reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
zawalka no wlasnie zapomnialam napisac, ze milo, ze sie pojawilas:) a co sie z waszym kompem stalo, ze az tyle ta naprawa trwa?!

katoryba mysle, ze musisz probowac dawac Bolciowi jedzonko i moze w koncu sie przekona. u nas akurat z tym nie ma problemu, tylko cos mu poloze na stoliku to juz wciaga i jak mu zasmakuje to mi z rak az wyrywa:) smieszny widok.

minesota ja rowniez mam ten kubek i sie sprawdza:) to taki jakby kubek kapek. kosztuje jakos 8zl i jest w tesco na przyklad. dobrze, ze z mloda juz lepiej.

sallis kupuj, kupuj:) my tez na pocatku mielismy raptem kilka zabawek i zawsze jak szlam do sklepu to sie powstrzymywalam. i pamiatam jak poszlam do emri albo katoryby i zobaczylam te "haldy":) no i wtedy zaszalalam, hihih. kupilam tez ten stolik szczesliwej. zaraz zaplace i czekam na przyslanie:)

marzena ja bardzo polecam jabluszko vtech, mlody to uwielbia juz od kilku miesiecy
Vtech GRZECHOTKA OWOCOWA GĄSIENICZKA MÓWI 60104 (1869536244) - Aukcje internetowe Allegro
na topie tez sa wszelkie pluszaki, smieje sie do nich i przytula, baczek tez go interesuje, ksiazeczka ze zwierzatkami gdzie mozna naciskac i slychac odglosy. ale glownie lubi zabawki co zabawkami nie sa:) opakowanie od chusteczek, lyzeczke, moja apaszke, pasy od fotelika do karmienia i od wozka, telefon komorkowy (mozna dac jakis stary zeby swojego nie poswiecac), pilot, gazeta, siatka foliowa, butelka, wieczko od sloiczkow, pileczka z kolcami do masazu;)

a u nas wieeelkie zmiany. wstalismy rano i ja patrze a moj synus (trzymalam go pod paszami) zaczyna stawiac kroki!!! no i zaczal sie troche przemiaszczac, o pare mmm pelza ale to juz ogromny postep:)

Ostatnia edycja:
hey!!!!
Co do butów pierwsze były geoxy i ecco ale teraz teraz kupuje z deichmana bo cena dobra i buty solidne bardzo dobrze wykonane-napawrde! A buty waznarzecz, ja uwrażliwiona przez rehabilitanta
Katoryba szkoda ze ten kubek kupowałas bo tez mam pozyczyłabymna test a tak szkoda kasy…
A najlepszy z kubków nie-kapków jest….kubuś water playhahhaha tak tak….kubuś water play *wnich jest woda smakowa nic nie kapie a leci jak pociagniesz –ja co kilka dniwymieniam jak butelka nie budzi już zaufania mojego ;) a niekapki w ogólnie nieuzywałam no może jednego z TT –tego co Minnesotawkleiła za 7 zł kupiony i najlepszy – a testowałam pożyczając rózne od koleżaneki ta metoda naprawde dobra…oszczędna ;)
ja nie zmuszałam do ciągniecia z tych kubków i moja córa szybko piła z kubka czy szklanki jak my wiec dawac i w takiej formie moze bolo tak woli powoli sie uczyc :)

Dla Dawidka gratulacje –wow pierwsze kroki!
Stolik idzie na razie do anias w razie co gdyby któraschciała pożyczyć dawac znac
Marzenka fajne są na ten wiek (u córy się sprawdziło): seriaz owocowa np. jabłko w srodku do wyciagania robak czy banan –u mnie to byłhit te dwie zabawki pozniej mis eduś
Tiny Love Mój pierwszy owoc - WSZYSTKIE OWOCE (1885818628) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
emri -dzięki za linka

Beti - nie wiem czy to próbowanie coś da bo ja owszem mogę ale moja mama nie ma tyle cierpliwości :/
brawo dla Dawidka za postępy :)

Minesota - cieszę się, że Eli już lepiej :) oby te zębiska szybko wyszły!

sallis, Marzena - polecam wańkę wstańkę i pianinko oraz jak Beti pisze... małe buteleczki po oliwkach, szamponikach i opakowanie po kremach, gazety, odbojnik do drzwi, pudełko na korale, same korale, bransoletki, zegarek elektroniczny, lampka nocna, paproszki ;) proste, darmowe i baaaardzo cieszy :) aha no i zapomniałam o starym laptopie :) i jeszcze pralka gdy pierze :)

o tak laptop to chyba ulubiona zabawka:) pralka tez sie zaczal mlody interesowac, ostatnio probowal urwac drzwiczki;) katoryba fakt Bolo przeciez jest z twoja mama przez wiekszosc dnia:)

szczesliwa ale od kiedy mozna dac te butelke po kubusiu? jutro sprobuje bo na spacerze ten kubek tt jest poki co niepraktyczny bo mlody ciagle nim macha i rozlewa naokolo. wiec potrzebujemy wlasnie czegos niekapiacego;)

hej,

dzieki dziewczyny za info o zabawkach, uwzglednie je na liscie dla dziadkow ;)

Dawid - super! to co kiedy spacer bez wozka? ;)

Hania - wydmuchaj szybko ten katar

rzespana cala nocka to jednak jednorazowy wybryk. dzis byla pobudka o 4:30 i przez to spala prawie do 9. szczerze mowiac wole jak sie budzi 7.30 bo potem mamy lepiej dzien poukladany ;) dzis idziemy do pracy na imieninki a na spacer jakos nie mam weny ;/ a pogoda pewnie juz bedzie coraz gorsza

beti to niekapek wiec jak dziecko jest gotowe na ciagniecie ;) mi ta butelka przypasowała bardzo
niestety avent tt i inne firmy nie-jedynie ten kubek teningowy tt co minesota wkleiła ale z niego sie rozlewało choc fajny był na spacerki :)

hahahaha katoryba sw. prawda z naturanymi zabawkami....moja swojego czasu uwielbiała sie bawic shakerem do drinków a w srodku piłeczka pingpongowa hahahah

no i czesc babki ;)

reklama
hejka!

marzena ja dzis tez weny na spacer nie mialam:)

anias biedny Bartus cos ostatnio czesto cos go lapie. oby was pozostalych ominelo:)

vii ma nadzieje, ze u Hani katarek rozejdzie sie po kosciach:) bedzie dobrze! a i u nas jest to samo z jedzeniem. jak Dawidek je sam to cala buzie sobie zapycha. juz nawet kilka razy sie zdarzylo, ze tak jakby zwymiotowal takim wielkim kawalem np. biszkopta.

Do góry