reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hmm - wiesz co nie pamiętam - ale chyba to były takie delikatne początkowo muśnięcia :-)

hihihi powiem ci za 8 tygodni oki ? :-) bo ja jeszcze tyle muszę czekać :-(

reklama
hehe za 8 tyg to myślę, że już będę tak po żebrach dostawać i nie będę miała wątpliwości, że to mała atakuje ;-)wczoraj się mąż pytał co ona tam w środku robi :-D szkoda, że nie mogę tam pozaglądać to bym wiedziała czy to ruchy :-)

Pewnie ruchy ;-)zjedz coś słodkiego jeśli będzie ich więcej to pewnie to :-) Tak mi się przypomniało jak się młody w pierwszej nie ruszał i wiadomo matka w panice - zjadałam czekoladki kawałek i mały powera dostawał :-D

Pozdrawiam

no przeważnie czuje to "coś" chwilę po jedzeniu... nie koniecznie czegoś słodkiego... albo jak dłuższy czas siedzę w mało wygodnej pozycji... ehh chciałabym żeby to już była mała :)

widzę, że część z Was już ma dzieci to może mi doradzicie... tak się zastanawiam czy to co czuje to ruchy... takie jakby pękający bąbelek powietrza pod skórą... przeważnie z lewej strony trochę pod pępkiem...:-D kilka razy dziennie i nigdy kilka razy pod rząd...Jutro zacznie się 20 tydzień... jak myślicie to mała czy moje flaczki ??;-)
sorka, że się wtrącę ;-) ale mi się wydaję, że to właśnie pierwsze ruchy :tak: jeszcze jest ich mało z racji tego, że dzidziuś malusi i ma masę miejsca ;-) uwierz mi na słowo, jeszcze tych ruchów "pożałujesz" :-D oczywiście w ten cudowny sposób pożałujesz ;-) nie ma nic przyjemniejszego niż małe piętki w żebrach :-D

Vii jak nic to Twoja Papryczka:))) Ja też się zastanawiałam czy to nie czasem moje trawienie, ale nieeeee to mój synek koziołkowała:) Ciekawa jestem czy zapisałaś się na to 3d i czy do Pankiewicza? Krążą słuchy, że nie dość, że profesjonalista to jeszcze przystojny...:) Daj znać.
A Was dziewczyny gorąco pozdrawiam w te zimne dni! A może tylko ja taki zmarzluch?

Hej laseczki ja już po... oczywiście 2h obsuwy, ale daliśmy rade tyle że wróciliśmy po 21 a dziś cały dzień w pracy
icon_cool.gif

/ Mąż sobie zażyczył konsole do gier w poczekalni gabinetu/

Wizyta bardzo przyjemna, usg jeszcze dowcipne, ale przynajmniej wszystko dokładnie widzieliśmy. Z MAŁYM wszystko ok..
icon_wink.gif
oczka, paluszki, żeberka, wszystko było widać bardzo dokładnie.. no i najważniejsze klejnociki między nóżkami... bezwstydnik jeden
icon_biggrin.gif
W trakcie badania siusiał nawet... mamy fotkę tego wydarzenia
icon_biggrin.gif
Bawił się też rączkami machając i przykładając je do buźki
a0206.gif

Co do płci to na 100%, bo się lekarz chciał zakładać z mężem jak zapytał, czy się coś zmienić może
icon_cool.gif

Wyniki prenatalnych też ocenił na bdb.

Szalejemy ze szczęścia... bym się napiła normalnie
icon_biggrin.gif

Emri--> jeszcze się nie zapisałam na to 3d, ale planuje zadzwonić w tym tygodniu... ze mnie też straszny zmarźluch...ale najgorsze jest to, że już żaden jesienny płaszcz się nie dopnie na biuście i brzuchu... o zimie nie wspomnę... a tu już tylko 10 st... brrr

Huhu --> tak się ciesze :-) że wszystko dobrze :tak:macie już imię dla Małego ??

Ostatnia edycja:
reklama
Emri- Ty marzniesz a mnie tak wymęczyły upały w pierwszym trymestrze, że jestem szczęśliwa że wreszcie chłodno ;)
Huhu- nieźle już bryka ten Twój Maluch :)
a co do wizyt to te opóźnienia u ginekologa to już chyba normalka, minimum godzina jak dobrze pójdzie
dla wszystkich zmarzluchów- dziś mamy piękną pogodę więc miłego dnia dziewczyny :)

Do góry