reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Beti - faktycznie zmiany... No ale skoro Dawid sam do tego dojrzał to trzeba to uszanować :) Bolcio miał to samo tylko trochę wcześniej. Wiem, że Ci smutno ale to minie :)

karolq - kurcze ja zrozumiałam, że w basenie też można siedzieć przez te następne pół h. No ale jak te grupy się nałożą to będzie dużo ludzi przecież.
sallis, oleczka - znowu do Was doświadczonych pytanie - jak to było?

reklama
No wsumie to neiwiem mi sie wydasje ze babeczka wtedy mowila ze godzina w basenie to za dlugo ze za zimno a w jakuzi cieplejszaq woda ale niewiem sallis oleczka?

Witam,
wiem, że kiedyś pisałyście o krzesełkach do karmienia ale nie mogę tego odszukać a właśnie muszę się na jakieś zdecydować mogłybyście polecić jakieś dobre? czy któraś z was ma może takie: NOWOCZESNE KRZESEŁKO do karmienia KIDSPLAY?

zajęcia w wodzie z instruktorem trwają 30 min. dokładnie tak jak pisze karolq - drugie 30 możesz siedzieć w jacuzi i na leżankach. ale zwykle dzieci są tak wymęczone, że jest szybka akcja ewakuacja :)
czyli z tymi co będą na 9 to się spotkamy :)
płaci się z góry 400 zł. jedne zajęcia można odrobić. pozostałe opuszczone przepadają.
chyba istnieje możliwość wejścia gdzieś w tygodniu na przykład - ale to trzeba zapytać w recepcji bo nie jestem pewna.

oj Beti smutne :( ale powiem Ci, że i tak fajnie że to od dziecka wyszło samo :) ja bym tak chciała, żeby to Domi się odstawiła kiedy będzie gotowa :)

hejo:)
próbuję nadrobić forum...póki co egoistycznie kontrola wykazała, że Nadia jest zdrowa ale...prowadzimy obserwacje w kierunku alergii;/

szczęśliwa-buziaki dla Natka z okazji półrocza;)

e: katoryba -
czuję się zobligowana więc resztę nadrobię i napiszę wieczorkiem;)

katoryba- tak jak pisze madzioszka 30 min zinstruktorem a reszta wedle zyczenia ale jak pisze salis dzieci są zme zone po tych 30 min i żadko kożystają z reszty :) no my czasem z leżanek na czas karmienia i do domu :)
anias- no to super że Nadia zdrowa oby teraz była cały czas
Buziole :)

szczesliwa twój chłopiec już naprawdę pół roczku??!! kurcze to mi się czas zatrzymał jakoś na jego 4tym miesiącu :p buziaczki w takim razie :* :*
beti to będziemy za was trzymać kciuki =)

a my dziś na basenie zaliczyliśmy porażkę :( pierwszy raz zdecydowaliśmy się wybrać po południu, i to był ostatni raz. I nie chodzi o to że więcej ludzi, tylko chyba o to że ogólnie głośniej, i pewnie mała juz dniem zmęczona :/ w każdym razie po 7 minutach prób uspokojenia jej daliśmy sobie spokój i ewakuowaliśmy się :/ spróbujemy standardowo w sobotę z rana :|

pozdrawiam =)

Oleczka nie madzioszka a salis:)

prywata u nas lepiej wybila sie jedynka katar lekko odpuścił, nadal lekko kaszla;/

ktoś pytał już nie pamiętam kto, w przypadku B. każdy ząbek był zwiastowany katarem lejącym się przezroczytym glutem.

reklama
Do góry