reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

u mnie dzis rano prawie ze strachu umarlam bo budzimy sie kolo 8, cala noc przespana! dzicko sie nie obudzilo, juz mialam wizje straszliwe, wchodze a on spi:) przebudzil sie wsciekly, ze ktos mu przeszkadza, nakarmilam i myslalam, ze wstajemy ale widze, ze on robi takie ruchy jak do zasypiania wiec dalam go do lozeczka na probe i od razu zasnal i spi do teraz! 16 godzin:szok:

salcia smialo mozesz zaczac od jablka lub marchewki lub ziemniaka. pozniej np. jablko z marchewka.

nnita oj wrzuc to pelzanie:)ona juz na urodzinach pieknie to robila to teraz juz hoho;)

reklama
nnita- no to ladnie. Gratulacje dla malenkiej takie postepy :) No twoja pelza-rackuje a moja siedi sama :) no powiem że te4żostro gawędzi i zaczepia eeee aaa i sę cieszy jak zareagujemy :) na bongosie sobie pogrywa z psem sie bawi-znaczy on zaczepia ana się cieszy :)
beti to twoj chlopina zaszeleje z tymi ząbkami, a że spal tyle, widocznie tego mu bylo trzeba :) gorzej jak będie sie powtarzać to wtedy trza interweniować-tak myslę :)

Lila załapała mały katar :(

Juhu,
Dziewczęta moje drogie radość przeogromna u nas :) W końcu pojawiły się w bolciowej paszczy ZĘBY!!!! 2 na raz wampirze kły górne :) takie małe kreseczki ale jaka duma!!! :))))

Beti - no to Dawidek pospał :) może wymknął się nocką na imprę a nawet nie słyszeliście ;P już się zaczyna.... ;P
słuszne spostrzeżenia z tym żołądkiem. Wiem, że tak jest i już widzę, że wraca do siebie :)

Dzisiaj zero pawia ani kupy :) tzn kupa zbita jedna :) także ozdrowieliśmy chyba (odpukać). Pił dużo, jadł sporo także jest ok :)))))

oleczka - czytałam tego hipcia - fajna sprawa z tymi kolejnymi etapami :) ale myślałam już przez chwilę, że będziecie do Gorzowa jeździć ;P
Katar może na zęby?

nnita - wieeeeeeeeeelkie postępy i wieeeeelki gratulacje dla Jagodzinki i jej dumnej mamy :)

Marzena - z Majki mała smakoszka rośnie ;) no i samodzielna :))

salcia - pisz częściej - każda z nas chciałaby tylko czytać ;P a z jedzeniem to spróbuj pojedynczo warzywko np marchewkę albo ziemniaczka, potem jabłuszko i potem mieszaj po kilka składników :)

Katoryba Gratulacje:) w końcu się przebiły i Bolikowi będzie lepiej:D

Beti za dobrze Tobie;p oj za dobrze zazdraszczam!!!!

Oleczka ząbki? Sio katar!

Salcia pisz pisz chętnie poczytamy co tam u Was:D

Kordek a co u Was?

Marzena to Ty tak na bogato z jedzeniem:D

Zdrówka chorym! My wychodzimy na prostą chociaż B wstała dzis o 6 i kimneła całe 15 minut przez caly dzień. I po 18 padła. Ciekawe na ile oby do rana.

Caluski!

katoryba gratuluje zabkow!!!! ale zeby kly?! co za zaskoczenie:) fajnie, ze juz wam choroba odpuszcza:)

vii a co tam u was?

madzioszka Beataka toz to taran a nie dziecko:) 15 min?! chyba bym padla po takim dniu:/

wez nic nie mów. jestem wykoczona, teraz kimła godzine i wstała. gdzie ona ma te baterieee?

e: Beti to tyran a nie taran:) spanie dziś nie dla niej...

Ostatnia edycja:
Nie pocieszę jak napiszę że Eli ma podobnie - jeszcze jak brat jest i nie da - to czasem uszczknie z dnia 20 - 30 minut snu... :-)

Bolcio i ty ząbkowy :-) Tylko pogratulować :-) I jak czytam na prostą wychodzicie :-)

Pozdrawiam(Salcia - ja z braku weny ostatnimi czasy też tylko czytam)

My po wizycie u okulisty. Jestem zaskoczona fachową obsługa jak na darmowe porady (jeśli można to tak nazwać bo NFZ swoje zabiera). Czas spędzony w gabinecie ok 15 minutek czas na poczekalni 60 minut ale wizyta świetna.
Dostaliśmy antybiotyk do oczka FLOXAL 5 razy po kropelce przez tydzien i nauczyliśmy sie masażu oczka :)

reklama
Hejo:)

Bolcio gratki! Już wiadomo skąd te kupcie i pawie:) Teraz już szybko pójdzie:) Zaraz będzie Was podgryzał:)

Beti Twój synalek to zachrzania z tymi kiełkami:) A to spanie to po Tobie ma:)

Izuniek wykorzystajcie wyjazd uzdrowiskowy na maxa!

Madzioszka fajnie macie...

Marzenka spoko loko, chyba wszystkie nasze maluchy miały etap piszczałki:) Widzisz gotowanie nie takie straszne!

Nnnita takie postępy cieszą:) Szczególnie ma-ma:) U nas Filcio zaczyna mówić "nie ma", ale tak zlewają mu się jakby te wyrazy:) I nie iwem co mu się stało, ale od swoich urodzin stał się taki bardziej "dorosły", widać to szczególnie w zabawie, robi różne eksperymenty, obserwuje, przekłada, wkłada, wyciąga, chowa, no różności:)

Do góry