reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

hej a ja dopiero wstala z mlodym:) nad ranem masakra i nie chce mi sie o tym pisac...

cosa, salcia jak fajnie, ze jeszcze ktos jest w ciazy:) tutaj to mamy grupe oczekiwania. to takie ejst przyjemne wiedziec, ze ktos ma jeszcvze przed soba te urocze chwile:) a tematy oczywiscie moga byc rozne;)

vii ale u mnie i marzeny byla pielegniarka z przychodni:) a nie polozna

mazrena fakt sa tez takie puzzle:)

reklama
hej a ja dopiero wstala z mlodym:) nad ranem masakra i nie chce mi sie o tym pisac...

cosa, salcia jak fajnie, ze jeszcze ktos jest w ciazy:) tutaj to mamy grupe oczekiwania. to takie ejst przyjemne wiedziec, ze ktos ma jeszcvze przed soba te urocze chwile:) a tematy oczywiscie moga byc rozne;)

vii ale u mnie i marzeny byla pielegniarka z przychodni:) a nie polozna

mazrena fakt sa tez takie puzzle:)

Z puzzlami jakiś czas temu była akcja ze są rakotwórcze - chodzi o proces zmękczania gąbki ? :-)

Poszukuje dobrego kremu na rozstepy na brzuchu macie jakis do polecenia
Stosowałam krem z seri BIELENDA SEXY MAMA ale jakos nie jestem zasdowolona z efektow teraz kupiłam w aptece MUSTELA KREM NA ROZSTĘPY i nie wiem czy on napewno zadziała co wy o tym sadzicie
narazie jestem przerazona tym co widze u siebie na brzuszku

czyli masz juz rozstepy? ja stosowalam Fissan kosztuje okolo 20zl i byl ok ale rozstepy jak maja sie zrobic to i tak sie zrobia:/ mi 2 tyg przed porodem wyszly jak sie brzuch obnizyl. fajny tez byl pharmaceris (cala seria dla ciezarnych i matek w pologu jest).

Mi rozstepy sie pojawily tydzien przed porodem. Jak maja byc to i tak beda

Witam sie dzis poraz pierwszy. Czytalam od rana ale jakos weny brak na pisanie. Moj M mnie strasznie drazni ostatnio i prawie nie gadamy;/

Dzisiaj bylam na kontroli na bioderka i jest wszystko ok:)

Hejo:) Cosa tak jak Beti pisze, jak mają wyjść to wyjdą niestety. Ja używałam mustelli i co? Figa...wyglądam obleśnie:/

Vii faktycznie ty zdolności plastyczne masz:)

Szczęśliwa ciesze się, ze w przedszkolu dobrze poszło:) Powiem szczerze, ze myślałam, ze będzie całkiem na odwrót. Jak Was kiedyś widziałam razem to takie nierozłączne się wydawałyście:)

dzień dobry:)

witam nowe mamy:)
Gratuluję rozpakowanym:)

u nas bez zmian Betka wprawdzie przespała całą noc ale dalej wieczorem popłakuje już by mogło być po tych zębach bo mi jej szkoda.

Vii dzięki za przypilnowanie B:)

hej laski,

jakies tam drobiazgi na stol udalo sie kupic a kwiatki albo zamowimy albo sie zrobi jakies bukieciki. jejku bylam dzis chwile w focusie i weszlysmy z mama poogladac ciuchy dla dzieci...masakra jakie piekne szczegolnie w h&m, ale bylam twarda i sie powstrzymywalam przed kupieniem :) Dzis mielismy wczesniejszy weekend bo M wrocil z poznania o 13 i juz nie wracal do pracy :)

vii - no p. krysia to sie zawsze zapowiadala, zreszta ta pielegniarka z przychodni tez zadzwonila wczesniej, grunt ze sie jej dziecko i mieszkanie podobalo i mam ja z glowy ;)

cosa - ja tez uzywalam musteli ale juz od 3 miesiaca az do konca, no i raz dziennie smarowalam brzuch olejkiem migdalowym, ktory polecil mi moj gin bo jakos w okolicach 30 tyg zaczela mi tak smiesznie skora pekala i balam sie ze rozstepy ida. no ale cale szczescie wygralam ta walke i ciaza zakonczona bez rozstepow :)

milego weekendu dziewoje :*

reklama
Witajcie:)

A my z Jachem zostaliśmy sami na weekend. Dziś nawet obiadu nie chciało mi się robić i wpierdzielałam ciastka z mlekiem. Teraz zresztą też je jem:). Miała do nas przyjechać moja mama, ale się rozchorowała na jakąś grypę i została w domu. Nie lubię sama spać w domu. Dobrze, że nie mieszkam w domku jednorodzinnym, bo bym chyba oszalała ze strachu.
Jaśko zaczął tak intensywnie się podnosić, że muszę na gwałt spacerówkę kupić, bo w gondoli nie ma jak szelek zamontować i wścieka się Jaś, że musi leżeć. Dzisiejszy spacer był mordęgą. A ja miałam nadzieję, że chociaż do końca roku w gondoli wytrzyma:(

E_V - lekki stres jest wskazany, byleby nie przesadzić. Mam nadzieję, że wrzucisz później kilka zdjęć na grupę:)

Beti - ciesz się, że Dawido niecałe 7 kg waży, bo jeszcze będziesz żałować, jak będzie cięższy:).

Vii - potrzebowałabym Twojego artystycznego zmysłu do upięcia firanki, bo mi to jakoś nie wychodzi.

Katoryba - a ja myślę, że jeszcze polubisz tę pracę i wkrótce żaden klient Cię nie zaskoczy.

Cosa, Salcia - co wy takie nieśmiałe? Zawsze to lepiej człowiekowi, jak się podzieli swoimi problemami z innymi. Trzymam kciuki za szczęśliwe i szybkie Wasze porody:)

Izuniek - ale z tej wyprawki będzie tylko Lena korzystać, czy inne dzieci też?

Marttini - po kim Bartuś taki jajcarz? Ciekawe, co jeszcze wymyśli:). Mój P. w przedszkolu naopowiadał innym dzieciom, że podpaski to takie chusteczki, które dziewczyny wkładają pod pachy:)

Miłej nocy:)

Do góry