reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie z rana - ja też sweter i bluzka na bluzce :-D ale cieszy mnie brak upałów - choć marzy mi się polska złota jesień :-)

Winobranie nam się zbliża - ciekawe jak w tym roku będzie:-)

reklama
Witam zielonogórskie brzuchy ;) Mamy termin na 20 lutego i jak na tą chwile wydaje mi się ze to za jakieś 5 lat ;)
Dzisiaj zapisałam się do przyszpitalnej szkoły rodzenia... na wcisk 10 styczeń!!! ... Czasu zostanie niewiele i najpewniej całego kursu nie zrobimy ale jakieś szaleństwo z zapisami było ;)
Mam nadzieje że będziemy się spotykać tu w sporym gronie... a kto wie może nie tylko tu ;) Pozdrawiam
a na jaką godzinę się zapisałaś?? ja mam termin 02.02 i też wcisnęłam się dopiero na 10 stycznia :) pewnie nie ukończę kursu, ale może dowiem się chociaż czegoś pożytecznego...

Co do ruchów, to ja jeszcze nie czuję, a jestem w 18 tc, mam nadzieję, że niedługo maluch da mi się trochę we znaki, bo jestem ciekawa jak to jest...

W zeszłym tyg. byłam na wizycie i okazało się, że będzie chłopak:) meskie ciuszki już kompletuję :)

co Wy tak dookoła z tymi chłopcami ?? ;-) z kim się moja Papryczka będzie bawić ?? :-p

a u mnie to chyba faktycznie ruchy, bo wątpię żeby jelita mi tak systematycznie pukały ;-) wczoraj wieczorem jak mąż trzymał mi rękę na brzuchu i mała dwa razy zastukała to on aż podskoczył :-D

widzę, że masz końcówkę 10 tyg to chyba faktycznie jeszcze się nie dowiesz jaka płeć...

ehh niech ktoś przyspieszy czas i niech już będzie styczeń, bo ja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła potrzymać w ramionach moją Papryczkę :-D

widzę, że masz końcówkę 10 tyg to chyba faktycznie jeszcze się nie dowiesz jaka płeć...

ehh niech ktoś przyspieszy czas i niech już będzie styczeń, bo ja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła potrzymać w ramionach moją Papryczkę :-D

O widzisz zgadzam się :-D bo wtedy będzie styczeń i mi zostanie kilka dni (no dobra 3 miechy) do mojej fasolki:-D

Kurczę dziewczyny czas i tak szybko zapierdziela...pamiętam jak robiłam test, do którego spaliłam ostatniego papierocha...a teraz jestem na etapie "nie mam się w co ubrać":) Ale tak, marzę o tym, żeby przytulić mojego Aniołka:) Swoją drogą to mój gin twierdzi, że z moim terminem porodu to różnie może być przez te pigułki, teraz na usg wyszło na 2.01. Ciekawe jak to będzie, tylko żebym nie rozpakowała się w tym roku!

reklama
Emri --> najlepiej rozpakuj się podczas zabawy sylwestrowej ;-)

a ja dzisiaj dostałam takiego kopa w pępek, że aż podskoczyłam :-D i to 3 razy pod rząd :tak: chyba dlatego, że leżałam na plecach i małej się to nie podobało. Tym razem już chyba z flaczkami tego nie pomyliłam ;-) cudne uczucie i aż łzy w oczach stanęły :tak:

Do góry