reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

hej :-)
Witaj Zawalko - zaraz ci pewnie dziewczyny odpowiedzą :-)

Beti dzięki za potwierdzenie :-D rok temu to załatwiałam to zapomniałam :-)
Katorybko - a będzie gorzej :-D kobiety w ciąży sa 100 razy bardziej nie zdecydowane :-D Poczekaj po porodzie będzie o niebo łatwiej - nie będziesz miała czasu na kombinację :-D

Pozdrawiam

reklama
witam nowa kolezanke, tak jak napisala nasza myszka:) juz udzielam ci info. mianowicie zadzwon lepiej pod numer kom do P. Reginy Zielinskiej (prowadzi zajecia) 782 101 050. ostatnio wyslala mi sms z tego numeru wiec na bank sie dodzwonisz.

katoryba ja dzis patrze na twoj suwaczek a tam 36 tydzien, aaaaaa!!!!! jakie to uczucie byc tak blisko? bo ja w sumie tez patrze w kalendarz i jutro juz 28 tydzien:) jak zaczniesz rodzic to napisz koniecznie na forum, ze sie zaczelo;) taka moja propozycja:) bedziemy cie duchowo wspierac! a z tym niezdecydowaniem to chyba tak kazda ma!!! mysle, ze to wina doswiadczenia, znaczy sie jego braku:) nie wiadomo co lepsze, a wybor teraz jest przeogromny. sciskam

zawalka dobrze, ze jestes bo poki co ja jestem ostatnia w kolejce do porodu ale teraz milo wiedziec, ze ktos jest za mna:)

Dziękuję Beti. Przed chwilą zadzwoniłam i udało się. Jestem zapisana na 4 kwietnia na 16.00. A już się bałam, że bedę musiała iść do prywatnej szkoły. Super, ze jest takie forum. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam:).

witam :)

znowu pierwsza ;)

kurcze Beti szkoda, że nie na tą samą godzinę będziemy chodzić... ale ja też się cieszę na te zajęcia :)

a dzisiaj jedziemy kupić pralkę, kuchenkę i lodówkę :)

witam wszystkie piękne ciężaróweczki:)

ja dziś znowu jak zombii, w nocy nie moge spać mam koszmary, do tego ciężko znaleźć odpowiednią dla nas dwóch pozycję.
Byłam wczoraj po wypis ze szpitala, leżałam na patologii a wypis jest z położnictwa natomiast w rozpoznaniu mam wpisane PORÓD. Lekko się zdziwiłam... Pani w sekretariacie stwierdziła, że błędu nie ma bo w momencie przyjścia do szpitala zostałam przyjęta na porodówkę więc tak musi być:) skoro tak mówi to chyba się zna:-)

Vii- udanych zakupów:)
emri- nie przemęczaj się i uważaj na siebie.
Myyszaaa- to czeka Cię dziś byczenie czy wręcz przeciwnie?

reklama
Cześć Kochane ("nowe" i "stare") Mamusie;)))

Vii tylko uważaj na tych zakupach, z przeprowadzką, urządzaniem... Ja tam uwielbiam takie rzeczy, ale musimy być czujne!!!
Nie wiem czy biocenoza to to samo co wymaz na paciorkowca. Na pewno biocenoza obejmuje to badanie, ale też ustala inne rzeczy, np. ph pochwy, liczbę tych pałeczek kwasu mlekowego, próbuje się wyhodować na tej pobranej próbce też inne bakterie niż tylko paciorkowca i coś tam jeszcze. Ale może "wymaz na.." to taka potoczna nazwa tej biocenozy.

Beti ja jestem na I roku magisterki czyli tak jakby na IV, bo teraz są te studia etapowe...co skutkuje tym, ze I rok to zapieprz na maksa:/
Ja mam tylko nadzieję, że Filip poczeka do drugiej połowy grudnia, tak coś czuję, że pojawi się przed terminem...Lekarz też tak mówi i wszyscy znajomi też...

Też zapisałam się do fryzjera, jeszcze tylko do kosmetyczki muszę zadzwonić. Trzeb jakoś wyglądać na tej porodówce;)))

Dziewczyny mocno ściskam, buzioleee

Katoryba czuję się zawiedziona wczorajszym zakończeniem SR...liczyłam na to ciacho, a tu ciastka tylko z "torebki"... Fajne było to malowanie brzuchów;)))

Ostatnia edycja:
Do góry