reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Marzenka nic się nie martw! masz pokarm najlepszy dla Majci!!! a pewnie taki jej urok, że mało przybiera. mam nadzieję, że badania Cię szybko uspokoją! :*

reklama
Marzenka- współczuje dnia. A co do pokarmu sallis ma rację, pokarm mamy jest dla córci najlepszy na świecie i nie ma to tamto:)

Beti- to super że Dawidek już się przeprosił z cycusiem:) Fajnie że udało Ci się przetrwać te trudne dni i nie straciłaś mleczka. Podziwiam Cię że tak długo karmisz, ja nie należę do zbyt cierpliwych i bardzo bym chciała chociaż pół roczku wytrzymać, ale chylę czoła przed mamusiami takimi jak Ty. A co do uczelni to wracam ale nie wiem jak mi ta sesja pójdzie coś to czarno widzę, bo tak jak mówisz ciężko się oderwać od takiego słodkiego maleństwa.

hey!
marzena mama chciała na pewno dobrze bo to co jemy wpływa na jakość pokarmu ale dzieci róznie przybierają moja był czas że chudła i jaaaaaakie doliny łapałam :( pilnowałam diety odpowiedniej piłam dużo itp marzena-majka jest małym dzieckiem wiec nie oczekuj że bedzie duzo wazyc ;) a rzecz druga ona jest na cycku a lekarze schematowo dzieci cyckowe pod siatkki centylowe dzieci na sztucznym mleku daja wiec wez i na to poprawkę ;)

siwa to trzymam kcuki by sie praca dobrze pissała :)

cosa by problem z oczkiem szybko znikł!

hejka ;)
Gabrysi, Jagódce, Lila i Zuza buziaki sto dwa ;*****
Zębolów też gratulujemy ;)

marzenka będzie dobrze ;) Majcia się jeszcze odkuje ;) zaraz będzie jadła więcej nowości i dorosłego jedzonka to będzie przybierać ;)

siwa oj wiem jak to trudno się zebrać .... jak obok śpi słodki maluszek ;) ale dasz radę ;) widzę że Wojtuś to jak mój Błażejo o wagę dba ;)

cosa zdrówka dla małej ;)

beti to fajnie że Dawidos się przekonał do cycy ;) u nas jest strajk cycowy .... ale dajecie nam nadzieje że może B. się przekona do cycania ...

salis superowo że Domi tak ładnie śpi ;)

vii jak Hanik? wyzdrowiała?

U nas masakra wczoraj cały dzień gorączka .... w nocy już nie miał tylko stan podoraćzkowy ale za to nie spał jeść nie, spać w łóżku, w łóżeczku, w wózku nie ... spałam może dwie godziny w sumie i to na fotelu z nim na rękach... cała połamana jestem ... w dzień to samo ... pojechaliśmy do lekarza ... a tu nic gardełko, oskrzela czyste ucho też ... lekarka powiedziała że może to przyczajone zęby no i w sumie po lekarstwie na zębole teraz śpi więc coś może jest na rzeczy ... ale jednak powiedziała żeby się wstrzymać z wizytami u dziadków i innymi tego typu wyjściami ;/
oj boje się jaka ta noc będzie ;/

buziaki uciekam spać puki jeszcze mogę....

gogoja- oj dba, z jedzeniem to sobie nie da krzywdy zrobić. W 4tyg. przybrał 1.600g:szok: słodka kluseczka:-D A nockę miałam podobną bo byliśmy po szczepieniu. Oby dziś było lepiej bo padam.

hej, dawno mnie nie było, choróbska naszą rodzinkę dopadły i odpuścić nie chcą...
Lenka :*
spóźnione buziaki dla: Majeczki, Lilii, Jagódki, Gabrysi, Beatki, Aluni i roczkowe dla Nadusi ale mam zaległości w buziakowaniu ;p i jeszcze dla synka Szczęsliwej mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
Zuzia wyściskana, dziękujemy

Ostatnia edycja:
marzenka- dzień pełen wrażeń :) z ta wagą dzieciaczków to różnie jest. Trzymaj się swego bo mleko masz na pewno odpowiednie dla swojej córci :) a badania wykażą że wszystko git :0
Naczytałam się i zapomniałam resztę :) oj lenia mam na pisanie
Piszącym prace mgr powodzenia w następnych rozdziałach...
Płaczącym dzieciaczkom radości...

buziaki

Witajcie:)

Jakoś nie mogę się zorganizować, jak mąż w domu. Niby mam więcej czasu, a i tak wszystko w tyle. Jutro jedziemy do dziadków na weekend. To będzie dopiero drugi raz, jak Jaśko nie będzie spał w swoim domku. Muszę nas spakować, ale jakoś nie mogę się za to zabrać.
Muszę się pochwalić, że mamy już mei tai:). Dziś Jaśko zasnął w nim i nawet nie przeszkodził mu w spaniu ksiądz, który był u nas na kolędzie.

Marzena - współczuję dzisiejszego dnia. Moja mama też zawsze mnie dobije, jak chcę się jej wyżalić, dlatego już tego nie robię. Wolę z P. pogadać. A z Mają z pewnością wszystko ok. Ale dawno jej już nie widziałam. Tylko na zdjęciach...

Siwa - nie byłabym taka pewna, że po tych płatnych szczepieniach Wojtuś nie będzie płakał, chociaż tego mu życzę:).

Cosa - może obejdzie się bez przepychania kanaliku łzowego. A zauważyłaś jakąś różnicę w spaniu Gabi po MM na noc?

Katoryba - my też się przerzuciliśmy na wcześniejsze spacery, tak żeby pierwsza drzemka była w wózku. Tylko teraz podczas urlopu P. gania po lesie z wózkiem, bo chce dobrą kondycję utrzymać:).

Gratki dla Domi i Jagódki za zębolki:)

Zdrówka dla chorujących:)

I spóźnione uściski dla wszystkich solenizantek:)

Idę się pakować. Miłego weekendu wszystkim.

dzień dobry wieczór:)

Gogoja pewnie ząbki jak dziąsełka wyglądają? Daj B. nurofen nie poszkodzi a złagodzi.

Marzena macie morfologie i żelazo? Nie przejmuj się tym co mama powiedziała. Widzisz moja B je wszytsko a też nie tyje. Jak widzisz, że Majcia jest wesoła to nie ma się czym martwić. Zrobicie badania i będzie ok! Majka jakoś więcej się rusza? Ważne że nie chudnie. Może na bieżąco spala to co zjadła a i przy ząbkowaniu nie nabierają wagi. Wiem co czujesz bo ja się też martwię wagą B. tyle, że widze jaka jest radosna i ruchliwa.

Beti cieszę się, że kryzys zażegnany:)

u nas wprowadzona zasada samotnego zasypiania i górna 2 wybita:) jeszcze czekam na drugą jedynkę i mam nadzieję na spokój na jakiś czas z tym:)

Kolorowych snów!

reklama
Do góry