hej ho,

L. wczoraj padła w miarę szybko, ale znówk kilka razy wybudzała się z krzykiem :( mleko po 1 było... Po 6 usłyszałam jej śpiewy :/ ale zapodałam (dopiero przed 7) kolejną porcję mleka i cudownie do 8 spałyśmy. Dzień przez to lekko kopnięty, ale dwa spacery zaliczone :D

:-* spóźniony dla Dawidka!

Juhu,
oleczka - akcję popieram ale u nas to samo - chłop pracuje i też bym się obawiała co komu do głowy wpadnie a z wózkiem gorzej się ucieka...

My dzisiaj szczepienie poroczkowe - pierwszy raz idę sama i się obawiam jakoś...

Dla śmiechu http://www.youtube.com/watch?v=_CjPTb20Gx4&feature=endscreen&NR=1
Myślicie, że to czy tak małe dziecko robi takie tańce hulańce ma wpyw na poczucie rytmu w starszym wieku?

Ostatnia edycja:
reklama
my po wizycie kontrolnej. ogolnie ok, tylko hemoglobina i hemakryt u dolnej granicy wiec mamy podawac zelazo i po miesiacu znow badanie krwi.

katoryba poplakalam sie ze smiechu:) boskie nagranie, najlpeszy jest ten ruch glowa w prawo tak na "zolwia";) a nie mam pojecia czy to, ze dziecko tak tancuje to oznacza, ze jest muzyczne. a co chcesz z Bola zrobic muzyka? ja sie cudow nie spodziewam bo u nas w rodzinie glusi jak pnie jestesmy:)

marzena zapomnialam ci powiedzec, ze Majcia taaka duzo laska, dawno jej nie widzialam:) taka dziewczynka slodka:) i jaka gzreczna w wozku, na lezaco i nic nie jeczala. u nas to wiecznie jakies stekanie:)

Do góry