reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Dzień dobry:)

Karolq spać nie mozesz? :)

Oleczka tamtum jest dobre, ja kupowałąm jeszcze cukierki w lidlu takie mega miętowe to i na katar mi pomagały:)

Emri ten rok to momentalnie zleciał nie? Duży chłop:D

Katoryba zdrówka i cierpliwości!

Vii Ty już nie szalej z tymi chorobami!

Martini jak tam:>?

Frida... temat rzeka:) B. jak ją zobaczy to ucieka odrazu. ale mamy już na nią sposób. Chociaż czasem wierzga niemiłosiernie.

u nas lepiej katar odpuszcza troche i kaszel niby mniejszy. Tyle że wstaje o 5-6 i jak sie jej pytam co robi mówi "edzio" to znaczy chce zostać panem Edziem:>?

Miłego i spokojnego kobitki!

vii - na ostatnim kursie zrobili jedną dodatkową lekcję na końcu, także jak ktoś nie był to ma szansę odrobić :) ale jak opuścisz więcej jak jedną to i tak tylko jedna jest dodatkowa, więc pozostałe przepadają.

miłego dnia :))

Jesteśmy i my! Dzisiaj świętujemy pełną parą wkroczenie Majkowe w "dorosłość.. " Od dziś może wcinać słoiczki :pPP

Wybaczcie, że jestem tu tak rzadko.. ale szczerze brak mi czasu na cokolwiek.. Majka, sesja, szkoła muzyczna, dom..

Buziaki dla miesięczniaków, zdrówka dla wszystkich chorowitków.. :)

dobry wiecier:p
[h=2]vii- salis- ci już napisała :)[/h]dzieki za porady kobitki :)
buziaki dla was i sorki ale nie mam weny na pisanko :(

Juhu,
U nas ciągle sranko i rzyganko. Nie dostał już na noc antybiotyku bo jak dałam mu tylko 0,5ml to od razu wyhaftował. Tak jest ze wszystkim co jest w za dużym kawałku czyli wracamy do papek. Gardło/przełyk ma tak podrażnione czy co? Z całego dnia dzisiaj udało się uratować trochę śniadania i kilka łyżeczek ryżu z owocami popołudniu. Picie podobnie. Co chwilę mu podsuwamy coś do picia. Marchwiankę przede wszystkim (zagotowany sok marchwiowy). Chcieliśmy mu przemycić smectę z sokiem malinowym, orsalit z marchwiowym ale ciężko to szło. Zaledwie po kilka łyków. Jeszcze to co się udało wyleciało po antybiotyku :/ Na noc wypił 20ml mleka i kilka łyków wody i kilka mieszanki z orsalitem. Ale po nim nie widać żadnej choroby - jest radosny i żywy cały czas. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej i będzie więcej pił... i szybko to się skończy wszystko bo już mam dosyć :( i jeszcze mnie wczoraj dopadło - cały dzień nudności, dreszcze i zawroty głowy, w nocy rzyganko, rano biegunka... i cały dzisiejszy dzień w łóżku. Teraz już lepiej mam nadzieję, że na tym koniec. Żeby tylko Bolcio wyzdrowiał jak najszybciej :(

A co do basenu to nikt nie dzwonił i w sumie całe szczęście bo byśmy teraz nie poszli raczej. Wolałabym żeby to na wiosnę ruszyło jednak.
Sallis, oleczka - a Wy idziecie na jakiś kolejny etap czy jak to wygląda?

dla Fila buziaki roczkowe!!!!

katoryba nawadniaj -ale po troche! łyzeczka picia....nie podawaj jedzenia bo to gorzej -macie rota po szpitalu i to ewidentnie teraz twój organizm sie broni..podajac jedzenie mały to zwróci podrazniajac przełyk....podawac orsalit by sie nie odwonił i kontakt z lekarzemm, dopóki wymiotuje niech nie je! i zdrówka wam!

sallis dobrze ptaszki wam doniosły ;)siada już sam mój chłopczyk-ogromne zaskoczenie bo córka długo sama nie siadała i lekko jestem zaskoczona ...

reklama
ja się rozsiadłam do czytania a tu dziś niedzielne pustki ;)

beti Dawid znowu ma nowego ząbka? teraz tak patrzę na suwaczek - nieźle go wysypało ;)

u nas dziś akcja rano - ryk jak nie wiem co . po raz pierwszy czopek daliśmy. bo dentinox i camilia nie działały wcale. a potem jakoś usnęła z nami i pospaliśmy do 9.30 :) no ale przez tą 2 godzinną przerwę to i tak łeb mi pękał :/

a potem byliśmy na basenie w crs-ie. nawet spoko, ale 2minusy - jeden temperatura w szatni :( wieje tam tak, że szkoda gadać, mi jest zimno a co dopiero dziecku,a drugi za temp pod prysznicem - chyba im coś nawaliło, bo woda była letnia, żeby nie powiedzieć, że chłodna :/

dziś wpadłam na artykuł o bucikach dziecięcych, fizjoterapeutka poleca obuwie - buciki Gucio-oficjalna strona projektanta i producenta
no jak angelina jolie takie swoim dzieciom zakłada to nie może to być byle co ;)
dzielę się od razu bo potem pewnie zapomnę :)

Do góry