reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

matko pierwsze słyszę... to podatek płace dwa razy ??jak duży jest ten podatek w urzędzie miasta ?? i jak zgłosić mieszkanie ?? moi rodzice kupili już dwa mieszkania w różnych miastach i nic takiego nie mówili...

reklama
My też nie :-) O jakiś dwóch podatkach trzeba pamiętać - jesli kupiłaś mieszkanie z gruntem :-)
Ale nie mogę sobie skojarzyć... kurcze wolałabym sobie przypomnieć- bo znów ponaglenia mnie czekają :-)

no my kupiliśmy mieszkanie w bloku, więc chyba bez gruntu ;) no, ale już wszystko wiem :) w każdym razie dzięki za cynk :)

dokumenty poszły do banku z adnotacja pilne :) także czekamy już tylko na pieniążki i klucze :) WRESZCIE :)

Witajcie śniegowo dziewczęta,

Ale się dzisiaj wyspałam - spałam do 10:30! szok! i teraz mi dnia brakuje. Dzisiaj jeszcze wizyta u mojego "ulubionego" lekarza po zwolnienie, sprzątanie na starej chacie i sr - trochę tego na dzisiaj mam. Nie mam kiedy odpoczywać :/ Umówiłam się na piątek do fryzjera w końcu. Trzeba się wyszykować na bycie mamą :) A i muszę się Wam pochwalić, że wczoraj przyszedł wózek - póki co nam się bardzo podoba, tylko taki trochę ciemny - kolor określony jako srebrny ja bym nazwała bardziej szaro-grafitowym, no ale - jest jaki jest ważne, że już jest i jedna rzecz z bańki :)

Ależ się gorący temat podatkowy wywiązał :) vii - potwierdzam - moi rodzice (na Twojej i mojej ulicy) płacą roczny podatek gruntowy (mają kawałek ziemi pod blokiem a co!)

emri - całe szczęście, że to nie Ty - u Was ponoć już 2 w grupie urodziły. Biedna Ty z tą szkołą - nie przemęczaj się tylko za bardzo...

Beti
- mnie na każdej wizycie badał na samolocie - ale moja kuzynka położna mówiła, że w tych końcowych tyg. to lepiej jak najmniej paluchów, więc to w sumie dobrze, że Wasz lekarz ma taką metodę. I ponoć przy usg też widać szyjkę - także spokojnie :) Trzymam kciuki żeby udał się Twój plan naukowy i żeby mały ładnie spał jak mamusia będzie pisać :)

Myszaaa - zakupy w toku ,ale jakoś nie mogę tego zakończyć :( jak już mam upatrzone coś to zaraz pootwieram coś innego i już widzę, że może to będzie lepsze... coś mało zdecydowana jestem...

reklama
Cześć dziewczyny:)
Przed chwilą się zarejestrowałam na Waszym forum. Bardzo miła tu atmosfera i mam nadzieję spędzić tu sporo czasu:). Termin porodu mam dopiero na 22.05.2011, ale z tego co wyczytałam na forum, do Szkoly Rodzenia trzeba się dużo wcześniej zapisać. Chciałabym skończyć SR przy Szpitalu w Zielonej Górze, ale nie mogę się tam dodzwonić. Już drugi tydzień próbuję w różnych godzinach i nikt nie odbiera tego telefonu ( 683296423). Czy któras z Was chodzi właśnie to tej szkoły? Może wiecie o co chodzi.

Pozdrawiam

Do góry