reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

:)

moja córa ma przebite uszy karolaq :) ale sama chciała-pokazywała kolczyki u mnie i u innych dziewczynek :) i mówił a: mamuniu plosie plosie ja też chcę! wiec miałam dosyć po pół roku proszenia i poszłam z nia do kosmetyckzi wybrała sobie kolczyki i przebiysmy uszy-obyło sie ryku -była dumna że ma i chwaliła sie kazdej osobie ;) nie dotykała ich i nie szarpała -jakos tak fajnie sie zebrało -ale moja to koza duza ;)

vii dzieci lubia takie wynalazki ale...na chwilke ;) przejedz sie do sali zabaw bubuland tam maja stolik -pobawicie sie i obczaisz czy sie małej podoba na dłuższą mete-ja np pokupowałam córci ful zabawek...ma grające i do skakania -ful....cała chata w zabawkach ;) połowy juz bym nie kupiła.... ;) mi sie przydał taki stoliczek bardzo: z jednej strony nacuiska przyciski z muzyka lub moze tonowo dziwieki a z drugiej strony pierwszy stolik do malowania kredkami itp aczkolwiek takie stoliki budza zainteresowanie
taki:
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NEW ! (1864238024) - Aukcje internetowe Allegro
nota bene ten stolik w hurtowni na sowinskiego kosztuje 300 zł

a lezaczek....ja mam starszy typ i milion razy lepszy ten nowszy to fakt lekko przesadzony i nie przemyslany...
ja mam taki model: fajna regulacja pod plecki fajne zabezpieczenia wygodny ale teraz tez bym inny kupiła zeby był wyżej a nie tak nisko przy podłodze ;)
Leżaczek bujaczek FISHER PRICE + gratis (1877706818) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
szczesliwa bardzo fajny ten stolik do zabawy i cena calkiem przyzwoita:) a lezaczek mam taki sam tylko ze slimakami i motylkami narysowanymi. juz dawno nie uzywama, pozyczylam szwagierce bo D. po kilku minutach sie wyrywal i niecierpliwil w nim. ja bym tez kupila inny teraz. bardzo mi sie bright starts podobaja:)

Juhu,
karolq - ja mam chłopaka co prawda ... :) ale jestem stanowczo przeciwko przebijaniu uszu takim maluszkom

vii - ja ten leżaczek już dawno mam w piwnicy, mam zamiar go sprzedać jak tylko będę miała chwilę żeby wystawić na allegro :|
Też się zastanawiałam nad podobnym stoliczkiem, ta karuzela z Twojego linka tylko jakoś do mnie nie przemawia, chyba wolałabym sam stolik.

ten stolik co szczesliwa wkleiła wydaje się bardzo fajny - pomyślę nad czymś takim właśnie :)

Marzena - no właśnie nie mam żadnych fajnych źródeł - szukam na necie. Mam też książkę 1 rok życia dziecka - właśnie sobie przypomniałam, tylko muszę sobie przypomnieć gdzie ją ulokowałam ;)

Dawidek - graba od Bola :)

No i mamy łłłłłikeeeeeeend :)

stolik mogę pozyczyć bo akurat ląduje na miesiąc do schowania-wiec mozecie sie podzielic laski tygodniami ;) potestujecie obadacie i zobaczycie jak po godzinie sie dostaje na łeb od muzyczki hehehe niestety mamy duzo zabawek i co miesiac cos chowam a cos wyciagam i mała zyje w swiecie że ciagle ma coś nowego hahahaha teraz stolik idzie wek a wraca namiot z kulkami ;) za chwile trampolina na wydanie wraca zjezdzalnia...i tak w kółko... ;)

Witajcie nareszcie:)
Dzięki dobrym ludziom (Katorybie i jej L.) mam dostęp do forum. Mój komp nadal w naprawie przez kolejne dwa tygodnie:(.
Mam takie zaległości, że nie wiem od czego zacząć. Jeszcze nie zdążyłam nadrobić wszystkiego.

Buziaki dla Dawidosa i innych solenizantów, których przegapiłam przez tą cholerną awarię kompa.
U nas wszystko ok. Poza tym, że popsuł nam się komputer, a dziś pralka i trzeba kupić nową. Mam nadzieję, że to koniec z tymi awariami na jakiś czas.

To tyle na dziś, bo muszę się szykować na jutrzejszy wyjazd na ślub.

Pozdrawiam Was gorąco:)

szczesliwa - tez sie mocno zastanawialam nad kupnem tego stolika ale ostatecznie kupilam stojak gimnastyczny chicco a jak bedzie wieksza to kupie normalny stoliczek i krzeselko, a lezaczek tez mam podobny i obie go lubimy ;)

minesota - trzymaj sie i pocieszaj mysla ze oba dzieciaczki na raz i wiecej tego nie bedziesz przychodzic ;)

katoryba - no widzisz a chcialam pojsc na latwizne i nie musiec samej szukaac w necie ;)

zawalka - no nareszcie! :)

ja jestem wykonczona. mala obudzila sie w nocy na jedzenie i przez 2 godz nie mozna jej bylo namowic na spanie :( jak tak bedzie to nie wiem jak wytrzymam sama do srody :(

reklama
dzień dobry sobotnio =)
zawalka - witaj :-) widać, że inne mamusie bardzo tęsknią :tak:
my już po basenie :-) naprawdę polecam ranną porę, jest b. mało ludzi :-)
marzena86 - nasza Niunia ma podobnie, przesypiała całe noce a od jakiegoś czasu zonk. Budzi się dziewczę przynajmniej 2 razy w nocy, na szczęście nie płaczem ale właśnie "rozmowami". A jak ja albo mąż się nad nią nachyli no to uśmiech od ucha do ucha i cała happy. No fajne to ale dla nas rodziców nieco męczące :-p
pozdrawiam :-)

Do góry