reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Dla Lili, Jagódki i Zuzi Kordkowej oraz mej synowej buziaki miesięczne!

Marzenka na pocieszenie ci powiem że ostatnio spacery wygladały tak że jasnie pan sobie siedział i ogladał świat-anias potwierdzi :) ja choc nie gotowa na spacerówke musze przejsc bo skubaniec chce siedziec i najlepiej na autobusy patrzec ;)

reklama
szczęśliwa-powtarzam Ci to co spacer"musisz dojrzeć do spacerówki";) dzieciaczki są ciekawe i nie chcą już leżeć i w budę patrzeć:)
marzena- Majcia też chce już świat z innej perpektywy oglądać;)

emri- mamosynkowe wyprawy są cudowne a z wiekiem coraz fajniejsze;-)

my dziś się wyłamaliśmy i nie sprzataliśmy,cały dzień poza domem.Nadusia się wyszalała i padła przed 20:) co przechodzę koło sypialni to się śmieję bo chrapie niemiłosiernie;)
katoryba- zazdroszczę choinki;) u nas póki co cyprys ozdobiony na stole króluje :) buziaki dla Bolinka;)
buziaki dla miesięczniaków, gratki dla zęboli;)

Ostatnia edycja:
właśnie przeczytałam co robiłam rok temu: zakupiłam Bolciowi jego bombkę, którą dzisiaj wieszałam :) ale fajne wspomnienia :) i pisałam, że mi chyba czop śluzowy odchodzi :) czyli się zaczynało coś dziać ;)
no i vii doczekała się niekołysającego kibelka i firanki w oknie :)

siemanko :)
no to uzupełniam listę uścisków:
dla - Lili, Zuzi i Gabrysi :*

emri - fajowa niedziela była ;)
katoryba oj faktycznie zbliża się ten roczek zbliża ;) super że synuś taki grzeczny na swej mszy był =)
szczesliwa jak mały taki ciekawski to trzeba by mu dopomóc z tą spacerówką ;)

a u nas dziś był rodzinny obiad z okazji półrocza =) "niuń" nasza grzeczna była, a rano wojowała na basenie =) teraz na szczęście juz słodko śpi w objęciach morfeusza, to i rodzice zaraz do niej dołączą ;)

dobrej nocy wszystkim =)

Emri super dzien wam minol:)

Katoryba o tak z dziecmi czas szybko leci:) no i sprzatac musialam wczoraj bo jak rano choinka stanela to mala tylko przy niej. Juz sama nie moze zostac w pokoju:p

hihi bosko tak poczytac co sie myslalo i przezywalo rok temu :)

Katoryba - no wczoraj dopiero rozkminialismy i skladalismy ta spacerowke i dzis bedzie test...ale nie podoba mi sie ;) gondola ladniejsza ;)

szczesliwa - no niestety ja tez nie gotowa do spacerowki ;) szczegolnie ze przy tych wiatrach to wydawalo mi sie ze lepiej jej w gondoli no ale coz... za to widac ze jazda w foteliku jak np jestesmy na zakupach to jest dopiero frajda :) i wyciaganie raczek w strone polek ;)

emri - faktycznie superowy dzien :) oby wiecej takich

a my nie sprzatalismy ;) no ale choinki tez brak bo przez tyle dni to zywa by padla...wiec mamy tylko galazki, ale przez brak sniegu to i tak jakos swiat nie czuje

Dzień dobry:)

Piękny dzień się zapowiada słoneczny. W sumię się ciesze, że nie ma śniegu bo nie trzeba się przedzierać z wózkiem:) (szukam dobrych stron:) ) U nas dwie noce z rzędu gorsze młoda budzi się po północy i drze przez jakąś godzine dwie. Ząbki dają czadu. Ale za to rano pozwala nam pospać do 8:) w rozliczeniu ogólnym wychodzi to samo ale:)

Szybkiego sprzątania i aby w końcu można było poczuć że to koniec roku.

Marzena gondola zawsze wydaje się ładniejsza:D niestety nie zawsze my decydujemy kiedy dziecię idze do spacerówki:) Powodzenie z testem spacerowym!

reklama
Hej ho,

nocny koszmar dziś był, tylu pobudek to ja nie pamiętam :/ kaszel u L. okropny, flegma totalnie zalega, słychać ją przy każdym oddechu, odkaszlnięcie pomaga na chwileczkę. Mucosolvan w inhalacjach średnio działa, osłuchowo (mam stetoskop :D) też nie jest chyba lepiej, więc u nas załamka. Kontrola jutro, ale ja mam czarne (szpitalne) myśli (niestety bywam prorokiem...)
Nam niedziele minęła zakupowo, najpierw M. wyskoczył po coś dla siebie i mój prezent urodzinowy, potem ja szybko zaliczyłam Meteora i Galerię pod topolami, skusiłam się na sukienkę na święta (a jakże, czerwoną :D) i coś na jutrzejszą Wigilię w pracy. Stwierdziłam jednak, ze w każdym sklepie to samo... Na Focusa czasu brak i chęci też, choć może tam ciekawiej z wyborem... Zakupy prezentowe tylko w myślach, ja nie wiem co to będą za święta :(

Buiozle dla Miesięczniaków z ostatnich dni :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry