reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
I ja po wizycie;) Filipek płci nie zmienił;) wg USG waży 2900g. Dostałam coś na hemoglobinę, coś na S...ale nie mogę rozczytać i dowcipne jakieś. Moja macica intensywnie ćwiczy skurcze;) Ogólnie wizyta taka chaotyczna, bo gin ze Śląskiego...żony w domu nie było, ale pies został...

Myyszaaa uparta ta Twoja kruszyna :)

Emri super, że już zaopatrzyłaś się we wszystkie potrzebne rzeczy :)

a my właśnie wróciliśmy ze SWOJEGO mieszkania :) tapeta zdarta już z jednego pokoju i jutro od rana ruszamy pełną parą :) ja siedzę na podłodze i też zdzieram ;)

Mysza, emri - cieszę się dziewczęta, że Wasze bobaski zdrowe i Wy też ok.
vii - no w końcu mogę powiedzieć: GRATULUJĘ :) w końcu wszystko się udało tak jak miało :) od jutra intensywnie wypatruję postępów ;)

Witam Panie cieplutko;) Wczoraj zapomniałam pochwalić się jeszcze, że nasz Synuś pokazywał swoją piękną buźkę;) Piąstki miał tak przytulone do polików, patrzył swoimi oczkami cudnymi...Ma taki fajny nosek i usteczka słodkie;)))

Vii, Katoryba a z mojego okna Was nie widać? Ja w końcu wysoko:) i chyba niedaleko... Pamiętam swoje zdzieranie tapet...

Myyszaaa uparta ta Twoja kruszyna :)

Emri super, że już zaopatrzyłaś się we wszystkie potrzebne rzeczy :)

a my właśnie wróciliśmy ze SWOJEGO mieszkania :) tapeta zdarta już z jednego pokoju i jutro od rana ruszamy pełną parą :) ja siedzę na podłodze i też zdzieram ;)

Tapeta -koszmarek :-D Pamiętam swoje zrywanie :-D Najpierw odpadły nam płyty Kartonowo-gipsowe a potem musieliśmy zmywać 10 warstw farby i tapet :-D

Mysza, emri - cieszę się dziewczęta, że Wasze bobaski zdrowe i Wy też ok.
vii - no w końcu mogę powiedzieć: GRATULUJĘ :) w końcu wszystko się udało tak jak miało :) od jutra intensywnie wypatruję postępów ;)

Dziękuje :-D

Witam Panie cieplutko;) Wczoraj zapomniałam pochwalić się jeszcze, że nasz Synuś pokazywał swoją piękną buźkę;) Piąstki miał tak przytulone do polików, patrzył swoimi oczkami cudnymi...Ma taki fajny nosek i usteczka słodkie;)))

Vii, Katoryba a z mojego okna Was nie widać? Ja w końcu wysoko:) i chyba niedaleko... Pamiętam swoje zdzieranie tapet...
Emri - to super :-) Ja oglądałam jak ziewa :-D genialnie :-D

dzięki za gratulacje :)

co do tapet, to nie jest póki co aż tak źle... byliśmy właśnie odebrać zamówione meble... i teraz chłopaki wrócili do tapet a ja jakiś szybki obiad muszę naszykować...

katotyba
lukałam tam od wczoraj wieczorem na okna na 4 piętrze, ale nic nie wylukałam ;) o właśnie a mogłabyś mi jeszcze wytłumaczyć gdzie tam dokładnie jest spółdzielnia ?? bo chyba i tam musimy zadreptać... (to już na priv) :)

emri, a Ty też na słonecznym ?? nie wiem czy widać te bloki, bo chyba wieżowce je zasłaniają... i zazdroszczę tych widoków Filipka :) dlatego już nie mogę się swojego usg 4D doczekać ;)

Myysza- dzięki za linka i właśnie mi przypomniałaś o jeszcze jednej szkole ksenia czy jakoś tak. Jak pójdę do gina to wezmę ulotkę bo tam ją widziałam. A może znacie jakieś opinie, która lepsza. Bo już jakoś na tą przy szpitalu przestałam liczyć. Maluszek długo u Ciebie się ukrywa, ale jak nic nie wisiało to pewnie coreczka:tak:.
Gratuluję udanych spotkań z maluszkami...jejku Wy już wszystkie tak wysoko, jak ja już bym chciała kwiecień lub przynajmniej marzec.

reklama
Do góry