reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

ooooooooooooo z tym piratem - to boski pomysł!!! mam taką fajną koszulkę czerwona w niebieskie paski i swoją koszulkę a'la marynarską:) chyba wymyślę i będzie git!!!!:)dzięki Kasia:)

Marzenka - ojjj ciężko czasem z koncentracją...ciężko - podobno zmieniają się jakieś procesy biochemiczne w mózgu kobiet, które mają już dzieci:)a ze spaniem Alci...odpukać nie mogę narzekać od urodzenia:) ale jak chora była, lub szły ząbki nie było tak pięknie...ale wiem jedno - że po "gorszych dniach" - zawsze nastąpią te lepsze:)

reklama
hello!
vii- u nas D. zadzwonił i my mamy basen na 9:30 i pewnie że można płaci jednorazowo :)ale dla pewności zapytaj :)
sallis-a wy?po staremu czy gdzie indziej was wrzucili?(basen)

smarki czyste lekko gestawe i cos mysle że przez to kiepsko ze spaniem. Przebudza się :)
martinii- twoja córa szaleje z drzemkami, ale to dobrze ty wypoczywasz przy tym? :)

martini no wlasnie kiedy wkoncu w domku sie lenic bedziesz;) z dzieciakami to mozemy sobie reke przybic bo u nas nocny sen co najmniej 12 godzin (dzs 14h) a w ciagu dnia dzis 3,5h drzemki:) ja ponoc tez zawsze od malego lubilam spac. z tym piratem swietny pomysl:)

marzena toz to nie czytalas jak ja pisalam na forum jak sie mecze piszac prace magisterska?! wiadomo im dalej w las tym lepiej ale jest ciezko:( majac dziecko napisalam juz dwa rozdizaly i wlasnie robie badanie do 4 rozdzialu - analizuje program inetrnetowy pod katem dyskursu:/ ale to chyba jest gorsze niz praca:) w kazdym razie juz sie nie moge doczekac az zakoncze to dziadostwo;)

oleczka biedaki wy z katarkiem, niestety swoje tzreba przeczekac. ale moze to zeby i bedzie radosc:) u nas przy jednym tak bylo, ze maly dostal nagle kataru lejacego na kilka godzin a za 2 dni zab:)

czytam oczywiście kilka razy dziennie, ale żeby coś napisać to już gorzej, zawsze jest odkładanie na później ;))

my jeszcze nie dzwoniliśmy. pewnie razem z oleczką będziemy - stara grupa, stara godzina. choć powiem szczerze, że liczyłam na lekkie przesunięcie - na później, bo tak jak katoryba pisze bardzo ciężko zwlec się z łóżka o takiej porze w niedzielę. zresztą panowie czasem w różnym stanie się pojawiają :D
ale się cieszę że to już :))

martini - łatwo też za zorro przebrać, ubierasz na czarno, czarna peleryna, maska, kapelusz na głowę i szabla w rękę :) tylko to już nie modne chyba ;P
zazdroszczę raczka :) i śpiącej królewny, choć chyba nie powinnam narzekać aż tak ;)

ja miałam dziś dzień nie fajny. dziecko mega maruda i poszła spać 20 min temu... dlatego też idę bom wypompowana :/

siemka =)
marttini jeny jak Alcia to robi że tyyyyyle śpi?..... no pozazdrościć :D
marzena86 ja też się zastanawiam, jak to będzie wyglądało jak się wróci do pracy.. tylko u mnie będzie się to wiązało ze zmianą pracy... więc dodatkowy stres :/
katoryba pomysł z piratem ekstra! i jeszcze ta papuga na ramieniu :D

a my wczoraj zaliczyliśmy spacer na usg bioderek, i mamy się juz nie pokazywać - wszystko w porządku, kostnienie ok.

a z innej beczki - tej "sennej" beczki - Malutka spała dziś 0d 21 do 6 rano bez przebudzeń (wcześniej po 20:30 przebudziła się) nnoooooooooo toż to szok! piersi prawie eksplodowały. Dawno nie było takiego spania :D

Hej ho z zielonogórskiej ziemi,

ależ tu duuużo dooobrych wieści!!! Wszystkim Dzieciaczkom gratuluję nowych osiągnięć i zębów (Bolo - brawo!)
Znów kilka stron przeczytałam, więc indywidualne odpisanie jest niemożliwe (pamięć nie ta....)

Info medyczne: Lena przez 7 dni będzie dostawała mniejszą dawkę, a potem KONIEC!!! Dr orzekł, że teraz tylko obserwować, by nawrotu nie było i za pół roku na kontrolę, czyli w czerwcu będą znów wakacje :D:D:D (oszczędzanie niezbędne). Dzięki pielęgniarce szybko nas przyjęto (3 w kolejce, choć na liście byliśmy chyba 3 od końca :p), ale dzień cały rozbity był. A wczoraj nad morzem było lekko biało...
Trochę pooddychaliśmy innym powietrzem, ale to tak szyyybko minęło...
A dziś L. jakiś wstęp do kataru objawia :/ obserwacja wzmożona!
Spaceruje ktoś ok. 12 ?

Juhu,
Kurcze co to za popelina z tym basenem? To wychodzi na to, że zajęcia trwają 30min skoro vii ma na 9:00 a kontynuacja oleczki i sallis na 9:30. A była mowa, że 1h. Coś mi się tutaj nie podoba... Jednorazowa płatność jak najbardziej - 400zł od razu.

Izuniek - ale super wieści o Lence. Bomba! Ekstra :) Zbierajta, zbierajta bo czerwiec to już sezon.

Widzę, że dzieciaczki senne się zrobiły ostatnio :) no i dobrze - w śnie się regenerują :)

Bolcio jęczał w nocy kilka razy, przebudzał się. Chyba go bolą te kiełkujące kieły :( wstał po 9 :o i ciągle nie śpi... deszcz się rozpadał i spacer odwołany :(

Katoryba to chyba chodzi o to ze pol godz z instruktorem w basenie a drugie pol w jakuzi i na lezankach

u nas pojawil sie lejacy katar mala biedna tak sie meczy ale mysle ze to zeby. 2 miesiace minely po dwoch jedynkach i mysle ze zeby wkoncu zdecydowaly sie na wyjscie mam nadzieje ze katar szybko przejdzie bo w niedziele przeciez basen

Katoryba my tez spacer odwolalismy:(

karolq faktycznie czas najwyzszy na kolejne zabki. tego zycze wlasnie:)

jeju a u nas chyba szykuja sie duuze zmiany! od kilku dni Dawidek grymasil przy karmieniu piersia a od wczoraj nie chce w ogole jesc mleka mojego. wieczorem tylko na chwile sie przyssal i popil a tak to lapie na kilka sekund, puszcze patrzy sie na cycka i zaczyna plakac i odpychac go. no i postanowialm skoszustac z okazji i... odstawic go:( dziwnie sie z tym czuje ale mysle, ze to dobry moment. umowilam sie juz do poradni zeby dowiedziec sie jak skonstruowac diete bez mleka mod.

reklama
Do góry