reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

marzenka - o masz...zawijasz Majcię - a ja się wymadrzam;/ może rzeczywiście wyrosła z rożka!i spokojnie zawijaj przed jedzeniem, ja zawijałam przed i potem do spanka dziecię było gotowe.Powodzenia i trzymam kciuki - buziaczki dla Majci!!spokojnie wydaje mi się też mozesz jej podać espumisan już lub wodę koperkową - zobaczysz czy może to brzuszek???

Katorybka - zapytam się M - może ma jakieś materiały na ten temat??napiszę jakby co...no i - ja spokojna???:)

reklama
katoryba - weekend mamy, odpoczywaj, a nie o pracy myślisz :*

marzena - w dzień na brzuszku ją odkładaj, na początku może nie lubić, ale przywyczai się i wtedy tak jak martini mówi dziecko śpi dłużej, bo właśnie się samo nie wybudza. no a z zasypieniem na noc nie pomogę, bo nasza Domi chodziła spać o 23 swojego czasu - od 20 do 23 było na zmianę cycek i noszenie na rękach - ale wyrosła z tego, teraz kąpiel o 19, karmienie i zasypia koło 20.

co się dzieje z tą pogodą? wczoraj skwar ponad 30st nie ma czym oddychać a dziś ledwo 20 w dzień a w nocy ma być podobno 10 :szok:

dobranoc!!!

marzenka przed jedzonkiem pieluszką elegancko owiniesz bedzie spokojniejsza -trzymam kciuki za majcie waszą pszczółkę :)

ev bo pogoda zwariowała...ale chociaz jest czym oddychac :)

E_v - sto buziaków dla Dominisi !!! :-* :-* :-*

Wrrr... Coś się zablokowało w stelażu i od wczoraj nie idzie złożyć kółek :/ nawet męska siła nie pomaga...więc dziś nie było spaceru (sama nie zniosę tego g***a), a ja nie pooddychałam chłodnym powietrzem, i jak na złość pobolewa mnie żołądek.
Jutro przyjeżdżają moi rodzicę, muszę z rańca upiec ciacho, ogarnąć choć duży pokój (dziś L. wymagała uwagi) i siebie doprowadzić do użytku... Idę spać!

Hej:) My dopiero wieczorem wróciliśmy do domu..Nasz Filipek nienawidził być skrępowany, lepiej spało mu się tylko przykrytym. Żałuję, ze nie kładłam go do snu na brzuszek, bo teraz nie ma mowy, żeby tak spał...czasami jak w nocy się odwróci to drze się o pomoc, jakby sam nie potrafił wrócić na plecki...

e_v buziaki dla Domci:*

u mnie tez tak bylo tyle ze ja pozniej dla wygody wzielam mala do siebie i karmilam na lezaco i pilnowalam ulewania a teraz w dzien ulewa w nocy nie i inaczej nie zasnie jak nie lezy na boku;P identyczna poza jak u mamy;P

no tak co dziecko to inne :) dlatego brak instrukcji obslugi ;)

martini - nie wymadrzasz sie tylko starasz sie pomoc i dajesz dobre rady a to zawsze bardzo cenne i dziekuje :*

w ogole wszystkim wam laski dziekuje, potestuje wszystko na majci ;) choc mysle ze to moze cos z tym brzucholkiem bo od pt po poludniu daje jej wlasnie espumisam i wczorajszy wieczor i nocka super i dzis od rana tez kochane i spokojne dziecko :) wlasnie szama i dziekuje wszystkim ciotkom za zainteresowanie :)

e_v - najlepszego dla dominisi :* a jak na brzuszek klade moje dziecie to wtedy cwiczy zazwiecie miesnie karku i rozglada sie zamiast spac :)

milej niedzieli dziewczyny

reklama
Dominika została zacałowana! trochę protestowała, ale wytłumaczyłam jej, że muszę, bo to od ciotek :))

karolq - dziś Ty wyściskaj małą z okazji miesięcznicy :)

Do góry