reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

dziewczyny jestem w szoku, że z zusem takie problemy! ja też niedawno zmieniłam pracę i ciekawe czy mnie też będą ścigać, mam nadzieję, że lista obecności wystarczy ;)
a powiedzcie kiedy Wam minęły mdłości? bo ja zaraz zacznę 12 tydzień i zamiast lepiej to z dnia na dzień coraz gorzej. rozmawiałam ze znajomą i mówiła, że ona się męczyła całą ciążę z mdłościami, nie wyobrażam sobie tego ;)
pozdrawiam weekendowo :))

[FONT=&quot][/FONT]

reklama
Witamy Huhu!
A ja mdłości w ogóle nie miałam, jedyne co, to około 15 tyg. miałam lekką chorobę lokomocyjną, ale minęła po tygodniu:)
No ZUS to zaskakująca instytucja, też mam nadzieje, że lista obecności wystarczy. Okaże się za jakiś czas...

hej
Mnie mdłosci trzymają gdzieś od 7-8 tyg do dziś czyli juz 2 miesiące praktycznie a gdzieś z tydzień krócej codzienne lub częstsze pawiki. W zasadzie nie wiem co gorsze jakbym miała wybierać:szok:
Póki co schudłam prawie 7 kg... to mi akurat nie przeszkadza, i jak widać młodemu też nie skoro nie odpuszcza :no:

Jutro wizyta... mam nadzieje że da się zdemaskować co tam ma między nogami :-)

Huhu daj znać jak po wizycie :)

a my myślimy nad imieniem... było naszykowane dla chłopca i tak jakoś się nastawiliśmy, że teraz żadne damskie imię nam się nie podoba...

dzisiaj tak mi wpadło do głowy Suzana ... co myślicie ?? nie wiem nawet czy w Polsce można nadać dziecku takie imię... ktoś się zna na tych przepisach obowiązujących przy rejestracji dziecka w USC ??

Hej pewnie przyjmą :-)

Huhu - daj znać jak po wizycie :-) ja w sumie mam termin na marzec :-D
Też będzie ciekawie :-D Póki co mdłości mam jak czegoś nie zjem :-)

Ja wizytę mam dopiero 7 września i już się nie mogę doczekać :-)

Pozdrawiam

dzięki dziewczyny :)) chyba nie ma żadnej reguły na te mdłości, każda to przechodzi inaczej ;) trzeba się przemęczyć i tyle

Myyszaaa a na którego konkretnie marca masz termin? ja na 14 :)

[FONT=&quot][/FONT]

reklama
widzę, że część z Was już ma dzieci to może mi doradzicie... tak się zastanawiam czy to co czuje to ruchy... takie jakby pękający bąbelek powietrza pod skórą... przeważnie z lewej strony trochę pod pępkiem...:-D kilka razy dziennie i nigdy kilka razy pod rząd...Jutro zacznie się 20 tydzień... jak myślicie to mała czy moje flaczki ??;-)

Do góry