Beti1986
Fanka BB :)
alez uparty ten twoj szkrab! sugestia poki co jest, ze tym razem dziewczynka ciekawe, ciekawe...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myyszaaa uparta ta Twoja kruszyna
Emri super, że już zaopatrzyłaś się we wszystkie potrzebne rzeczy
a my właśnie wróciliśmy ze SWOJEGO mieszkania tapeta zdarta już z jednego pokoju i jutro od rana ruszamy pełną parą ja siedzę na podłodze i też zdzieram
Mysza, emri - cieszę się dziewczęta, że Wasze bobaski zdrowe i Wy też ok.
vii - no w końcu mogę powiedzieć: GRATULUJĘ w końcu wszystko się udało tak jak miało od jutra intensywnie wypatruję postępów
Emri - to super :-) Ja oglądałam jak ziewa genialnieWitam Panie cieplutko Wczoraj zapomniałam pochwalić się jeszcze, że nasz Synuś pokazywał swoją piękną buźkę Piąstki miał tak przytulone do polików, patrzył swoimi oczkami cudnymi...Ma taki fajny nosek i usteczka słodkie))
Vii, Katoryba a z mojego okna Was nie widać? Ja w końcu wysoko i chyba niedaleko... Pamiętam swoje zdzieranie tapet...