reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
dzień dobry :)

noc też dobra ;) jest normalność :) dziecko poszło spać o 19, pobudka o 1 i 3 i o 7.30 wstałyśmy :) jak na ostatnie przypadki to jest super mega fajnie :) i bez krzyków :)
i widzę że D. już jak prawdziwy starszak drzemki ma tak jak Hania czy Bolek :)
normalnie szok - moje maleństwo zaraz skończy 5 m-cy!!!
niech ktoś zatrzyma wreszcie czas....
albo zwolni trochę chociaż!

co do leżaczka to vii masz bardzo dużo racji niestety :/

jeśli chodzi o kolczyki to myślałam żeby przebić uszka ale jak będzie już chodzić, teraz nie widzę sensu. A jak będzie miała rok to się wtedy zastanowię czy jest sens ;)

miłego dnia :)

łooo matko jaka produkcja :)

Beti - a napisz do nich i zapytaj o wymiane, bo jak ja chcialam kiedys zamienic rozmiar to przyslali mi nowy do sklepu i musialam tylko tam pojsc i sobie wymienic

Katoryba - widocznie Bolcio za inteligentny na te zabezpieczenia i szybko je rozbroil ;) ale serio to faktycznie przerazajaca historia, a tak btw masz jakas godna polecenia ksiazke albo strony o wspieraniu rozwoju dziecka (zreszta to w sumie ogolne pytanie ;)) zawsze dobrze doksztalcic sie z kilku zrodel ;)

vii - lezaczek faktycznie niedostosowany :/ a twoja Hania to super spi! moja mala to 2h snu czasem zaliczy na spacerze, ale to i tak rzadko a w domu to drzemki 20-40 min

anias - wspolczuje nocki :( oby dzien lepszy

karolka - ja sama mialam przebite uszy jak mialam 1,5 roku i tez tak planuje Majci przebic mimo sprzeciwu meza :p

sallis - oby teraz spanie na dobre wrocilo do normy!

a my po szczepieniu generalnie ok. co prawda problemy z zasnieciem byly i ponad godz walczylismy ale potem po jednej pobudce na jedzenie spala prawie do 9!!! i teraz od godz mi nawija jak katarynka :) jeszcze a propos kupowania kombinezonow to tez sie zastanawiam nad rozmiarem bo mloda przez 6 tyg 4 cm urosla to chyba dosc sporo. poki co jestem na etapie poszukiwania jakiejs fajnej sukienusi na swieta ;)

jejku bym zapomniala - Dawid wszystkiego najlepszego blondasie :*

Buziak dla dawidka;)

Vii mam identyczny ale moja narazie ejszcze spokojna ale dobrze wiedziec. Kolezanka ostatnio uprzedzala mnie o tym foteliku jej corka do przodu sie przechylila

hejka:)
Bolinek spóźniony buziol :*
Dawidku dla Ciebie też :*

co do kolczyków to ja poczekam aż moja córa sama zdecyduje czy chce mieć przebite uszy ;p

a propos przebijania uszu to ja akurat mam chlopca:) ale ja osobiscie uwazam, ze to za wczesnie ale wiadomo kazdy robi co chce:) ja jak bede miala corcie to poczekam az sama bedzie chciala a taki dzien an pewno nadejdzie. ja mialam przebite jak skonczylam 8 lat i pamiatam, ze tak bardzo tego chcialam, ze bol mi nie byl straszny:)

vii ja planuje jakis taki stoli kupic D. pod choinke, podobno dzieci dlugo sie potrafia przy czyms takim bawic:) ale moze mamy starszakow sie wypowiedza?

marzena dzieki za rade:)

sallis nocka faktycznie lepsza, oby tak dalej:)

za zyczenia dziekujemy!!!

a z nowosci to Dawidek zajadal sie ostatnio pomarancza i... kabanosem;) w ogole to wszystko mu smakuje:)

reklama
beti uściski dla ośmiomiesięcznego bobasa :-)

może któraś z mam skusi się na basen sobotnią porą? My z mężem i Małą wybieramy się jutro z rana pomoczyć zasiedziane tyłki :-D
pozdrawiam

Do góry